mmn2

 

Tervetuloa uuteen ja raikkaampaan blogiini! Tämä on mielestäni edellistä käyttöystävällisempi, sekä mobiiliversiona todella toimiva. Sen lisäksi arkistointi toimii paremmin ja kuvat ovat hieman isompia. Nyt pidän kädet ristissä, että edellisen pohjan ongelmat eivät seuraisi perässä…Jotain hienosäätöä on vielä tekemättä, mutta muuten kaiken pitäisi olla kunnossa. Mitä siellä ruudun toisella puolella tykätään? Onko teidän mielestänne toimiva pohja?

Viikonloppu meni niin hirveässä kiireessä, että vasta tänään illalla ehdin käymään eilisen Marimekko näytöksen kuvasaldoa läpi. Palataan siis Pariisin muotiviikon tunnelmiin myöhemmin tällä viikolla!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

 

Welcome to my new blog! I think it’s more user friendly than the previous one and works nicely as a mobile version. The archives are also great, which makes searching for older posts easier. The pictures will also be a bit bigger than before, which is a good thing! Small changes might still be made, but the main things are ready. What do you think of it? Your feedback is appreciated!

I spent the weekend in Paris, so I haven’t had time to blog. Tonight I’ll go through all the photos, so this week I’ll take you back to the fashion week!

Enjoy this new week everyone!

You May Also Like

8 comments

Reply

Näyttää tosi kivalta ja raikkaalta tämä uusi layout! <3 🙂

Reply

Kiva, kiitos Katri! <3

Reply

Kiva uusi ulkoasu! Eniten tykkään, ettei tarvitse enää klikata jokaista postausta erikseen auki (lue lisää tyyppisesti) 🙂

Kivaa viikkoa!

Reply

Kiva kuulla, että tykkäät! 🙂 Siinä edellisessä pohjassa ei myöskään ollut sitä “read more” nappia ja tähän mietin jos laittaisin sen, mutta moni kokee sen jotenkin hankalaksi, joten tällä mennään ainakin toistaiseksi!

Reply

Onnittelut Anna! Pidän erityisesti siitä, että nostat nimesi. ANNA SOFIA isolla ja sen alla Style Plaza pienellä. Fontit & -koot mainiot. Näyttää tosi hyvältä ja raikkaalta! <3 <3 <3
T. P, C&C

Reply

Kiitos! <3 Ihana kuulla, että siellä tykätään ja pidetään peukkua! Terveisiä täältä 🙂

Reply

Jee, hyvältä näyttää! 🙂 Tosi selkeät ja tyylikkäät sivut – aivan sun näköiset!

Reply

Kiitos Maija! 🙂 Ja hei harmi, että ei nähty teitä enää ennen kuin lähdettiin sunnuntaina (te taisitte olla haastattelemassa just silloin?), mutta yritän tulla Pariisin taas pian, niin sitten mennään lounaalle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *