asuorleans3

 

Tässä on vihdoin asukuvia niistä Mangon farkuista jotka tilasin ennen tänne Ranskaan tuloani. Malli on todella hyvä, väri on ihan täydellinen ja housut on hirmu mukavat päällä. Täydelliset leveälahkeiset farkut siis! Valitettavasti ne on jo myyty lähes loppuun Booztin sivuilta, mutta toivottavasti niitä löytyisi vielä Mangon liikkeestä tai muista nettikaupoista? Yritän metsästää itselleni vielä toisen parin jonka voin lyhentää matalien kenkien kanssa käytettäväksi.

Jalassa on muuten ensimmäistä kertaa (ulkoilemassa) Louboutinin Pigalle korot. Ne aivan ihanat kengät! Pakko kyllä sanoa, että ne kannattaa ajaa sisään kotona ajan kanssa sillä lakerinahka on niin kovaa, että jalat varmasti menee muussiksi jos yrittää kävellä pitkiä matkoja niillä heti alkuun. Itse käytin niitä onneksi himassa ja pidin kostutettua ohutta sukkaa jalassa jolloin ne muokkautui nopeammin omien jalkojeni muotoon. Jalat kiittivät siinä vaiheessa kun otin ne kunnolla käyttööni!

Tänään palaan Suomeen kuukaudeksi ennen seuraava reissuani. Ihanaa tulla…etenkin kun olen kuullut, että sielä on ollut ihanat keväiset ilmat. Tämä aika vuodesta on suosikkini ja pian voi jo korkata mökkikauden! Can’t wait.

Hyvää alkuviikkoa kaikille!

 

Here are finally some outfit pictures of the flared jeans I ordered right before coming to France. The cut is very flattering and as a bonus, they are super comfortable on! Perfect jeans indeed. I should now get a second pair, which I’ll have to shorten so I can wear them with flats.

And there’s also something else new in these pictures. It was my first time wearing outdoor my Pigalle heels. I just love these shoes! But I do have to say that I’m happy I wore them around the house before, because the patent leather is so tough that they need some getting used to.

Today I’m returning back to Finland for a month before my next trip. The weather there has been very sunny, which makes going back easier. I’m also excited to start the country house season.  It’s a place I love!

Enjoy your Monday everyone!

 

asuorleans6 copyasuorleans11

asuorleans1asuorleans9

Jeans / Mango (here)*

Shirt / Stella McCartney

Knit / A.P.C.

Heels / Christian Louboutin

Bag / Chanel

*Mainoslinkki.

You May Also Like

22 comments

Reply

Täydellinen!

Reply

Sitä nämä farkut kyllä on! 🙂

Reply

Wow! These jeans def. do fit you perfectly! I got a pair of similar jeans from Stella McCartney and I’m in love with them!
Def. a must have piece this season!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Yeah, these ones have a great cut! Flared jeans are definitely a must have for this season 🙂

Reply

Omaat pettämättömän tyylitajun, upea asu!!!

Reply

Voi että, kiitos! 🙂 Kiva kuulla, että asu kolahti suhun!

Reply

Housut näyttää tosi hyvältä 🙂 Muutenkin erityisesti silmämeikki näyttää tosi hyvältä näissä kuvissa, vaikka en aina ole niin tumman perään, mutta sopii kokonaisuuteen.

Reply

Kiitos Hanna! Mä harvemmin käytän näin paljon meikkiä, mutta välillä on kiva panostaa vähän enemmän 🙂

Reply

The first time I see you in flares. Works really well. Everything does for your bod.

Reply

Yeah, I love them! Heh, thanks but trust me..not everything 🙂

Reply

No morjes! Kyllä noissa säärissä leveät lahkeet näyttää vaan niin pirun hyvältä. 😀

Reply

Hih, ihana Camilla! Kiitos 🙂

Reply

Joskus ennen muinoin sanottiin ihanasta, kauniista neidosta, että tyttö norja kuin pajunvitsa.
Muutama päivä sitten mökillä käydessä näin lumikellojen kukkivan.
Kotiin tullessani avasin netin & sivusi….ja totesin kuvista, että olet kaunis kuin lumikello.
t. p 🙂

Reply

Voi, ihanasti sanottu! <3

Reply

ps. teet farkuista upeat!
Sen lisäksi tykkään ihan erityisesti tokasta kuvasta. Ei ole liikaa meikkiä. Joskus saa olla enemmänkin. Sopii hyvin tyyliin.
Uudet hiukset myös ihan kohdillaan!! 🙂

Reply

Kiitos! 🙂 Joo, vähän tummempi meikki on kiva välillä ja sitä tarvitaankin koska ilman olen kun haamu 😉

Reply

Niin hyvin sopii leveämmät lahkeet sulle! Tosin kaikki näyttää sun päällä hyvältä 🙂

Mukavaa viikonloppua!

Reply

Kiitos Elina! 🙂 Heh, I wish…

Kiitos ja sitä samaa myös sinne!

Reply

Pakko jatkaa kehuja, naytat upealta! Et sattuisi muistaa noiden farkkujen nimea? Mulla on jotain vanhoja sailossa mutta en millaan paase niihin kasiksi ja nyt olen taas uudestaan hurahtanut tahan trendiin kun sita nakyy kaikissa blogeissa 🙂 Meidan Mangon nettisivuilla on tarjolla muutamaa erilaista lajia ja mietin sielta tilaamista. Taalla toisella puolella maailmaa muotikin on vahan erilaista niin ei tulisi samoja vastaan heti akkia 🙂

Reply

Kiitos Ella! 🙂 Nämä farkut on kyllä tosi hyvän malliset ja vieläpä super mukavat päällä. Yritin etsiä niitä netistä, mutta en kuitenkaan löytänyt just näitä samoja mistään. Näin näitä kyllä esim. Ranskassa ihan Mangon liikkeissä, mutta esim. Suomen Mangon nettisivuilta en näitä enää löytänyt…

Löysin kuitenkin sähköpostin kautta tilaustiedoista tämän mallin tiedot:
Mango
Flared Flare jeans
Tuotenumero: 8433998847913
Koko: 34
Väri: Navy

Jos tämä auttaisi? 🙂 Toivottavasti löydät ne!

Reply

Joo auttoi kiitos! Tosta bongasinkin ton tyylin nimen ja se loytyi tuolta nettisivuilta. Taalla Australiassa on vaan muutama Mangon putiikki enka ole jaksanut sinne asti ikina matkustaa. Onneksi ne kuitenkin toimittaa kotiin ilmaiseksi niin voi edes netista jotain shoppailla.

Reply

Jeee, hyvä, että löysit ne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *