D75_0038

 

Muistan ala-asteella kun meillä oli kevätjuhlat ja valitsin sinne päälleni beigen mekon. Mekko itsessään oli niin pliisu, että se tarvitsi jotain rinnalleen. En silloinkaan ollut värien ystävä ja äidin kanssa mietittiin mikä voisi sopia asuun. Löysimme sitten Burberryn pienen silkkihuivin, jonka kiedoin kaulaani ja se sopi mekkoon kuin nappi silmään. Huivi taisi olla ensimmäinen merkki juttuni ja vaalinkin sitä sen mukaisesti.

Teininä aloin käyttämään sitä vyönä ja ranteeseen sidottuna. Yhdessä vaiheessa se taisi löytyä aina ranteestani. Huivi löytyy vieläkin vanhojen tavaroideni joukosta. Kiinnyn harvoin mihinkään materiaan, mutta lapsuudesta olen säästänyt muutamat balettitossut, pari kirjaa, balettihameen ja juurikin sen huivin. Huivi on tosin jo nyt aika huonossa hapessa, mutta jostain syystä en raaski heittää sitä poiskaan.

Silkkihuivia on hiukan hankala käyttää koska väärin käytettynä se voi vanhentaa. Tosin jos asu on itsessään rento niin silkkihuivi tuo sitä sopivaa kontrastia asuun. Tämä Hermèsin silkkihuivi sopi värien puolesta tähän laukkuun niin hyvin, että halusin kokeilla taas vanhaa teini-tyyliäni, heh. Kokomusta asu kaipasi jotain väriä rinnalleen.

Silkkihuivit siis kunniaan! Loppupeleissä ne on hyvinkin monikäyttöisiä. Yksi toinen kiva tapa käyttää niitä on sitoa ne laukkuun. Laukku saa hetkessä uuden ilmeen!

 

When I was around ten years old, we had a school celebration and I had a beige dress to wear. The dress itself was very simple and needed something to go with it. Back then I wasn’t a huge fan of color (same as today) and struggled to find a fitting accessory to go with it. My mom found a small Burberry silk scarf in their classic pattern and it fit the dress perfectly. I think it was my first designer purchase back then and I treasured it accordingly.

When I hit my teens I started to wear the scarf as a belt and wrapped around my wrist. At one point I had it on my wrist everyday. I actually still have it amongst some of my very old things that have sentimental value to me. For some reason I haven’t been able to throw it out despite that it’s almost torn to shreds.

Silk scarfs can be tricky to wear, because they can age you. I love wearing silk scarfs with casual looks so there is a cool contrast in the outfit. This scarf from Hermès fits the Céline bag so perfectly that I wanted to go back to my teenage years and wrap it around my wrist, heh. Also the black outfit needed a pop of color somewhere. What do you think?

 

D75_0065D75_9998

D75_0058D75_0011D75_9985D75_0017 D75_0062

Jacket / Zara

Shirt / Stella McCartney

Jeans / Zara

Boots / Zara

Hat / Lindex

Belt / Massimo Dutti

Scarf / Hermès

Bag / Céline

You May Also Like

13 comments

Reply

Wow! This is such a classy, Parisienne chic outfit!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks Natali!

Reply

Upea asu! Tosin se sopivast herätti uudestaan tarpeen ostaa ensi viikolla Roomasta Hermèsin Twilly-huivin, mikäli sopiva tulee vastaan… 😀

Reply

Kiitos Claudia! 🙂 Heh, go for it ja ihanaa reissua mahtavaan Roomaan!

Reply

Tyylikäs asu ja kiva postaus! Silkkihuivit ovat kyllä kauniita ja monikäyttöisiä, kuten huivit ylipäänsä. Olisi aivan ihana nähdä mainitsemiasi vanhoja tavaroita postauksen merkeissä 🙂 kauanko tanssit balettia? Balettitossut ja -puvut on niin kauniita, että niitä voisi haalia koristeiksi, vaikkea oikeasti tanssisikaan..

Reply

Kiitos Elsa! Kiva kuulla, että tykkäsit 🙂 Tanssin balettia tosi nuorena (ala-aste ikäisenä ja varmaan jo aikaisemminkin), mutta sitten kun ikää tuli niin baletti vaihtui tennikseksi. Joo, ne baletti tossut ja mekot on kyllä niin kauniita! Siksi en raaski niistä luopua. Onhan ne kiva säästääkin vaikka omille tai broidien lapsille sitten kun sen aika on. Täytyy miettiä jos saisin ne postaukseen asti..niitä ei montaa ole, mutta katsellaan! 🙂

Reply

Très joli look !
Deltreylicious
http://blackbeauty-mode-tendance.eklablog.com

Reply

Merci beaucoup!

Reply

Beautiful look!!!
bisous
Ann’so M
http://www.annsom-blog.com/

Reply

Thank you Ann’so!

Bisous

Reply

Så oot kyllä semmoinen super model että oksat pois! Vitsi miten upeita kuvia!! <3
xx J

Reply

Super model? Ehkä omissa unissani joo! 😉 Kiitos J <3

Reply

Olet upea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *