Picks Of The Week Style Plaza1Boots / Fendi   Shirt / Totême   Boots / Alexandre Birman

Bag / Acne Studios   Shirt / Sid Neigum   Earrings / Chloé

Blazer / Racil   Knit / Joseph   Trousers / Samsoe & Samsoe

 

Beige jatkaa voittokulkuaan keväällä ja voisin tehdä pienen katsauksen ensi sesongin tyyleihin myöhemmin. Musta väri oli myös harvinaisen suuresti esillä eri brändien SS19 mallistoissa ja tämähän ilahduttaa meikäläistä suuresti. Nyt voin siis kulkea tutuissa tummanpuhuvissa asuissa ja olla vielä trendikäs kaiken kukkuraksi, heh. Nyt uskaltaa jo puhua keväästä, sillä se on vain muutaman lyhyen viikon päässä. Helmikuu tuo mukanaan valoisuutta ja se on aina selvä merkki kevään tulosta. Kevät on syksyn ohella lempivuodenaikani ja luonnon herääminen talven jälkeen on aina yhtä uskomaton kokemus. Siihen ei totu koskaan!

Rentouttavaa sunnuntaita!

 

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

2 comments

Reply

Noi Samsoe ja Samsoen housut näyttää upeilta <3_<3 Löytyykö sulta muuten postausta tai vinkkejä (jos ei, tekisitkö?) miten pääsisi tyylijumituksesta eroon? Esim. vaikka tuo yllä oleva kuva on ihana, mä en osaa pukeutua housuihin sitten yhtään, olen 99.99% ajasta aina hame päällä jos poistun kotoa. En ole koskaan päässyt oikein selville millaisia muita housuja voisi vaatekaappiin hankkia kuin farkkuja, ja millaisiin vaatteisiin niitä yhdistäisi. Kivaa sunnuntaita!

xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

Reply

Tiedätkö olen itse niin samoihin asuihin jumittuva, etten tiedä osaisinko neuvoa muita tässä 😀 Toki jonkun inspispostauksen voisin tehdä, eli laitetaan korvan taakse. Ihanaa viikkoa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *