Isänpäivä lähestyy ja isäthän ansaitsevat vain parasta! Ainakin oma isäni, joka sattuu olemaan maailman paras. Olen saanut niin paljon tukea, kannustusta ja rakkautta näiden vuosien aikana, että mitkään lahjat eivät riittäisi osoittamaan kiitostani, mutta siitä huolimatta isää on ihana muistaa edes jollain tavalla. Suurin ongelma lahjojen kanssa on aina se ikuinen kysymys, että mitä hankkia ihmisille jolta löytyy jo kaikkea?  Tässä muutama idea…

Lahjakortti ravintolaan. Tämän kanssa ei voi mennä pieleen, sillä kuka nyt ei tykkäisi hyvästä ruoasta? Ainakin itse arvostan isäni kanssa hyvää ruokaa ja meillä onkin tapana käydä yhdessä ulkona syömässä. Savoy on legendaarinen ravintola keskustassa, joten uskon, että kuka tahansa ilahtuisi lahjakortista sinne.

Kylpytakki. Eikö tämä ole sellainen juttu mihin miehet harvoin viitsivät itse satsata? Ainakin isäni ja poikaystäväni molemmat käyttävät edelleen kulahtaneita vanhoja kylpytakkejaan (suurin ongelma on tietenkin se, etteivät ne sovi kylppärin sisutukseen, heh).  Tästä Balmuirin kylpytakista olisi iloa vuosiksi eteenpäin (niin lahjan saajalle, kuin sen antajalle).

Loistava punaviini. Itse en juo punkkua ollenkaan, mutta tiedän, että poikaystäväni ja isäni tykkäävät mm. tästä Chateauneuf-du-Pape Le Moulin Teyroud 2014-viinistä. Tätä uskallaan siis suositella ilman, että olen edes juonut kyseistä viiniä.

Huivi. Tämäkin on ehkä sellainen asia mihin miehet eivät erityisemmin panosta? Laadukas huivi kestää aikaa ja on näissä pohjolan oloissa melkein pakollinen.

Sähköpyörä. Tämä menee reilusti yli oman budjetin, mutta tämä on loistava idea isälle, joka pyöräilee työmatkan. Itseltäni löytyy sähköpyörä ja se helpottaa ajamista niin paljon, että pyöräilystä nauttii ihan eri tavalla ja pidemmätkin matkat taittuvat lähes huomaamatta. Isäni on muuten ajanut monet talvet pyörällä työmatkan ja nastarenkailla hän lähti liikenteeseen vaikka lunta tuli taivaan täydeltä. Piti kyllä nostaa hattua, kun 45min pyörämatka tuli ajettua säällä kuin säällä.

♥  Laadukas neule. Kuka mies ei kaipaisi vaatekaappiinsa hyvälaatuista neuletta?

♥  Suklaa. Klassinen lahjaidea, mutta suosittelen vierailemaan paikallisessa suklaapuodissa, jotta saa erikoisempia makuja ja kauniisti pakatut rasiat. Suklaassa mielestäni pakkaus on jo puoli lahjaa.

Lahjakortti hierontaan. Olen itse ollut niin tyytyväinen Suomen Hierojakoulun palveluihin, että voin lämmöllä suositella heitä. Lahjakortin voi ostaa täältä!

Aika. Itse näen vanhempiani lähes viikoittain ja pidämme yhteyttä tiiviisti, mutta sanoisin, että tärkein asia mitä voi omalle isälleen sunnuntaina antaa on yhteistä aikaa.

 

Father’s Day is coming in Finland on Sunday and here are some gift ideas! I mean you can’t go wrong with a good bottle of wine, some chocolate and a robe for example? The most important and meaningful gift hoewever is time. You can never spend enough time with your loved ones!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *