Tämä viikko on ollut aika kreisi aikataulujen puolesta,  sillä olen ollut menossa aamusta melkein yöhön asti joka päivä. Tekeminen on ollut tosin pelkästään mukavaa, kun on saanut esitellä ulkomaalaisille vieraille omaa kotimaataan, mutta on tehnyt vähän tiukkaa yhdistää nämä pitkät päivät ja blogin. Onneksi huominen on itselläni vapaata, joten pääsen minäkin hieman rentoutumaan vieraiden kanssa ja tekemään rauhassa blogihommia. Vierailla on käynyt niin tajuttoman hyvä tuuri ilmojen suhteen, että en voisi olla kiitollisempi tästä. Helsingissä on hieman eri meininki, kun räntää sataa päin näköä, joten onneksi he eivät ole sitä vielä todistaneet. Loppuviikon sää näyttää muutenkin lupaavalta, joten hyvältä näyttää!

Tässä tämä Chanelin ihanuus on nyt kuvassa ja tuon koon hahmottaa hieman paremmin. Pienihän tämä on, mutta kuten sanottu, niin omiin tarpeisiini ihan riittävä. Sinne mahtuu lompakko, puhelin, avaimet ja aurinkolasit sulassa sovussa. Caviar-nahka jakaa varmasti mielipiteitä, mutta itse tykkään materiaalin huolettomuudesta – tämän kanssa ei tarvitse varoa jokaista terävää kynttä tai pöydän kulmaa. Kuten sanottu, tämä oli loistava hankinta!

Nyt me lähdemme viikonlopun viettoon, eli palataan!

 

This week has been quite hectic, but in a good way, as it’s been so nice to show my boyfriends family my home country. Even the weather has been amazing, so Finland has been really showing its good sides! The weather looks good until the end of the week, so it’s going to be nice and sunny at the summerhouse. We are headed there for the weekend!

As you can see, I took my new baby out with me and she’s gorgeous The size is just right even though it’s quite small. It does however fit everything I need, so it’s the perfect size for me. I also love the caviar leather, as it’s such a care-free choice!  What is your favorite leather from Chanel?

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Kävin jo aiemmassa postauksessa ihastelemassa, Caviar on todella huolettomampi ja pitää muotonsa paremmin kun lammas, upea hankinta!! <3 Ja laukku kyllä kruunaa tämänkin asun!

Reply

Kiitos Henna! <3 Tämä on kyllä ihana!

Reply

Oli ihan hurjan hauska tavata!! Onpa kiva todella, että vieraanne ovat saaneet nauttia keväisestä Helsingistä. Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

Reply

No niin oli – viimeinkin! 🙂 Ensi kerralla mennään kahville, niin voidaan jutustella lisää! Tultiin juuri tunnin pyöräretkeltä vieraiden kanssa ja Suomi näyttää parastaan. Mielettömän kaunista ja jopa kesäistä tänään. Ihanaa!

Kiitos Marjukka ja samaa sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *