160615 10

 

Ennen Ranskaan tuloani kävin hakemassa nämä samat Mangon leveälahkeiset farkut mitkä olette nähneet jo mm. tässä aikaisemmassa postauksessa. Halusin toisen parin, jotta voisin lyhentää ne sopiviksi matalien kenkien kanssa käytettäväksi. Valitsin nämä farkut yhtä pienemmässä koossa ja hämmästyksekseni lahkeen mitta oli lähes täydellinen (sentin voisin käydä ehkä lyhentämässä). Hassua, sillä sen toisen parini  lahkeet ovat melkein 10 cm liian pitkät. Mikä ero voikaan olla lahkeenpituudella kun valitsee yhden pienemmän koon.

Tässä asussa olen siis juossut ympäri kaupunkia hoidellessa asioita. Helteisenä päivänä tämä pellavapaita on ollut ihan korvaamaton. Seuraavan Pariisi reissun yhteydessä täytyy käydä nappaamassa toinenkin!

Orléansissa on monia liikkeitä jotka ovat erikoistuneet astioihin ja keittiötarvikkeisiin. Täältä löytyy siis Iittalan astioista ja Dualitin leivänpaahtimista kaikki mitä voisi tarvita ja vielä ihan nurkan takana. En ole muuten ikinä ollut mitenkään erityisen kiinnostunut astioista tai leivänpaahtimista, mutta pakko myöntää, että nyt kun aihe on ajankohtainen niin olen viettänyt varmaan enemmän aikaa Alessin nettisivuilla kuin Net-a-Porterin verkkokaupassa, heh.

Eiköhän tilanne tästä vielä tasoitu kun tämä sisutusvimma laantuu!

 

Before moving to France, I stopped at Mango to buy another pair of these flared jeans. I wanted another pair, which would work with flats as well. I chose one size smaller than the other pair I own and to my surprise the length was almost perfect. I didn’t need to shorten them at all. It’s very strange considering that my other pair is 10 cm too long and the size is just one bigger than these. Oh well, I can’t complain! Now I have one pair to wear with jeans and one to wear with flats.

This is the outfit I have been running around the town in. This linen shirt has been a real life savior now that the temperatures are going up. Perfect for the hot weather!

Now that we are furnishing our place and buying everything for the kitchen, I’ve become more interested in Dualit toasters and Alessi’s fruit bowls than Net-a-Porters sale. I hope this is just a passing thing, because I’m pretty sure fashion is more interesting, heh.

Hopefully I’ll be “back to normal” when this decorating craziness passes!

 

160615 6160615 5160615 9160615 7

Linen shirt / Uniqlo (similar here*)

Jeans / Mango (similar here*)

Sneakers / Adidas by Stella McCartney

Bag / Chanel

Sunnies / Ray Ban

Bracelet / Saint Laurent

*Mainoslinkkejä.

Save

You May Also Like

14 comments

Reply

En kestä näitä sun kuvaustaustoja – niin ihanan näköiseen kaupunkiin oot muuttanut! Ja pidän asusta myös: jännä miten sitä itsekin alkaa pitämään leveämpilahkeisista housuista, vaikka aiemmin olen ollut ehdoton pillifarkku-tyttö!

Reply

Täällä on kyllä kaunista ja mikä parasta, sunnuntaisin niin kuollutta, että voi poseerata vaikka keskellä katua koska ketään ei silloin liikenteessä heh 😉 Mä olen ennen myös vanonnut pillien nimeen, mutta nyt pieni vaihtelu tuntuu ihan raikkaalta.

Reply

You’re rocking this sporty outfit flawlessly!! 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks dear! 🙂

Reply

Makin sain juuri noi farkut joihin ihastuin tuossa sun edellisessa postauksessa. Pakkaus saapui kiltisti ovelle pari paivaa sitten ja onhan ne kivat mutta apua mun reidet ei tosiaankaan nayta noin kapoisilta vaan oikein paksuilta! Pidin ne nyt kuitenkin kun mieskin kehui. Mietin vaan etta hitsi kun mulla lepaa Ranskan varastossa muutamat parit naita levealahkeisia, pitiko taas ostaa uudet…Olin siis aiemmin tosi kova bootcut/levealahjetytto ja pilleihin siirtyminenkin otti aikaa!

Reply

Höpö, höpö! Olen varma, että ne näyttää hyvältä myös sun päällä! 🙂 ja hei jos mies kehuu leveälahkeisia housuja niin se on jo jotain! Omani nimittäin ei ole näiden fani, heh.

Reply

Ihana asu ja tuo Chanel on söpö. Mä näin jossain lehdessä ” housuhame” tyyppiset korkeavyötäröfarkut joissa siis lyhyet ja erittäin leveät lahkeet. Niitä nyt metsästämään. Mihin vuorokauden aikaan asukuvat on otettu kun onnistuneesti ei ketään taustalla ? 😀 Täältä sateiset juhannusterveiset.. plaaaah…. !!

Reply

Tarkoitatko niitä Culottes-mallisia housuja? Ne onkin tosi trendikkäät just nyt 🙂 Heh, nämä on otettu juurikin sunnuntaina ja naurettiin, että koko kaupunki on kunon ghosttown! Istuttiin syömässä sushia ulkona ja oltiin ainoat asiakkaat ja autoja meni ohi harvakseltaan…ja nyt puhutaan pääkadusta 😉 Hieman eri meininki kuin Pariisissa! Voi damn kun ilmat ei parantunut edes juhannukseksi. Toivotaan, että lämpötilat kohoaa ensi viikolla! Ihanaa juhannusta<3

Reply

just ne, culottes housut !! 🙂 Asukuvia ajatellen tyhjät kadut on mitä parhaimmat ! 😀 Mä varmasti viihtyisin tuolla myös <3 Tänään ei muuten sada joten siitä voidaan iloita, hamekelejä vielä odotellessa…

Reply

Bongasin just Outnetistä yhdet kauniit silkkiset culottes-housut; http://www.theoutnet.com/en-FR/product/Joseph/Billy-pleated-washed-silk-culottes/626816. Olisi upeat mustien avokkaiden kanssa! Heh, todellakin helpottaa kun ihmisiä ei ole taustalla tai muutenkaan katselemassa 😉 Onneksi siellä ei sada ja toivotaan, että aurinkokin näyttäytyisi! Hauskaa iltaa 🙂

Reply

Hei. Kivan rento asu.
Mikä toi sun Chanelin laukun malli on? Äkkiseltään ei osu netissä silmään. Tuo kokoluokka ja malli olisi itsellekin mieluisa 🙂

Reply

Kiitos Anna! 🙂 Olen ostanut tämän käytettynä (mallin nimeä en edes tiedä) ja tämä on yli 10-vuotta vanha, eli tuskin tätä ihan samaa mallia valmistetaan enää? Tämä koko on kyllä ihan mainio sillä sinne mahtuu hyvin kaikki tarpeellinen! 🙂 Hyvää juhannusta!

Reply

Onko sinulla muuten antaa vinkkä, mistä käytettyjä merkkilaukkuja kannattaisi metsästää? eBayssä niitä on mutta vaikea arvioida niiden aitoutta…
Onko siellä Ranskassa hyviä secondhand liikkeitä laukkuja ajatellen?
Hyvää juhannusta myös sinne 🙂

Reply

Mä en myöskään uskalla ostaa Ebaystä merkkitavaraa ihan sen takia, että aitoudesta ei voi ikinä tietää. Yksi hyvä vaihtoehto on Vestiaire Collective! Sieltä voi tehdä löytöjä ja olen myös myynyt siellä omia merkkijuttujani 🙂 Pariisissa on hyvä second hand-tarjonta ja Jepsukka teki kattavan postauksen niistä muutama vuosi sitten; http://www.lily.fi/blogit/jepsukka/vintageshoppailu-pariisissa. Orléansin tarjontaan en ole vielä niin hyvin ehtinyt perehtymään, mutta toivon, että täältäkin löytyisi jotain… Kiitos Anna ja sitä samaa sinne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *