Screen Shot 2015-03-23 at 20.16.28

 

[dropcap custom_class=”normal”]Keväisin aina vaaleat ja kirkkaammat värit nousevat taas pintaan ja vaikka ihailen niitä lehtien sivuilla ja muiden päällä niin en koe niitä omakseni. Musta, harmaa, valkoinen ja beige on ne värit mitä käytän vuoden ympäri sesongista riippumatta. Onneksi näitä värejä voi käyttää aina näyttämättä tylsältä, vaikka koko muu kansa olisi pukeutunut hempeän vaaleanpunaiseen tai räikeän keltaiseen.[/dropcap]

Mun mielestä ne yksinkertaisimmat asut on yleensä ne raikkaimmat ja etenkin sellaiset missä ei ole kikkailtu tai yritetty liikaa. Näistäkin kuvista huomaa miten raikas ihan pelkkä farkku + valkoinen kauluspaita-kombo voikaan olla. Jonkun mielestä tylsä? Mun mielestä erittäin chic!

P.S. Blogissa on menossa lukijatutkimus vielä muutaman päivän ajan ja siihen sekä Ladurée teepaketin arvontaan pääsettte osallistumaan tästä!

 

You know that I’m not into bright colors (or into colors in general heh). Now that Spring is on its way, pastel tones and brighter colors are making their way back. I love to admire other people wearing these tones, but I prefer to stay in my own comfort zone, which means I’ll be wearing more or less the same colors I wear year around. Meaning black, grey, denim blue, beige and white.

These beauties inspired me with their outfits and I love how some of them wear darker tones, yet the outfits look beautiful and light. Something I’ll be aiming for this season!

[spacer]

FOLLOW ME ON PINTEREST

[spacer]

Screen Shot 2015-03-23 at 20.12.11Screen Shot 2015-03-23 at 20.17.37Screen Shot 2015-03-23 at 20.30.15

 

*Images; Pinterest.

You May Also Like

8 comments

Reply

Onneksi makuja on moneen ettei näytetä kaikki samalta 🙂

http://www.peaceandstyle.fi

Reply

Juuri näin! 🙂

Reply

Nice selection !
Deltreylicious
http://blackbeauty-mode-tendance.eklablog.com

Reply

Glad you like them! I love these styles 🙂

Reply

Osallistuttu on, arvontaa odotellessa.

Reply

Kiitos paljon Sirkku! Julkaisen arvonnan voittajan huomenna täällä blogissa 🙂

Reply

Siinä se vaikeus onkin! Miten löytää täydellinen valkoinen kauluspaita. 😀
Olen vähän samoilla linjoilla. Oma kesäväritykseni kaikessa räikeydessään saattaa olla vaalean farkun ja valkoisen topin yhdistelmä. Hurjaa. 😉
Pastellivärit ja muu hattara saattaa näyttää niin hyvältä jonkun muun päällä, mutta tunnen olon willy wonkaksi, kun vetäisen jotain sellasta ylle.

Reply

I feel you! Itse löysin sen täydellisen kappaleen pitkän etsinnän jälkeen Stella McCartneyn alennusmyynneistä. Paita oli yksi parhaista hankinnoista ikinä. Laadukas yksilö kestää kovaa käyttöä ilman ongelmia ja on materiaaliltaan niin pehmeä ihoa vasten, että sen haluisi vetää päällensä joka aamu. Toivottavasti sä löydät omasi pian 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *