D75_7956

 

[dropcap custom_class=”normal”]Tänään tulee taas yksi vuosi lisää mittariin. Suurinosa syntymäpäivistäni on mennyt aika rauhallisissä merkeissä ja niin myös tämäkin. Mennään illalla syömään poikaystäväni kanssa Gaijiniin mahat täyteen ja parasta on se, että pääsen nauttimaan hänen seurastaan. Keskiviikkona mies palaa jo takaisin Ranskaan, joten täytyy ottaa nyt kaikki irti! Nähdään seuraavan kerran vasta maaliskuun taitteessa, jolloin lennän hänen luokseen. Sitten toivottavasti Pariisissakin on jo kevättä ilmassa![/dropcap]

Syntymäpäivälahjaksi mies yllätti mut Louboutinin Pigalle koroilla. Hän sai tilattua ne merkin omasta verkkokaupasta ja kengät toimitettiin Ranskaan. Joudun siis vielä odottamaan niitä hetken, mutta vihdoin tärppäsi. Olen nimittäin himoinnut niitä kauan! Yksi asia siis ruksattu pois toivelistaltani. Merci mon amour!

P.S. Huomasin, että NAP:in valikoimaan oli tullut juuri lisää kokoja nuden värisistä Pigalle-koroista. Jos ne on ollut hakusessa niin kannattaa kiirehtiä. Ne kun myydään nopeasti loppuun!

 

Today it’s my birthday! I’m so happy to have my boyfriend still here and tonight we’ll have dinner in a great restaurant called Gaijin. My boyfriend is leaving back to France on Wednesday so it’s my last two days with him before March. Then I’ll fly to see him and hopefully Paris is already then in Spring mode!

For my birthday, he surprised me with Pigalle heels that I have been drooling over for ages. He ordered them online and as Louboutin doesn’t ship to Finland, the shoes are now in France. I’ll get to wear them later, but as it’s still winter in Finland, there is no rush. Now I get to tick them off my wish list. Thank you my love!

P.S. I just noticed that NAP has more stock for nude Pigalle heels. They sell out quick so be fast if you’ve been thinking about buying them!

 

D75_7936D75_7974D75_8003

Coat / Storets

Knit / Max Mara

Jeans / Joie

Boots / Zara

Scarf / Cartier

Bag / Céline

Watch / Cartier Tank

Bracelet / Saint Laurent

Sunnies / Ray Ban

You May Also Like

18 comments

Reply

Happy Birthday to you! I hope you have a wonderful day with your bf and enjoy the rest of your time with him! And what a wonderful gift he made you, those are definitely pumps that probably will never get out of style 🙂

Reply

Thank you Caro! We just came from dinner and it was great. 🙂 Yeah, I’m so happy for the heels as they are something I’ve been drooling over for years! Now I just can’t wait to wear them, so that’s another reason I want Spring to come fast 😉

Have a great evening!

Reply

You are such a beauty!! HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!
May all of your wishes come true and may you have a fabulous day with your sweetheart!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you Natali! You are always so sweet 🙂

Reply

Oi kun kiva kokonaisuus, kaunis huivi joka antaa vähän säpinää 🙂

Reply

Kiitos Satu! Huivi tuo kyllä kivasti vähän väriä tuohon asuun 🙂 Pitäisi useammin käyttää tuollaisia väripilkkuja!

Reply

Happy B-Day!!!May all your whishes come true!!!!! Blessings!!

Reply

Thank you so much!! 🙂

Reply

Onnea! Mulla on myös synttärit tänään, juhlimme jo viikonloppuna, rauhallisesti tosin tänäkin vuonna mullakin.

Mulla on samanhenkinen Hermés’n huivi (tai no, äidinhän se on varsinaisesti :)) kuin sulla näissä kuvissa. En oikein osaa käyttää sitä kun mulle tulee ihan mummo-fiilis. Siinäpä muuten postausidea, miten yhdistää ja solmia tuollaista huivia.

Reply

Kiitos ja paljon onnea myös sinne! 🙂

Tämä on myös äitini vanha ja itse muistan aina pienenä katselleeni sitä ja pidin sitä niin “tanttana” heh. Kummasti se kyllä nyt kelpaa…;)

Reply

Paljon onnea ja hyvää synttäriä! 🙂 ihana ja tyylikäs asu taas kerran, wau!!

Reply

Kiitos tuhannesti Hanna! 🙂

Reply

Hyvää syntymäpäivää Anna ihana!
Joyeux Anniversaire Anna!

Hauskaa iltaa Gaijinissa!
p, c & c

Reply

Kiitos kovasti! 🙂 Kuullaan!

Reply

Paljon onnea kauniille synttärisankarittarelle!

Reply

Kiitos paljon ihana Marjukka! 🙂

Reply

Hei, vitsi noi sun saappaat on upeat! Olen pitkään hakenut yhtä korkealle tulevia ylipolvensaappaita, mutta aina ne tuppaa jäämään vain polven korkeudelle. Ja kun vielä suht kapeat pohkeet niin eipä ole metsästys ollut helppoa! Toivottavasti tulee joskus vastaan tuontyyppiset.:) Ihanaa kevättä!

-Ida

Reply

Kiitos Ida! Hankin ne kolmisen vuotta sitten Monacon Zarasta ja ne oli kyllä löytö. Ne tulee just tarpeeksi korkeelle ja on varresta tosi kapeet.
Pysyy siis ylhäällä hyvin! 🙂 Toivottavasti sä löydät omasi pian!

Kiitos ja sitä samaa sinne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *