pss1

 

Perjantain kunniaksi tässä on vielä tunnelmia Pariisista! Tuntuu muuten niin ihanalta käydä Pariisissa “turistina” sen sijaan, että asuisimme siellä taas. Elämä Pariisissa on hyvinkin raskasta ja en suoraan sanottuna kaipaa sitä arkea ollenkaan. Oikeastaan silloin kun muutimme sieltä pois, niin muistan jopa vähän inhonneeni tuota valojen kaupunkia. Onneksi se tunne on nyt hävinnyt ja nykyään osaan taas nauttia tuosta kauniista kaupungista ihan täysillä. En siis valittanut yhtään viime viikonloppuna kun pystyin ottamaan iisisti ja nauttimaan kaupungista pelkän turistin roolissa!

Tänä viikonloppuna meidän tavoite on vain olla ja rentoutua. Saatamme lähteä yökylään poikaystäväni vanhempien luokse, sillä siellä on tilaa, iso piha ja mikä parasta – takka! Ei tarvitsisi paleltua täällä meidän jäisessä asunnossamme. Maanantaina tänne on taas tulossa jotain työmiehiä, joten luulisi lämmityksen pelaavan sen jälkeen. Fingers crossed!

Rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!

 

As it’s Friday, I wanted to share a few more snapshots from Paris with you. I can’t stress enough how much I love going to Paris as a “tourist”, but I definitely don’t miss living there. Life there is much tougher than you would think. As a tourist, you can only do the nice stuff (shopping, restaurants, sceneries etc.) and not worry about the rest. Definitely prefer to be in Paris stress-free!

This weekend I’m going to take it easy and rest. As I told you already, this week has been very tough. Weekend arrived finally and I’m going to take full advantage of it. Hope you will too!

Enjoy your everyone!

 

pss2

pss6pss11

pss7

pss8

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Oi, ihania kuvia lempikaupungistani 🙂 Vaikka niin monet tosiaan hehkuttavat Pariisia (minä mukaanlukien), niin voin hyvin kuvitella myös sen, ettei siellä asuminen ole mitään “herkkua”.

Ihanaa viikonloppua 🙂

Reply

Jep – arki on siellä aika paljon muutakin kuin vain shoppailua ja macarons-leivoksia 😉 Mutta näinhän se menee jokaisessa kaupungissa. Pariisi on vain jostain syystä osittain aika ahdistavakin kaupunki asua. Hassua miten monelta siellä asuneena olen kuullut samoja juttuja. Turisteille kaupunki kyllä tarjoaa yleensä parastaan, joten siellä on ihana käydä lomailemassa!

Kiitos ja samaa sinne 🙂

Reply

Ihana kuulla, että pystyt nauttimaan taas Pariisista! Onhan se varmasti eri asia asua siellä, kun käydä silloin tällöin turistina, kuten missä tahansa muuallakin näet tuolloin vain parhaat puolet ruusuisten lasien läpi.

Itselläni on hirmuinen Pariisi-kuume taas valloillaan, mutta muutto Marseilleen lähestyy opiskeluvaihdon myötä, joten ensi vuoden puolella siellä pääsee ehkä käymään useammankin kerran, hih 🙂 Ihanaa viikonloppua!

Reply

Näinhän se on! Itse ainakin viihdyn Pariisissa paremmin turistina kuin asukkaana. Silloin voi keskittyä vain ja ainoastaan kaikkeen ihanaan ja positiviiseen mitä kaupunki tarjoaa 🙂 Voi unohtaa ruuhka-ajan metron, huonot ruokakaupat, stressaantuneet/ärtyneet paikalliset jne.

Oh, ihanaa, että päätit lähteä Etelä-Ranskaan. Itselläni on sinne kova ikävä ja sain kolmen vuoden ajalta ihan mielettömiä muistoja ja ihmisiä elämääni. Toivon, että sulla on yhtä ihana kokemus! Ja toivottavasti ehdit myös Pariisiin (ja olet tietty tervetullut myös tänne pienempään Orleansiin, heh). Olisi ihana tavata!

Kiitos Jonna, kuin myös sinne 🙂

Reply

Voin kuvitella vaan millaista olisi asua Pariisissa! Kavereilta olen kuullut eikä ole kyllä koskaan tehnyt mieli. Muistoihin on jäänyt yksi reissuni Pariisiin kun piti sinne lähteä passia uusimaan. Oli kesän alku, lähdin aamu viiden junalla matkaan ja haahuilin siellä aurinkoisen Pariisiin kaduilla, kävin kaverin kanssa lounaalla ja sit lähdinkin jo kotiin päin joskus alkuiltapäivästä. Vähän tuntui oudolta olla puolipäivää Pariisissa melkein yksistään! Tämä oli kyllä se kerta kun Pariisi näytti mulle charminsa vaikka olin jo muutaman kerran siellä käynyt ja oikein ihastuin 🙂

Reply

Mullakin on Pariisista monia ihania muistoja, mutta suurinosa niistä on juuri reissuilta sinne vs. siitä ajasta kun asuin siellä. Se kertoo jo jotain! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *