long-grey-wool-coat-2

 

Rakastan asusteita juuri sen takia, että niillä saa vaivattomasti lisättyä mielenkiintoa näihin yksinkertaisiin asuihin (ja niitähän tässä blogissa riittää). Alkuun mietin, että käyttäisinkö tätä klassista silkkihuivia kovinkaan paljon, mutta niin se vain on löytänyt tiensä moneen asuuni viime aikoina. Tykkään kun tuo väritys on kuitenkin hillitty, joten se menee minkä kanssa tahansa ilman ongelmia. Kutsun itseäni usein laiskaksi pukeutujaksi ja sitä todella olen. Haluan, että vaatekaappini palaset toimivat sujuvasti keskenään, koska se helpottaa pukeutumista niin paljon. Valitsen sitten mitä vain, niin kaikki toimii yhdessä. Yritän muuten tässä lähiaikoina toteuttaa yhden teidän postaustoiveistanne, eli avaisin vaatekaappini sisältöä enemmän. Olen vain kokenut kuvaamisen haasteelliseksi (hemmetin ruskeat vaatekaapit…), joten mietin miten voisin toteuttaa tämän postauksen, niin, että saisin kuvista selkeitä. No, enköhän keksi jotain!

Olen muuten sitä mieltä, että kerran kun alkaa karsimaan vaatekaapin sisältöä, niin huomaa miten vähällä sitä pärjääkään ja se synnyttää vielä suuremman karsimishimon. Huomaan edelleen lähes viikoittain käyväni vaatekaappiani läpi tarkalla silmällä ja joka kerta löydän jotain mistä haluan luopua. Siihen “puhdistamiseen” jää melkeinpä koukkuun! Tosin tuleehan uutta ostettua aina tasaisin väliajoin, mutta silloin se uusi ostoskin tuntuu niin paljon paremmalta, kun sille on tehty tilaa kaapissa jo ennakkoon.

 

I love accessories, because they’re an easy way to add an edge to any simple outfit (and my blog is full of those simple outfits, heh). At first I was worried if I would use this little silk scarf enough, but in fact it’s been a fixture in many of my daily looks. I like that the colors are neutral, so it’s easy combine with all of my outfits.  I call myself a “lazy dresser”, because I love having simple pieces in my closet that work together. No matter what I chose, it always works (at least tone wise). I’ll try to do a post about my closet (and exactly what’s in there). A reader of mine requested it, so I’ll get it done soon!

I’ve been reducing the size of my closet for a while now and I love how I only have my favorite pieces in there. I think it’s quite therapeutic getting rid of everything “unnecessary” and only keeping in the “real treasures”. It also makes me consider buying new things so much more, because I don’t want anything extra in there. So I can highly recommend you to go through your closets as well – trust me, it makes life simpler when you choose quality over quantity. In this case (and many others in life), less is definitely more!

 

long-grey-wool-coat-3

long-grey-wool-coat-6

long-grey-wool-coat-8

long-grey-wool-coat-7

long-grey-wool-coat-9

long-grey-wool-coat-4

Photos: Thomas D.

Coat / Zara (similar here*, here*, here*)

Knit / Andiata* (similar here*, here*, here*)

Pants / Zara (similar here*, here*, here*)

Boots / Zara (similar here*)

Scarf / Balmuir*

Sunnies / Ray Ban*

Bag / Chanel

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

12 comments

Reply

Silkkihuiveja tulee minullakin käytettyä lähes päivittäin. Löysin ne joskus 14-vuotiaana (kääk) ja edelleen mennään samoilla linjoilla.

Olen huomannut saman koukuttumisen tuohon kaappien siivoamiseen. Miten puhdas olo siitä tuleekaan kun saa karsittua kaappien sisältöä. 🙂 kyllä sitä vaan pärjäisi niin pienellä määrällä. Poislukien kengät 😉

Reply

Sain itse asiassa ensimmäisen silkkihuivini ala-asteella ja se on vieläkin jossain kaapin uumenissa vanhemmillani. Sitä tuli käytettyä silloin paljon, mutta varmaan liikaa, koska se jälkeen tuli niin pitkä tauko 🙂 Kunnes siis nyt taas innostuin niistä!

Joo, pienellä määrällä pärjää. Huomaan, että käytän kuitenkin arjessa samoja juttuja, niin miksi siellä pitäisi olla mitään muuta, kuin mitä oikeasti käyttän. Toki takkeja on sitten enemmän, kuin ehdin kerralla käyttämään (vähemmälläkin pärjäisin, mutta….) ja muutama juhla-vaate, jota ei luonnollisesti tule käytettyä päivittäin, mutta sallittakoon nämä 🙂 Kenkiä on kaapissani ehkä n. 10-15 paria yhteensä, mikä on mielestäni naiselle aika vähän? 😀

Reply

Näyttää huippuhyvältä, niin huivi kuin koko asu! Tuota samaista huivia mallailin itsekin Helsingissä ollessani, mutta toistaiseksi jätin kauppaan. Nyt vähän harmittaa, heh 🙂

Reply

Kiitos Jenni! 🙂 Heh, nappaa se mukaan seuraavan Helsinki-reissun yhteydessä – sopisi varmasti sulle hyvin ja talvella sielläkin voi käyttää kevyttä silkkhuivia ilman lämpöhalvauksen riskiä?

Reply

Oh yes, I’m on this one totally with you – having less stuff but “more” of a high quality, timeless pieces in my closet.
I like your coat a lot and this small silk scarf rounds up this outfit beautifully!

https://lartoffashion.com/turning-29/

Reply

Thank you dear! 🙂 And yes, quality over quantity – always!

Reply

Silkkihuivit tuovat kyllä mukavan lisän perusasuihin. Kaunis tuo sinun huivisi ja juurikin ihan täydellinen asuusi <3 . Minulla oli vuosien tauko huivien kanssa ja nyt huomaan hamstranneeni niitä taas lähivuosina paljon, viimeisin ihana sininen tiikerihuivi Hermèsiltä 🙂

Minun pitäisi kyllä taas karsia vaatehuoneen sisältöä reilulla kädellä. Huomaan olevani paljon rauhallisempi, tasapainoisempi ja onnellisempi kun tavaraa on vain vähän ympärillä. Nyt taas ahdistaa mennä vaatehuoneeseen ja se on merkki että silloin täytyy karsia.

Reply

Kiitos Mari!<3 Ja voi, sininen tiikerihuivi Hermèsilta ei kuulosta ollenkaan huonolta - täytyy tulla kurkkimaan sun tontille, jos sitä näkyisi pian asukuvissa 🙂

Jep, itsekin huomaan saman. Siksi pyrinkin pitämään vaatekaapin suhteellisen niukkana ja väljänä!

Reply

Always love the black n’ grey combo on you!

xo Vanessa from http://www.Trendique-Magazine.com

Reply

Thank you Vanessa ja enjoy your evening! 🙂

Reply

Ei pirulainen. Just tänään kävin metsästelemässä mieluisia ylipolvensaappaita ympäri kaupunkia. Yhdet upeat löytyi, mutta lähes tonnin hinta sai iskemään jarrun pohjaan.
Nuo sun popot on kyllä ihan tajuttoman upeat!

Reply

The story of my life, heh! Miten se onkaan usein niin, että löytyy juuri sen “täydellisen” jutun ja sitten kurkkaa hintalappuun ja se onkin game over…

Kiitos Camilla ja toivottavasti löydät omasi pian!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *