mcasu1

 

[dropcap custom_class=”normal”]Tässä on viime lauantain rento asu kun käytiin kiertelemässä Monacon kaupoissa. Kävin muutamassa second hand-liikkeessä ja Birkin sekä Kelly valikoima oli aika päätähuimaava. Tuli kyllä kuolailtua muutamat vanat kaupan lattialle. Kerroinkin täällä, että olen lämmennyt Kelly-mallille Birkiniä enemmän, joten sitä tuli etenkin ihailtua. Ah, niin kaunis laukku.[/dropcap]

Päälleni valikoitui rento asukokonaisuus ja tennarit oli ainoa oikea vaihtoehto sen jälkeen kun edellinen ilta oli mennyt koroilla keikkuessa aamuun asti. Näistä kuvista välittyy kieltämättä hieman väsynyt fiilis, heh. Tämä Zaran pörrötakki on juuri tällaisen laiskan päivän pelastus. Se on niin mukava päällä, pitää lämpimänä ja sopii niin korkojen kun niiden tennareidenkin pariksi.

Huomaatteko muuten, että sain vihdoin hankittua Ray Banin Clubmasterit? Ne on löytynyt toivelistalta ties kuinka kauan, joten oli jo aika ne hankkia! Ray Banin Aviatorit on edelleen suurin suosikki, mutta ihan hyvä, että täälläkin näkyy aina silloin tällöin muutakin kuin ne yhdet samat aurinkolasit. Samalla ihastuin yhteen toiseen malliin Persolilta, joten toivelista sen kun kasvaa, huoh. Yksi asia mikä niissä mietitytti oli se, että laseista näkyy silmät selvästi läpi. Mietin, että tulisiko se häiritsemään itseäni. Lasit pysyy siis vielä mietinnässä!

 

This is what I wore on Saturday when we went to do some shopping in Monaco. I kept my look very casual as the day before our night continued until late. When I’m tired, I always choose something super comfortable to wear as I rarely have any inspiration then. This coat from Zara is a perfect piece for a lazy day…it’s so comfy on!

Do you notice something new in these pictures? I love my Aviator’s, but it was about time I bought another pair of sunnies. I went for the classic Clubmaster’s and I love them. Aviators are still my favorite, but these aren’t far behind. I also tried some options from Persol and their collection is very nice as well. Maybe for my next sunnies I should go to them?

 

mcasu3mcasu2mcasu4mcasu5

Coat / Zara

Knit / A.P.C.

Jeans / Joie

Sneakers / Adidas by Stella McCartney

Sunnies / Ray Ban

Bag / Céline

 

You May Also Like

6 comments

Reply

Le manteau est canon !
Bisous
Yu’

Reply

Merci Yuliya!

J’aime beaucoup ce manteau aussi 😉

Bisous

Reply

This is such a great, sporty outfit! I’ve always had a “thing” for striped tees, I think that they’ll never go out of style, esp. when Spring comes around. 🙂
You look lovely!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Yeah, Spring and stripes are an unbeatable combo! 🙂

Reply

Mitä näistä laukuista pyydettiin siellä?

http://www.peaceandstyle.fi

Reply

En uskltanut kysyä, etten olisi vanhingossakaan tyhjentänyt pankkitiliäni! 😉 Mutta kokeilin sielä muutamaa Hermèsin vyötä ja ne oli aika huonokuntoisia, mutta silti niistä sai pulittaa yli puolet normaalista hinnasta. Uskon siis, että hyväkuntoisista Birkineistä saa käytettynäkin maksaa lähes saman verran kuin mitä kaupasta ostettuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *