D75_0677

 

[dropcap custom_class=”normal”]Huomenna alkaa ihana pidennetty viikonlopppu pääsiäisen merkeissä! Nämä ilmat täällä Suomessa ei kyllä voisi olla pajon huonommat (koputan puuta), mutta ainakaan ei ole mitään paukkupakkasia. Se vasta kamalaa olisikin jos näyttäisi siltä, että lumi jäisi maahan pidemmäksi aikaa. Toivoin, että olisin päässyt nyt viikonlopun aikana korkkaamaan mökkikauden, mutta saa nähdä viitsinkö lähteä sinne ollenkaan. Lande sijaitsee tunnin ajomatkan pääsää Helsingistä ja jos täällä sataa räntää niin siellä se yleensä tulee lumena. Voi siis olla, että landereissu jää toiseen kertaan. Ollaan kylläkin suunniteltu tyttöjen kanssa reissua sinne ensi viikon loppupuolelle, joten ehkä silloin se jo onnistuisi?[/dropcap]

Koneella on vielä paljon materiaalia Ranskan matkalta, mutta ne asut on sen verran keväisiä, että tuntuu ihan hölmöltä julkaista niitä kun täällä saataa loskaa niskaan. Toisaalta ne voisi piristääkin, mutta tässä nyt yksi näistä tummanpuhuvista asuista täältä Helsingistä. Peruskauraa niin kuin aina!

Onko teillä suunnitelmia tälle tulevalle pitkälle viikonlopulle? Tulen vielä huomenna toivottelemaan hyvää pääsiäistä, joten kuullaan silloin!

 

Tomorrow it’s Easter and those of us who celebrate it will have a long nice weekend. On a bad note, the weather in Finland could not be worse. It’s just grey and rainy. I was hoping to visit the summerhouse for the first time this year, but I might have to postpone it. If it’s raining in Helsinki, it might be snowing there and I’ve had enough of snow for this Spring.  We did start planning a girls trip there for the end of next week so I’m hoping the weather improves by then so we can actually go…

Here’s one of my dark and gloomy outfits (fits my current mood perfectly). What do you think? You’ve had enough of black and grey?

 

D75_0631D75_0707D75_0728D75_0653D75_0765

Cashmere knit / & Other Stories

Vest / MJM (similar here*)

Jeans / Joie

Boots / Louis Vuitton

Cashmere beanie / Uniqlo

Scarf / Louis Vuitton

Bag / Céline

Bracelet / Saint Laurent

*Mainoslinkki.

You May Also Like

14 comments

Reply

Fantastic bag and boots! You look so elegant and beautiful, as usual! 🙂
Sorry to hear about the bad weather, but I hope that you’ll still have a nice Easter weekend!

http://lartoffashion.com

Reply

Thank you Natali! Please send us some of that Californian sun 🙂

Reply

Hei ja kiitos upeasta blogista! 🙂 itse olen lähdössä Pariisiin viettämään vappua ja toivottavasti kelit ovat silloin siellä jo aika kesäiset 😉 ovatkohan kaupat normaalisti auki Vapun aattona? Kivaa kevättä 🙂

Reply

Heippa ja iso kiitos itsellesi kun jaksat täällä vierailla! 🙂 Toukokuun pitäisi olla Pariisissa jo lähes kesäinen, joten toivotaan, että pääset nauttimaan auringosta ja lämmöstä! Mä uskon, että aattona kaupat on ihan normaalisti auki, mutta 1.5. ne taitaa olla kiinni!

Kiitos ja sitä samaa sinne! 🙂 Ja ihanaa reissua jo näin etukäteen!

Reply

Très joli look !
Deltreylicious

Reply

Merci! 🙂

Reply

Pakko kommentoida kun nyt on oikein pistanyt silmaan miten sun blogista on kuoriutunut niin hieno ja mahtava! Oon seurannut tata aina valilla enemman, valilla vahemman, aluksi kiinnostuin kun asuttiin molemmat Ranskassa. Nyt olet vissiin muuttanut kokonaan Helsinkiin? Munkin salainen haave 🙂 Muistan myos kun vaihdoit blogipohjaa ja olet tata kai sittemmin hieman muokkaillut lisaa ja nayttaa oikein hyvalle. Viela viimeisena kehuna, etta mahtavia kuvia ja sun tyyli on just sellainen casual pariisi-suomalaischic jota itsekin ihailen mutta johon en ikina itse paase 🙂 Eli iso kasa ruusuja ja peukkuja tahan kommentin loppuun!

Reply

Palaute on aina hyvä juttu (oli se sitten risuja tai ruusuja), mutta tällainen ihana palaute kyllä piristää niin paljon, ettet arvaakkaan! 🙂 Kiitos siis siitä! Sait hymyn mun huulille ja tästä on hyvä aloittaa pääsiäinen.

Niin paljon onkin sitä blogin takana touhuamista (juuri pohjan muokkaamista, kuvien ottamista jne). ja pelkästään osa siitä on sitten nämä postaukset! Mahtava siis kuulla, että kaikki se muukin duuni näkyy ja sitä arvostetaan. Iso kiitos siis! 🙂

Vielä toistaiseksi asun täällä Suomessa, mutta siitä pian lisää 😉 Suomi on kyllä hieno maa ja ymmärrän, että kaipailet tänne takaisin!

Ihanaa pääsiäistä Ella!

P.S. Sulla myös aivan ihana blogi ja niin herkullisia kuvia, että!

Reply

Ihana asu ! Olen tykännyt myös blogistasi ja mahtavista kuvista jo pitkään mutta kommentointi on jäänyt vähemmälle 😉 Onko nuo kengät minkä vuoden mallistoa ja voitko kertoa muuten LV kengistä onko hyvät kävellä ?

Reply

Kiitos Henna! Ja ihanaa kuulla, että vierailet täällä säännöllisesti vaikka et aina kommenttia jättäisikään. Oon itse myös todella laiska jättämään muille kommentteja, joten I feel you! 🙂

Nämä kengät on jo pari vuotta vanhat, eli niitä ei valitettavasti löydy enää mallistosta. Itseltäni löytyy muutamat LV:n kengät ja kaikkiin olen ollut tosi tyytyväinen. Hyvä lesti ja sen myötä niillä on hyvä kävellä! Näihin bootseihin mun pitäisi pikimmiten teetättää puolipohjat nimittäin tämä nahkapohja on sen verran liukas, että on vaan ajankysymys milloin vedän lipat, heh.

Ihanaa pääsiäistä sinne!

Reply

Kiitos vastauksesta ! Nyt vain sitten tsekaamaan minkälaista tarjontaa espan myymälässä olisi. Sitä harmillisesti on jälkeenpäin löytänyt muutamat mallit joihin istunut ja sitten ei olekaan saatavilla.. 🙁

Reply

istunut ? Ihastunut tarkoitin 😀

Reply

Mä luulen, että Espan myymälässä on aika rajallisesti kokoja, eli täytyy olla kärppänä paikalla kun uutuudet sapuu! 🙂 Onneksi sielä on tosin hyvä asiakaspalvelu niin olettaisin, että jotain tuotteita voi tilata keskustan liikkeeseen? Esim. jos netistä bongaa jonkun kivan mallin mitä ei heiltä löydy. En ole kyllä varma, mutta olettaisin, että se onnistuu.

Happy shopping! 😉

Reply

Mulla on valitettavasti vähän huonoja kokemuksia noista tilauksista 🙁 mutta aina kannattaa yrittää 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *