6840046802_1_1_1

Tarkistan netistä aina säännöllisesti Zaran uudet tulokkaat ja bongasin sieltä upean näköisen nahkatakin. Käyn varmasti sovittamassa sitä, mutta edellisen kerran kun ostin Zaran nahkatakin niin se ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan (postaus täältä). Mun Zaran ostokset on aina kestänyt aikaa, eikä laadun kanssa ole ollut mitään ongelmia (ennen siis tuota nahkatakki episodia). Sen jälkeen olenkin ollut tarkempana merkin tuotteiden kanssa. Laatu on asia mihin kannattaa panostaa, mutta myös edullisempi merkki voi olla laadukas. Zarasta olen ostanut esimerkiksi kashmir neuleita, jotka on kestänyt hyvinä vuosia, joten laatu ei automaattisesti tarkoita luksusmerkkejä ja huimia hintalappuja.

Totesin kylläkin, että mielummin säästän ja ostan laadukkaan nahkatakin seuraavalla kerralla, mutta ottaisinko riskin ja sortuisin vielä kerran Zaran nahkatakkiin jos tämä nyt istuisi täydellisesti ja olisi muutenkin satavarmasti mieluinen? Ei siinä muuten mitään, mutta haluisin luonnollisesti, että se kestäisi aikaa ja koska edellinen nahkatakkini sieltä oli pettymys niin olen hiukan skeptinen…Miten te olette ollut tyytyväisiä Zaran nahkatuotteisiin?

Tämä asukokonaisuus on muutenkin ihana! Voisin hyvin pukea sen päälleni juuri tuollaisenaan…

//

I normally check Zara’s online site couple times per week (or even more to be honest…I’m maybe slightly addicted) and yesterday I found this beautiful leather jacket in their new collection. So now I have a dilemma…A few weeks ago I posted about a leather jacket that I bought from Zara, but which I had to return due to bad quality. I’m all about buying quality items and since I have never before had any problems with Zara’s clothes I haven’t had any doubts about buying something more pricey…until now that is.  Quality does not always mean a high price tag that’s for sure, but after one bad experience I have my doubts…I’m kind of hoping this jacket will look terrible on me and it would solve my problem easily, hah!

*Image: Zara.com

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Takki on kyllä upea. Sopivan simppeli, ilman ylimääräisiä tilpehöörejä.

Oma Zaran nahkatakkini on pysynyt tosi hyvässä kunnossa, vaikka olen melkein elänyt siinä keväät, kesät ja syksyt, eli se on ilmeisesti välillä vähän säkäpelistä kiinni saako laatua vai höttöä. 😉 Se on vain niin harmi, kun Zaralla on kuitenkin paljon niin upeita tuotteita..

Reply

Just näin. Tarpeeksi simppeli!

Hyvä kuulla, että ainakin sun nahkatakki on kestänyt käyttöä. Antaa toivoa 😉 Joo, Zarassa on varsinkin ihania neuleita, mutta suurinosta niistä on melkein täysin keinokuituisia. Ja kokemuksesta tiedän, että ne ei näytä kauaa hyvältä, joten jätän ne suosiolla ostamatta.

Reply

Kiva että sinulla ovat Zaran vaatteet kestäneet, ehkäpä uskaltaudun itsekin sieltä vielä joskus ostamaan! 🙂
Minun kohdallani on varmaan ollut huonoa tuuria mutta viimeisimmät Zaran hankintani ovat laadullisesti olleet ihan surkeita, esimerkkinä juuri nahkatakki jonka nahka lähti halkeamaan parin käytön jälkeen tosi omituisesti sauman vierestä ja on nyt käyttökelvoton 😐

Reply

Voi ei, ikävä kuulla, että sun nahkatakki meni käyttökelvottomaksi noin nopeasti! Mikään vaate ei saisi parin käytön jälkeen olla käyttökelvoton :/ Toivottavasti reklamoit siitä? Jos et niin pikaisesti kysymään asiasta! Merkin täytyy kuitenkin kantaa vastuu jos myy asiakkaalle suoraan sanottuna paskan tuotteen.

Reply

That’s so funny, because I literally fell in love with this too, and especially the way they styled the entire look !

http://www.pardonmyobsession.com/

Reply

Hih, that’s funny! Well I guess we have a very similar taste 🙂 And yes, the styling is so great and I will definitely have to wear this look soon! And I’m hoping the jacket comes in store within the next few days so I can go and try it on…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *