27.5.15_-17

 

[dropcap custom_class=”normal”]Kuvattiin Karoliinan kanssa vielä toinenkin asu näiden Wolfordin sukkahousujen kanssa. Halusin yhdistää ne myös rennompaan asuun, sillä pukeudun niin harvoin pikkumustaan! Mustat paksut sukkahousut sopivat hyvin myös shortsien kanssa ja näin ollen lyhyistä farkkushortseista tulee kaupunkikelpoiset.  Tai ainakin melkein. Pitkä takki on myös hyvä tapa tuoda asuun hieman siistimpää ilmettä.[/dropcap]

Ranskaan on luvattu ensi viikonlopuksi hellettä, eli nämä paksut sukkahousut ovat sinne ehkä vähän liikaa (jopa minun mittakaavassani). Mukaani ne silti tulevat, mutta menevät muiden syksyvaatteideni joukkoon. Ja syysvaatteista puheenollen….musta nahkatakki on edelleen hakusessa. Bongasin yhden hyvän vaihtoehdon Majelta, mutta haluan päästä kokeilemaan sitä livenä. Nahkatakin suhteen olen todella nirso ja pienimmätkin väärät yksityiskohdat ovat deal breaker. Ehkä se täydellinen tulee vielä vastaan joku päivä!

 

I wanted to try another outfit (more casual) with my new Wolford tights. I think black tights work well with jean shorts and if added with a long coat, the outcome isn’t too revealing. I’m not into showing too much skin so this is a perfect combo for me!

I just checked the weather forecast for France and it looks like it’s going to warm next weekend. I guess it’s going to be a bit too warm for these cashmere tights, but I’ll pack them with all my Fall things. And talking about Fall clothing…I’m still looking for that perfect leather jacket. I’m as picky with leather jackets as I am with men (my love this is a compliment for you) and it seems impossible to find the perfect one. If the smallest details don’t feel right, then the jacket is out of the question. Mission impossible it seems. I did see a possible winner (from Maje), but I’ll know when I can actually try it on. Fashion dilemmas, heh!

Enjoy your day everyone!

 

27.5.15_-1427.5.15_-1927.5.15_-1627.5.15_-18

Pics: Karoliina / Valoon.fi

Tights / Wolford

Coat / Zara

Linen shirt / Uniqlo

Jean shorts / Zara

Shoes / Chloé

Bag / Chanel

Sunnies / Ray Ban

You May Also Like

4 comments

Reply

Todella upeita kuvia jälleen ja asu on täysi kymppi!!! Itsellänikin on se täydellinen nahkatakki hakusessa (ollut jo useamman vuoden), olen todennut etsinnän jo melkein mahdottomaksi, sillä kaikissa on aina liikaa tai liian vähän sitä jotain 😉 Toivotaan, että kärsivällisyys kuitenkin pian palkittaisiin, sillä niin paljon kun trenssistä tykkäänkin, olisi kiva, että olisi joku vähän rouheampikin vaihtoehto!!

Reply

Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät! 🙂 Karoliinalla on kyllä niin taitava! Miten sen täydellisen nahkatakin löytäminen onkin niin vaikeeta 😀 Tuntuu, että on lähes mahdotonta löytää sellainen missä joku asia ei ärsyttäisi…Jep, toivotaan, että molemmilla nappaa pian koska nahkatakki on yksi niistä vaatekappaleista, joka on “pakko” löytyä kaapista 🙂

Reply

Minimalistic perfection! You always look incredible in all of your outfits.

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks Natali! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *