Screen Shot 2015-05-20 at 20.39.31

Coat / Stylein     Knit / J. Lindeberg     Bracelet / By Malene Birger     Knit / J.Lindeberg

Bra / Modström     Jeans / Gant     Heels / Selected Femme

Kuten aina, tässä tämän viikon valinnat. Ihastuin näihin kaikkiin palavasti ja kuten olen sanonut, tämä on haastava postaus, koska tämän kautta törmään mitä ihanimpiin juttuihin. Kova itsekuri on siis tarpeen, jotta en viikoittain laita tilauksia menemään.

Jätän tällä kertaa jutun lyhyeksi, sillä tämä viikko on ollut ekstra raskas. Muuttostressin lisäksi olen ollut antibiottikuurilla, joka on kyllä vienyt kaikki energiat nollille. Onneksi tämä kuuri päättyy alkuviikosta ja sitten taas uudella puhdilla kohti viimeisiä viikkoja täällä!

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

 

As usual, here are my picks of the week! This is the hardest post to do, because while I’m browsing the selection, I bump into so many beautiful things. I really need a lot of self-restraint not to order something weekly.

Today I’ll leave it at this, because frankly I’m exhausted. The stress of moving combined with a week of eating strong antibiotics has left me quite tired. Luckily I’m done with the antibiotics soon and then I can start enjoying the last few weeks here!

Have a relaxing Sunday everyone!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

You May Also Like

4 comments

Reply

Tsemppiä ja pikaista paranemista ! Muuttaminen on kyllä niin rasittavaa touhua enkä voi kuvitella kuinka väsyttävää ulkomaille muutto on.. ! Ihania asuja olet taas ottanut esille. Tässä itsekin innostuin tilaamaan kesäksi parit kengät , open toe tollaset sandaalit korolla ja leo-tennarit 🙂 vielä olisi joku kiva bleiseri hakusessa. Täytyy käydä katsomassa Zarassa vaikka itse en ole vielä koskaan sieltä löytänyt mitään ! Kumma juttu ! ? Tää mun vaatekaappi uusiksi- projekti etenee kivasti 🙂

Reply

Vielä yks kysymys . Mitä itse tykkäät, pitääkö kenkien ja laukun olla samaa sävyä ?Olen karsastanut mustien kenkien käyttämistä ruskean laukun kanssa mut nykyään olen huomannut että aika paljon näkee mustaa laukkua ja ruskeaa kenkää tai päinvastoin. Ei tarvii olla niin matchy matchy enää ? Toisaalta jos on esim ruskea LV monogram vyö ja laukku niin pikkasen pistää silmään jos kengät ovat mustat.. ? Tää on näitä elämää suurempia kysymyksiä taas , haha ! 😀

Reply

Kiitos Henna! Kyllä tämä tästä ja kuuri loppuu tänään niin saan uutta energiaa muuttoa varten 🙂

Oooh, leo-tennarit! Varmasti ihanat. Mä olen löytänyt Zarasta hyviä bleisereitä! Ne leikkaukset sopii mulle, eikä mulla ole laadunkaan puolesta pahaa sanottavaa. Moni puhuu, että Zaran laatu on huonoa, mutta mulla ei ole ikinä ollut ongelmia. Tosin aika tarkkaan tutkin tuotteen ennen ostoa, eli ehkä siksi? Hyvä kuullla, että sun vaatekaappi projekti etenee 🙂

Reply

Ja hei mun mielestä ei todellakaan laukun ja kenkien tarvitse olla samaa sävyä! 🙂 Käytin esim. huolettomasti Mulberryn konjakinväristä laukkua ja mustia kenkiä. Rohkeesti siis vaan kokeilemaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *