[dropcap custom_class=”normal”]Nyt kun pikkujoulukausi alkaa olla hiljalleen täällä niin tein kolme eri asukokonaisuutta kauden juhliin. Pikkujoulut on usein niitä vähemmän muodollisia tilaisuuksia mikä mahdollistaa monenlaisen pukeutumisen. Niinkuin te tiedätte, itse viihdyn hyvinkin rennoissa kokonaisuuksissa, mutta toisaalta on kiva aina silloin tällöin laittautua hiukan enemmän. Minkä te valitsisitte näistä alla olevista kokonaisuuksista? Itse päätyisin tähän ensimmäiseen (yllätys, yllätys) tai tuohon viimeiseen.[/dropcap]

The season for company Christmas parties (we call it “little Chirstmas”) is approaching slowly but surely. In Finland this tradition is quite strong and the nightlife is surprisingly busy during this time. Usually the parties are quite casual, which means there’s room to choose what to wear when there isn’t a strict dress code. As you know, I’m a fan of very casual outfits, but every now and then it’s nice to make a bit more effort. Which of these outfits would be your pick? I would go with the first one or the last one.

 

CASUAL LEATHER TROUSER LOOK

Screen Shot 2014-11-03 at 18.29.05Shirt / Filippa K  –  Pants / Day Birger et Mikkelsen  –  Heels / Christian Louboutin  –  Bag / Mark Cross

 

FEMININE SKIRT LOOK

Screen Shot 2014-11-03 at 19.20.39Skirt / Dagmar  –  Shirt / InWear  –  Heels / Guess  –  Nailpolish / Chanel  –  Bag / Finds

 

CHIC DRESS LOOK

Screen Shot 2014-11-03 at 19.01.24Dress / Lauren Ralph Lauren  –  Bag  / Marchesa  –  Heels / Christian Louboutin

 

* Mainoslinkkejä/ Commercial links.

You May Also Like

4 comments

Reply

toi toka, keskimmäinen, sihen oot osannut valkata jotain hyvin peruskauraa,, silti tosi siistin tyylikäs., vähän toimistolookkia vihjailevampi.. tietty ei ehkä ihan vimpan päälle yökerhoon,mut lähtisin ! ja vielä joku laittais ihanan kevyen meikin ja hiukset kuosiin.täydellinen.

Reply

Tolla tokalla asulla voi mennä hyvin päivällä sinne töihin vaikka matalilla kengillä ja sitten illaks laittaa korot ja vaihtaa laukun pienemään. Toimii hyvin!

Ja oikeessa olet, olisi ihanaa saada ammattilainen meikkaamaan ja laittamaan hiukset..olisi kyllä luksusta! 🙂

Reply

Hei,
Sulla on kiva pukeutumistyyli ja hyvät kuvat. Kun selaa kiireellä useita blogeja läpi, niin on mukavinta, kun koko postaus aukeaa kerralla ja etusivulla on siis monta postausta kokonaan. Mulla käy usein blogisi kanssa, että en viitsi avata postauksia, etenkin jos netti jostain syystä vähän hidas.

Mukavaa marraskuuta!
T. Kati

Reply

Hei Kati,

Kiitos palautteesta! On aina ikävä kuulla jos lukijat pitävät jotain ominaisuutta hankala ja olen kuullut myös toiselta lukijaltani samanmoista kommenttia. Miksi valitsin tämän vaihtoehdon blogiini on se, että uudemmat lukijat saa nopeasti käsityksen uusimmista postauksista ja voi siten avata mieluisensa. Ei tarvitse aina skrollata kaikkia postauksia läpi. Ne jotka seuraavat blogiani päivittäin tulevat yleensä esim. bloglovinin kautta ja sieltähän lukija viedään aina uusimpaan postaukseen ja se avautuu heti kokonaisena.

Mutta iso kiitos palautteesta ja toivon, että hankaluuksista huolimatta et kokonaan hylkää blogiani 🙂

Mukavaa marraskuuta myös sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *