D75_2084

 

Te tiedättekin, että tyylini on melkein yhtä rento oli sitten kyseessä lounas, illallinen tai julat (iltapukujuhlat on tietenkin asia erikseen). Käytän harvoin mekkoja koska en tunne oloani niissä kovin kotoisaksi eikä liian fiinit mekot sovi tyylini sitten ollenkaan (ok, Diorin luomuksen vetäisin kyllä mielelläni päälleni). Heti kun näin tämän COS:in harmaan mekon niin ihastuin siinä juuri sen rentouteen ja arkisuuteen. Myös pitkät hihat ja pituus oli sellaiset asiat mihin kiinnitin huomiota.

Tiesin heti, että halusin stailata sen todella yksinkertaisesti. Nämä Jimmy Choon korot tuo sopivasti särmää ja punaiseksi lakatut kynnet tuo ripauksen väriä. Hiukset rennosti auki ja voilà! Pariisin aikoina opin kantapään kautta sen, että asussa pitää säilyttää se tietty rentous oli sitten kuinka hieno tilaisuus tahansa. Mitä hienommat vaatteet, sitä rennompi meikki ja hiukset.

Ja jos ihmettelette niin kuvat on otettu Ranskassa joulukuussa. Näyttää niin ihanan keväiseltä, mutta todellisuudessa tämä päivä oli ihan jäätävän kylmä. Kuvat otettiin parissa minuutissa ja sen jälkeen juoksin takaisin autoon. Siihen nähden näistä tuli onnistuneita! Ohikulkijat katselivat meidän menoa aika huvittuneina, mutta en voi kyllä syyttää heitä, heh.

Hyvää viikonloppua kaikille!

P.S. Playlist on taas päivitetty ja uusi lempparini on upean Beyoncen Ring Off. Sillä pääsee hyvin viikonloppufiilikseen!

 

You know my style is very relaxed no matter if I’m going to lunch, dinner or a party (black tie events are of course an exception).  I wear dresses very rarely simply, because I don’t feel so comfortable in them. I’m much more of a jeans kind of girl. That said, I would never say no to a Dior or Elie Saab gown. I wold die to wear their pieces and that’s good because it proves there’s a girl somewhere inside of me, heh.

When I first saw this grey jersey dress I loved the relaxed feel of it. Also the long sleeves and the length made it seem even more interesting. Luckily I tried it on and of course loved it. It’s such a great piece for me since it’s casual enough for my taste. These Jimmy Choo heels give the look a little edge and the red nails add a touch of color.

Oh and if you were wondering, the pictures were taken in France in December. The pictures turned out great considering how freezing it was and that we had to rush the shooting. We managed to get enough shots in a few minutes and after I basically ran back inside the car. People around us were looking at me like I was crazy, but I’m kind of used to that by now, heh. I’m sure most fashion bloggers can relate to that.

Have a great weekend everyone!

 

D75_2198

D75_2161D75_2103D75_2070D75_2211D75_2088D75_2141D75_2218

Dress / COS

Heels / Jimmy Choo

Bag / Chanel

Bracelet / Saint Laurent

You May Also Like

12 comments

Reply

Wow aivan ihania!!

Reply

Kiitos kaunis! <3

Reply

Heheh, people watching and “wondering” is something that is so common anywhere you are when taking outfit photos ( with or without the appropriate number of °C outside ). I found it actually to be very helpful with my self esteem, because I could either: a) run away b) stand “tall” and do what I’ve intended to do. 🙂
You look gorgeous in this outfit, this dress fits you like a glove and def. brings out your femininity!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Heh, you got the right attitude for sure! Its better to go through with it, because if you feel embarrassed it usually shows in the pics and they don’t turn out well. That’s why it’s good to have this “ooh, whatever!” attitude 😉

Reply

Olet upea!

Reply

Voi että, kiitos Katri!

Reply

Vau – upeat kuvat ja mielettömän upea sinä!

Reply

Kiitos paljon Jonna! Kuvissa näytän kyllä huomattavasti paremmalta kun livenä, mutta niin se usein on omien asukuvieni kanssa, heh 😉

Reply

Olen tämän jo ennenkin todennut mutta pakko kommentoida jälleen – olet ehdottomasti kaunein ja tyylikkäin bloggaaja ikinä! <3 Blogisi on itselleni suunnaton inspiraation lähde ja näytät hyvältä asussa kuin asussa, ei voi kun ihailla 🙂 Hyvää viikonloppua!

Reply

Voi apua, kiitos Anne<3 Ja se, että saat täältä oikeasti inspiraatiota on suurin kiitos mitä tästä duunista voi saada. Ihanasti sanottu ja piristit todenteolla mun perjantai iltaa!

Hyvää viikonloppua myös sinne! 🙂

Reply

Edellisiin kommentteihin haluaisin vielä lisätä, että kokonaisuus on upea ja erityisesti nuo pehmeät hiukset on aivan ihanat, suloisen ranskalaista eleganssia! Très chic!

Reply

Kiitos Anna! Ne olikin ihan tuuri kiharat, heh. Hiukset taisi olla sykeröllä päivän ja lopputulos oli tämä. Täytyykin kokeilla jos saisin samanmoisen aikaan! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *