hd6

 

Maanantaina kun saavuimme Pariisiin niin ihmettelimme hetken mikä vuodenaika olikaan kyseessä. Värisin ulkona ohuessa trensissäni ja hyvä kun pysyin pystyssä myrskytuulen takia. Rankkasade vielä kruunasi meidän kotiinpaluun. Tämän päälle kuljettajamme oli tunnin myöhässä ja kun hän vihdoin saapui niin pidätin hengitystä koko automatkan ajan Orléansiin. Vettä tuli niin kaatamalla, että ihmettelen miten kuski edes näki eteensä. Yhden onnettomuuspaikan ohitettuamme Orléans alkoi näkyä horisontissa ja uskalsin jo vähän hengittää. Sitten ei muuta kuin kuuden matkalaukun raahaaminen neljänteen kerrokseen ja vihdoin kotona. Ah, tuntuipa hyvältä.

Poikaystäväni oli jättänyt kodin siistiin kuntoon (minut tuntien hänellä ei ollut kovinkaan paljon vaihtoehtoja heh), mutta silti asunto tuntui hieman kolkolta. Huomasi hyvin, että meidän sisustusprojektimme oli ollut kesän ajan katkolla. Itse kaipaisin etenkin olohuoneeseen mattoja pehmentämään tunnelmaa, joten niitä alamme varmasti metsästämään viikonloppuna (väristä en ole tosin vieläkään varma). Olohuoneessa ei myöskään ole valaistusta, joten kynttilöiden voimin olemme pärjänneet toistaiseksi. Syksy tuo tullessaan pimeämmät illat, joten valaistus olisi hyvä saada kuntoon ennen sitä.

Vihertaulua suunnittelemme makuhuoneisiin vievän käytävän päätyseinään, mutta lopullista paikkaa puntaroimme vielä. Sekin pitäisi saada tilaukseen kunhan poikaystäväni ystävä ehtisi käymään täällä meillä mittailemassa. Välillä tuntuu, että ranskalaiset ovat harvinaisen saamatonta kansaa ja asia mikä pitäisi hoitua muutamassa päivässä voi kestää viikkoja. Niin – ja en viitsi edes mainita sitä onko meillä vieläkään luvattua pesukonetta vaikka olemma asuneet täällä kolme kuukautta. Voi olla, että kun vietin taas muutaman viikon Suomessa niin totuin siihen, että asiat toimivat ja luvatut asiat toteutuvat. No mutta, enköhän pian taas totu tähän paikalliseen menoon, heh.

Olohuoneen takaseinälle meidän pitäisi vielä keksiä jotain, mutta emme ole varmoja mitä siihen laittaisimme…

Ja muuten, yksi asia millä saa heti luotua kotoisamman fiiliksen ovat tuoreet kukat. Eilen aamulla hain heti ensimmäiseksi kimpun valkoisia kukkia. Kylläpä tuntui heti paremmalta! #kukkienvoima

 

On Monday we arrived to Paris and were greeted by such stormy weather that I almost couldn’t stand straight. The drive back to Orléans was probably one of the worst drives as it was raining so bad I don’t understand how the driver could even see the road. Luckily we made it to Orléans in one piece and got all our six bags to our fourth floor apartment (with no elevator). My boyfriend had cleaned before leaving so we arrived to a clean apartment, but one that felt very empty. It was very obvious that we still need to finish decorating our place. 

I love carpets so that’s something we need to get, but I’m still not sure about the color. I would like to go for a lighter shade of beige, but I’m not sure how it would work in this space. Then there’s still the issue of lighting as we still have no lights in the living room. Candles have worked now that it’s summer, but soon the evenings are much darker so we really need more light. Another unfinished thing is the ordering of the nature art. We need to first figure out where to put it and then order it finally!

The space behind the dining table is also very empty so we need to figure out what to do with that…

I’m all about flowers so on Tuesday morning the very first thing I did was went to buy some white flowers. They just make any space look more cosy don’t you think? As long as we have flowers at home, I’ll be good. No matter if our place is completely furnished or not!

 

hd2hd3

hd8hd7hd1

You May Also Like

10 comments

Reply

I love the minimalistic, Scandinavian approach when it comes to interior designing! Well done!

http://lartoffashion.com

Reply

Thank you Natali!

Reply

Mistä tuo ihana peitto on? Etsin kuumeisesti sopivaa vilttiä sohvalle mutta mistään ei tunnu löytyvän sopivaa

Reply

Peitto on ranskalaisen Maisons du Monde-ketjun myymälästä. Harmi, etteivät he toimita muualle Europpaan, koska heiltä löytyy paljon kivoja juttuja!

Reply

I love the minimal look, one can never go wrong with white walls. Beautiful space to decorate, can’t wait to see it when you are finish.

http://lifeaen.blogspot.com

Reply

Thanks Marcy! I’m hoping we will get the apartment finished in a month or so…or at least the living room. Then it’s time for the bedroom and dressing/office!

Reply

Ah, täydellistä, ei mitään ylimääräistä ! Kaunis koti teillä !

Reply

Kiitos Henna! 🙂

Reply

Hyvältä teillä näyttää, itse tykkään erityisesti teidän sohvasta ja lattiasta! Tämä Australia kun on kokolattiamattojen luvattu maa.. Mä taas suoraan sanottuna inhoan lasipinnallisia pöytiä, se ääni kun siihen kolauttaa lasin tai lautasen tai kun lasi hikoilee ja jättää jälkiä. Mun piti ostaa oikein pari pöytäliinaa kun meni hermo meidän pöydän kanssa 🙂

Reply

Kun etsittiin kämppää niin sanoin poikaystävälle, että puulattia on ihan ehdoton. Mä en myöskään kestä kokolattiamattoja tai laattalattioita (silloin kun ne on vanhaa tummaa laattaa mikä täällä on yleistä). Joo, lasipintojen kanssa saa olla vähän enemmän tarkkana, mutta silti rakastan lasia materiaalina. Meillä on hakusessa mustat nahkaiset tabletit tuohon pöydälle, mutta niitä tuntuu olevan ihan mahdoton löytää…

Hyvät viikonloput! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *