ht1

 

[dropcap custom_class=”normal”]Syytän tästä takkihankinnasta vain ja ainoastaan Muoti mielessä-blogin Annea, heh. Näin takin nimittäin hänen yllään asukuvassa ja se näytti niin kauniilta, että oli pakko käydä sovittamassa sitä myymälässä. Tarkistan Zaran nettikaupan valikoiman usein (jopa maanisen usein), mutta tämä takki ei näyttänyt oikein miltään merkin verkkosivuilla, joten ohitin sen täysin. Vasta kun näin sen upean blogikolleegani yllä huomasin kuinka kaunis se onkaan.[/dropcap]

Takin lisäksi bongasin aivan mahtavat tennarit Zarasta. Olen nykyään niin mukavuudenhaluinen, että valitsen usein lenkkarit kun tiedän, että päivän mittaan tulee käveltyä enemmän. Kävelen Pariisissa aina pitkiä matkoja, joten korot eivät tule kyseeseen. Nuorempana saatoin sinnitellä huonoilla kengillä monta tuntia putkeen, mutta onneksi olen viisastunut niistä ajoista sen verran, että nykyään mukavuus vie voiton. Kuinka inhottavaa olisikaan kävellä pitkin Pariisin katuja jos kengät puristaisivat tai jalat olisivat rakoilla? Ei kiitos! Onneksi siis nykyään lenkkareita on joka lähtöön ja itse asiassa Pariisissa lähes jokaisella on jalassaan sellaiset. Ei siis tarvitse häpeillä!

Ihanaa muuten, että on jo torstai. Tämä viikko on ollut niin haipakkaa, että huh. Kokeita, pitkiä koulupäiviä ja blogi siinä rinnalla. Kaiken tämän sumpliminen on kyllä ollut haastavampaa kuin mitä alkuun kuvittelin. Onneksi viikonloppu on kohta edessä ja saa vähän levätä. Voimaa siis tähän päivään!

Ja  vielä muistutus – lisäsin huuto.nettiin ison määrän tavaroitani myyntiin. Kohteet löydätte täältä!

 

For my weekend in Paris I was sure to pack one thing in particular; sneakers. I normally walk a lot while in this beutiful city so sneakers were essential. When I was younger, I used to wear uncomfortable shoes no matter how much they hurt (as long as they looked good of course), but luckily I’ve gotten a bit smarter over the years.

I found these sneakers in Zara and I love the color combo in them. Perfect sneakers for city use! This coat is also a new purchase (oooops…) and even if I didn’t have a need for one, this was just too beautiful to miss out on.

This week I’ve felt so tired, so I’m happy it’s already Thursday. I’ve had many exams this week and long days in school, which means I’m working on this blog (and everything that goes with it) late until the evening. It’ been a little more difficult to manage everything at once than I originally though, but I’m hanging in there. Luckily the weekend is just around the corner and then I’m going to take it easy for a few days. Looking forward to that!

 

ht7ht12

ht8ht10ht4[spacer]

Coat / Zara (similar here*)

Knit / & Other Stories (similar here*)

Jeans / Zara (similar here*)

Sneakers / Zara (similar here*)

Bracelet / Fendi (similar here*)

Bag / Céline

Sunnies / Vintage Luxottica

*Mainoslinkkejä.

 

You May Also Like

6 comments

Reply

Looking great in this sporty-elegant outfit! I like your cuff and sneakers very much!

http://lartoffashion.com

Reply

Thank you Natali! 🙂

Reply

Jei, kiitos linkkauksesta 🙂 Tuo takki on sun päällä ihan super. Tykkään omastanikin tosi paljon. Kangas ei ehkä ole maailman laadukkain, mutta takin hintakaan ei päätä huimannut. Ihan kietoutua tuollaisen pehmoisen ilmavan takin uumeniin.

Ihanaa loppuviikkoa Ranskaan! Minulla on hirveä polttava ikävä Pariisiin, en vaan pääse yli siitä paikasta…

Reply

No kiitos itsellesi inspiraatiosta! 🙂 Joo, huomasin myös, että kangas ei ehkä verrattavissa Max Maran kankaisiin, mutta tuolla hinnalla se ei olisikaan mahdollista. Täälläkin on ollut nyt todella viileitä päiviä, joten takki on jo pelastanut monet aamut…

Kiitos Anne ja sitä samaa sinne! 🙂 Onneksi Pariisi on vain muutaman tunnin lentomatkan päässä ja täältä löytyisi seuraakin, eli (vink, vink)…

Reply

Hei Anna!
Ihania kuvia sinulla taas ollut! <3

Tiedoksesi, linkki huutonetin sivullesi ei toimi. Menee huutiksen kirjautumissivulle, ainakin minulla. 😉

Reply

Kiitos! <3

Ja hei kiitos kun huomautit tosta linkkien epätoimivuudesta! Korjasin asian nyt 🙂

Hyvät viikonloput sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *