bag1

 

Kerroin tässä vanhemmassa postauksessa, että seuraava laukkuhankintani olisi luultavasti Saint Laurentin Emmanuelle Bucket Bag. Ihastuin sen malliin ja hieman rokahtavaan tyyliin. Lontoossa ollessani kävin Saint Laurentin liikkeessä mallailemassa laukkua ja heti ensi näkemällä fiilikset siitä laskivat aika roimasti. Se näytti suoraan sanottuna todella muoviselta ja halvalta livenä ja on mun mielestä tuhat kertaa paremman näköinen kuvissa. Tuli siis heti selväksi, että kyseinen laukku ei olisi hintansa arvoinen.

Hyvä niin, sillä satuin yksi päivä kulkemaan Luxbagin ohi ja menin sisälle ihan vaan ihastelemaan ja katsomaan uutuuksia. Näin heti edellisessä postauksessa vilahtaneen Célinen Belt Bagin ja se kolahti ihan samantien. Jännä juttu on se, että olen nähnyt sen kuvissa ja pitänyt sitä kauniina, mutta en sen kiinnostavampana. Livenä se oli kaikkea muuta kuin epäkiinnostava. Laukku on itsessään kevyt, laadukas ja tarpeeksi hillitty ollakseen ajaton. Sitä voi myös kantaa olalla mikä aina helpottaa etenkin jos mukana on useampi kantamus. Kaiken kaikkiaan tämä on itselleni ihan unelma laukku!

Toivonkin nyt salaa, että tämä ei saavuttaisi samanlaista supersuosiota kuin siskonsa Mini Luggage…

 

I told you guys that in this older post that my next bag purchase might be Saint Laurent’s Emmanuelle Bucket Bag. When I was in London a few months back I went to see it in the store, but immediately was dissapointed. It looked cheap and as if it was made of plastic rather than leather. Needless to say I was put off and decided that it was not worth the money.

That was actually a good thing, because in Helsinki I visited Luxbag, which is a multi-brand store carrying many luxury brands (Céline, Balenciaga, Fendi, Givenchy etc.) and saw Céline’s Belt Bag, which you already saw in the previous post. I immediately noticed it and afterwards I was gone…It just felt like the perfect bag for me. It’s light yet sturdy, the leather is perfect, the details are minimal and the size is great for everyday use.  The perfect bag in every way possible!

I am now secretly hoping that it won’t become as popular as its sister Mini Luggage…

 

bag2

bag3bag5bag4

You May Also Like

14 comments

Reply

Katselinkin eilen, että todella kaunis laukku!! Upea! Ja haha toivotaan, ettei tule samanlaista suosiota kun mini luggagelle. Omaan silmään laukkujen kauneus jotenkin kärsii siinä järkyttävässä suosiossa ja hypetyksessä. Louis Vuittonista en ole koskaan sen kummemmin pitänyt (paitsi ajan patinoimina muutamasta mallista), mutta esim. tuo Celinen Mini luggage ja Mulberryn Alexakin vähän.

Hyvää viikonloppua ja onnea yrittäjyyteen! 🙂

Reply

Tämä on kyllä ihan super kaunis ja vielä upeampi livenä! Nyt saan haudata kaikki muut laukku haaveet taas hetkeksi 😉 Ja olen samaa mieltä siinä, että kyllä laukun super suosio vähän syö sitä laukun ihanuutta…harmi. Mini Luggage on edelleen ehdoton lempparini, mutta onhan se vähän kulunut kun näkyy joka puolella.

Kiitos kovasti tsempeistä ja hyvää viikonloppua myös sinne! 🙂

Reply

Heippa!
Onnea uudelle laukulle, mikä upeus!! <3 Aivan ihana, yhtä tyylikkään kaunis kuin sinäkin!
Hei nyt muuten on postausta mun blogissa siitä mustasta takista mistä aikaisemmin puhuttiin.. Oon ihan rakastunut siihen! 🙂
Mukavaa sunnuntaita!
xx J

Reply

Kiitos J! <3 Näin jo sneak peakin kun lisäsin sut vihdoin blogloviniin! Nyt siis suorinta tietä sinne sun blogin puolelle kuolailemaan ihanuutta 😉

Reply

On se kyllä upea. Tuollaiseen malliin ei varmasti koskaan kyllästykään. Toivotaan, ettei siitä tule seuraavaa “it”-laukkua.. 😉

Reply

Eikö? Ja vielä paljon paremman näköinen livenä! 😉

Reply

Itse en lämmennyt tälle mallille aluksi yhtään, mutta nyt huomaan tykkääväni siitä enemmän ja enemmän. Kuvat laukustasi todistavat, että onhan se upea ja ajaton ja varmasti vielä upeampi livenä 🙂

Reply

Livenä se on kyllä vielä kauniimpi! 🙂 Ja mä en myöskään saanut siitä mitään erikoisia fiiliksia kuvien perusteella, mutta livenä se oli sitten sitäkin upeampi!

Reply

Hei,

Millaisia käyttökokemuksia sinulla on tästä laukusta? Olen juuri Ranskassa ja harkitsen vakavasti tämän laukun ostamista. Olisi siis mukava kuulla jonkun mielipide siitä ennen ostopäätöksen tekemistä. Kiitos, jos vastaat! 🙂

Terveisin,

Aino

Reply

Hei Aino,

Olen tykännyt tästä laukusta ihan mielettömästi. Omaan silmääni se muotoilu on niin kaunis ja olen ollut tyytyväinen laatuun. Itselläni on se isompi koko missä ei ole sitä olkahihnaa. Ainut mikä laukussa ehkä on hieman hankalaa on se läpän avaaminen ja sulkeminen “lennossa”. Itse yleensä lasken se johonkin tasolle jos avaan sen kunnolla. Laukussa on onneksi sivulla vetoketjullinen tasku mihin mahtuu puhelin ja lompakko. Laitan sinne aina ne asiat mitä tarvitsen usein, jotta laukkua ei tarvitse aina olla aavamassa. Luulen, että se olkahihnallinen versio on tähän parempi sillä laukku on varmasti helpompi avata kun se roikkuu olalla.

Voin siis suositella tätä! Kannattaa miettiä tarvitseeko sitä olkahihnaa vai ei, mutta itse näin jälkikäteen olisin varmaankin ottanut sen olkahihnallisen.

Happy shopping! 🙂

Reply

Suurkiitos vastauksestasi! 🙂 löysin omani päiväreissulta St. Tropezista, sillä menin ensin varta vasten hakemaan laukkua Monacosta, jossa laukun nahka osoittautui livenä vialliseksi… Mutta mitäpä ei laukkunainen tekisi laukkujen eteen. 😀 ja kyllä, juuri sen olkahihnallisen hankinkin 🙂

Reply

Onnea uudesta laukusta! 🙂 Heh, I feel you! Sitä on itsekin tullut juostua pitkin poikin muodin perässä, eli on tuttua 😉 Ihanaa lomaa sinne Etelä-Ranskaan!

Lämpimät kiitokset, on täällä kyllä mahtavaa! 🙂 blogisi on ihana! 🙂

Tulee itsellekin ikävä sinne Etelään! Niin upea paikka 🙂 Voi kiitos, ihana kuulla, että tykkäät!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *