075_3725

 

Täällä on pientä blogikriiseilyä ilmassa. Kerroinkin teille, että haluan uudistaa sivujani tammikuun aikana, mutta kuu on jo puolessavälissä enkä vieläkään tiedä täysin mitä tarkalleen ottaen haluan tehdä. Sen lisäksi blogin aiheet ja muutenkin se, että mihin suuntaan haluan viedä tätä hommaa on pienimuotoinen kysymysmerkki. Kun blogia on tullut kirjoitettua jo vuosia (apua mihin tämä aika juoksee?), niin jossain vaiheessa nämä asiat alkavat mietityttämään. Tuntuu, että tällä hetkellä kaipaan jotain muutosta blogini sisällön suhteen, mutta millaista muutosta? Pitäisikö antaa itsestään enemmän ja avata enemmän ovia, vai päinvastaisesti keskittyä vielä enemmän muotiin ja kirjoittaa “tuotetumpia” postauksia? Tässä vain muutama niistä kysymyksistä joita olen pyöritellyt päässäni…

Muotipostauksilla mennään varmasti jatkossakin, mutta olisi kiva kuulla, että mitkä jutut kiinnostavat teitä eniten? Bloggaaminen on nykyään aikamoista yksinpuhelua, joten olisi kiva vaihteeksi kuulla teidän mielipiteitä ja toiveitanne!

Voipi myös olla, että blogikriiseilyllä on jotain tekemistä sillä, että eilen omaan mittariini pärähti vuosi lisää, heh. Oli miten oli, niin muutos on aina hyvästä, joten odotan innolla vähintäänkin blogipohjan päivittämistä! Eiköhän se jo yksin anna uutta puhtia tähän hommaan.

 

I guess you can call it a mid-blog crisis, when you’ve been blogging for years and start questioning things. I told you earlier that I want to refresh the layout of my site, but I’m still not exactly sure of what I want to do. Besides that, I have been thinking about many questions considering which way to take this whole thing…Should I focus even more on fashion or then open other doors as well (expand the content to other fields)?

As fashion is the reason I started this blog, I will surely continue keeping that as the main focus, but what posts interest you the most? I would love to hear your opinion!

It might also be that this blog-crisis has something to do with me getting a year older yesterday, heh. Maybe it’s that, but nevertheless, I can’t wait to get the new layout done, because that alone will refresh things and give me new energy to keep going!

 

075_3862075_3905075_4267

075_3740

075_4294Photos: Thomas Drouault.

Coat / Weekend Max Mara (similar here*)

Knit / Joseph (similar here*)

Pants / Andiata* (similar here*)

Boots / & Other Stories (similar here*)

Beanie / Balmuir*

Bag / Céline

*Gifted / Commercial links.

 

You May Also Like

34 comments

Reply

First of all, happy birthday beauty and all of the best wishes to you!!! Questioning things and thinking of the future plans just shows how much you’re invested into this blog and that it means a lot to you. Honestly, I’ve loved your content the whole time, but evolving and bringing in some new categories is always more than welcome and brings a whole new “light” to your work.
Whatever you’ll change and come up with, I know that it will be interesting and of a great quality. 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thank you dear! 🙂

I’ll see which direction to take after thinking about this for a while, but it’s always great to hear your opinions! I’m writing this blog out of love for fashion, but I also want it to be a place where my readers find inspiration, so it’s all about doing what feels good + providing quality content for my readers. You as a blogger know, that it’s not always easy to combine these two!

Reply

Kirjoita siitä, mikä sua eniten kiinnostaa! <3

Reply

Kiitos Reetta!<3 Muotihan se on...

Reply

Onnittelut syntymäpäiväsi johdosta!

“Tuotetummille” postauksille löytyy kiinnostusta ainakin täältä.
Muotilehtien lukeminen on jäänyt nykyään itselläni hyvin vähäiseksi, joten samaa otetta olisi mielenkiintoista nähdä blogeissa. Myös sistusjutut kiinnostaisi, sillä omaat selvästi hyvän maun siinäkin asiassa!

Kaipaamasi muutos varmasti selkeytyy sinulle ajan kanssa.
xx

Reply

Kiitos! 🙂

Ja kiitos paljon toiveistasi! On aina ihana kuulla teidän mielipiteitä ja toiveita. Muoti ja sisutus ovat kyllä molemmat lähellä sydäntä, joten näillä aiheilla mennään jatkossakin (voin yrittää ottaa sisustusta enemmän esille). Voisin myös tehdä muutaman “toteutetumman”-postauksen ja katsoa, että mikä niiden vastaanotto on!

xx

Reply

Mun mielestä voisit avata enemmän ovia. Itseäni kiinnostaa vähiten juurikin ne tuotetut postaukset. Sun asukuvat on aina parhaita, kulttuuriero-postaukset, ruokajutut ja sisustus samaten. Voisit kertoa myös ihan arjestasi : mitä opiskelet/koulujutuista/päivän ruuista tai fiiliksistä. 🙂

Reply

Tämän takia on niin mielenkiintoista kuulla teidän mielipiteitä, koska mikä toimii yhdelle ei välttämättä toimi toiselle. Jostain syystä tällaisten arkipostausten tekeminen on itselleni vaikeinta, mutta niiden kautta lukijat pääsevät lähemmäksi, joten ne ovat aika tärkeitä loppupeleissä!

Kiitos siis toiveistasi (ne on laitettu ylös!) 🙂

Reply

todella kauniita kuvia! jaksan aina vaan ihastella sitä miten elegantilta ja vaivattomalta näytät kuvissa 🙂 ja hei, kuten monet muutkin varmasti ovat sanoneet niin teet niin että sun on mukava tulla omaan blogiisi! tiedän itse useasti samojen asioiden kanssa “kriiseilleenä”, että välillä kärpäsestä tulee omassa päässä härkänen, mutta olen itse löytänyt hyvän “blogiolon” sillä että teen sellaista jälkeä & sisältöä, että voin itse aina avata blogini hyvällä mielellä. kliseistä tai ei, niin millään muulla ei ole väliä!:-)xx

olet upea!

Reply

Kiitos ihana Siiri! 🙂

Heh, se on kyllä ihan totta, että kun miettii liikaa jotain asiaa, niin mopo karkaa helposti käsistä. Pienistä kysymyksistä tulee elämääkin suurempia ja sitten inspiraatio jumittuu täysin. Tämä on varmasti se mun tämän hetken mielentila, joten pitäisi ottaa ihan rennosti ja tehdä sitä mikä tuntuu hyvältä!

Kiitos tsempeistä <3

Reply

I really love this outfit !
Deltrey
http://deltreylicious.com

Reply

Thank you! I’m glad to hear that 🙂

Reply

Asukuvia ei voi olla liikaa! Kerro vain mikä hyvältä tuntuu. Kulttuuri- ja Ranska-jutut ovat kivoja.

Reply

Kiitos Marjukka sun mielipiteestä! 🙂 Asukuvia on varmasti jatkossakin runsaasti ja pitäisi ehkä enemmän postailla Ranskasta ja täällä asumisesta. Pistetään ne aiheet siis mietintään!

Reply

Onnea syntymäpäivän johdosta! 🙂 Mielestäni blogisi on tällä hetkellä todella mielenkiintoinen ja tosiaan kaikki aiheet minua kiinnostavia, joten en osaa sen kummemmin parannusehdotuksia antaa 😀 Sinulla on loistava tyylitaju, joten asusi ja kaikki muut muotiaiheiset postaukset ovat kuitenkin suosikkejani! 🙂

Reply

Kiitos Anne ja etenkin suuri kiitos mieltä lämmittävästä palautteesta! 🙂 Ihana kuulla, että olet viihtynyt täällä! Muoti tulee olemaan blogin kantava teema jatkossakin , eli ei hätää:)

Reply

Täälläkään ei tuotetut postaukset saa oikein kannatusta. Niitä blogeja on jo ihan riittämiin, missä asupostaukset on ihan irti arjesta ja elämä on yhtä muotilehtisivua. Toisaalta tiedän, että sinun kohdallasi lopputulos olisi varsin tyylikäs. Muoti, kauneus, sisustus, arjen kuulumiset, kollaasit ja inspiskuvat pinterestistä kiinnostaa. Eli just se mitä oot tehnyt tähänkin mennessä. Musta tuntuu, että mitä tuotetumpaan suuntaan blogit menevät, sitä tylsempiä ja persoonattomampia niistä tulee. Ihmiset kaipaavat suht käytännöllisiä asuja ja sopivan tarttumapinnan bloggaajan persoonaan. Ei mungolife suotta ole suomen suosituin ja itsekin luen sitä, vaikka asut ovat tyylillisesti hyvin kaukana omistani.

Reply

Ehkä voisin yrittää tehdä niitä “tuotetumpia” postauksia nimenomaan silloin kun postaan inspiskuvia tai kollaaseja? Näin niitä olisi harvemmin ja niihin ehkä sellainen kulma sopisi?

Mutta olet ihan oikeassa siinä, että blogista ei saa tulla liian kiiltokuvamainen, sillä silloin koko blogin olennainen ajatus katoaa. Jos on vain kauniita kuvia ja bloggarista itsestään ei saa mitään tarttumapintaa, niin silloin on ihan sama lukeeko naistenlehteä vai blogia. Osa varmasti tykkää ja osa ei, mutta itse haluisin, että lukijat “tuntisivat” minut jollain tasolla. Etten jäisi turhan etäiseksi…Se on ehkä itselleni haastavinta tässä hommassa. Miten antaa persoonan ja elämän näkyä, ilman, että menee liian syvälle? Itse mietin aina, että haluan antaa itsestäni enemmän, mutta sitten on se pelko persuksessa, että ei halua paljastaa liikaakaan (nykyään meininki tuolla palstoilla yms. on aika raakaa peliä)…No mutta, näitä asioita jään pohtimaan 🙂

Reply

Olen tykännyt hirveän paljon sellaisista postauksista, joissa kerrot muotimaailman klassikoista. Huomaa selvästi, että sulla on intohimona muoti ja näin siitä syntynyt teksti on mielenkiintoista vaikka itse olen todella tavispukeutuja. Kaikenlaiset vinkit, suosikit ja lempparit on kanssa aina tervetulleita vaatteiden suhteen! Olisi kiva kuulla myös sun mielipiteitä joistain kohutuista uutuuksista tai vaikka ihan mallistoista, vaikka nykyään taitaa ainakin halpamuoti olla melkein vuodenajatonta kun uutta tulee kauppoihin viikoittain. Musta “tuotetuissa” postauksissa ei ole mitään vikaa, niissä nimenomaan näkyy panostus eri tavalla kuin rennommissa aiheissa.

Keep on going sis’! Seuraan ehdottomasti mukana 🙂

Reply

Kiitos Elisa sun kommentista! On aivan super kiva kuulla toiveita. Nämä on kaikki laitettu nyt ylös!

Ja mikä ihaninta, kiitos kannustuksesta! <3

Reply

Paljon onnea!! 🙂 Blogisi on hyvä , jatka samaan malliin ja kirjoitat juuri siitä mikä sua kiinnostaa! Ei ole pakko avautua omasta elämästä enempää, jos se ei tunnu hyvältä, sun blogi on tosi hyvä tällaisenaankin. Lisää vain asukuvia, ne on niin huippuja!

Reply

Kiitos Henna! 🙂

Ja iso kiitos tsempeistä! Asukuvia ottaisin mielelläni enemmänkin, mutta kun siihen hommaan tarvitaan kaksi, niin se vähän rajoittaa :/ Mutta onneksi kevät on jo nurkan takana ja sen kanssa lisääntynyt valo, niin me päästään kuvaamaan enemmän ja useammin!

Reply

Tyylisi on ihan huippua,sussa on jotain diivamaista viileaa vaaleutta.Onnittelut,tykkaan kovasti blogistasi mutta mita enemman kerrot itsestasi ,arjestasi ja ajatuksistasi sita varmemmin koukkuunnun,Oikein hyvaa tammikuuta Italian rivieralta

Reply

Voi miten kivasti sanottu! Kiitos 🙂 Ja nauti Italian rivierasta – niin kaunista aluetta!

Reply

Mä tykkään sun blogista tosi paljon ja sisältö on todella hyvä tällä hetkellä. Mä en toivoisi niitä “tuotettuja” postauksia, koska ne menee niin kauas arkipäivästä, mutta just vaikka välillä inspiksenä ne vois toimia. Itseäni kiinnostaisi arkesi siellä Ranskassa, koska asun tällä hetkellä itse Australiassa ja niitä eroja Suomeenhan on, jotka on aika yllättäviä ja mielenkiintoisia. Niistä olisi aina kiva kuulla! Mutta jatka siihen suuntaan mikä tuntuu hyvältä ja omalta, koska silloin blogisi pysyy aitona 🙂

Reply

Kiitos Airi! On tosi helpottavaa kuulla, että mistä te lukijat tykkäätte 🙂 Antaa vähän ideaa siitä mihin suuntaan voisi mennä/jatkaa tätä hommaa! Kulttuurijuttuja on toivottu, joten niitä postauksia yritän tehdä enemmän. Terveisiä Austraaliaan! 🙂

Reply

Blogin jatkamisen kannalta kannattaa ehdottomasti tehdä postauksia siitä, mistä eniten itse tykkää. Mua ei tuotetummat postaukset haittaa, jos koko blogi ei oo niitä. Kuten useampi edellä on todennutkin niin olisi mielenkiintoista lukea myös kultturieroista, sisustuksesta, kauneudenhoidosta..

Reply

Näitä aiheita on varmasti tulossa enemmän nyt kun tiedän, että moni niitä toivoo! 🙂 Tuotetuimpia postauksia tulee/tulisi harvemmin (jos niitä edes osaan kunnolla tehdä, heh), joten koko blogi ei missään nimessä olisi niitä täynnä.

Mutta siitä olen ihan samaa mieltä, että blogin tekeminen/postausten kirjoittaminen pitää olla mielekästä puuhaa, koska muuten tämä homma lopahtaa nopeasti!

Reply

bonjour!)

I really love your style! Always looking forward to your outfits)

I’ve just recently started following you, so as far I understood you’d moved to Paris, right? Me too) will you consider sharing your Paris places (cafes, restaurants, museums, just streets etc) or maybe your observations about life in France, smth you find fascinating or weird?) it’s always quite exciting to see this city from smd else’s point of view)
Good luck!

Reply

Bonjour Sofya! 🙂

Thank you dear, so nice to hear!

I actually lived in Paris previously and now I moved to Orléans (one hour from Paris with the train).

During my stay in Paris, I wrote several posts (older ones), which you can find in the archives travels and restaurants.

And here is as well a direct link to my favorite restaurants in Paris;

https://www.style-plaza.com/?s=paris+restaurants

Hope this helps and enjoy your time in that beautiful city! 🙂

Reply

Olen aika samaa mielta muiden kommentoijien kanssa. Tykkaan taalla siita etta postaukset on ihan editorial-materiaalia mutta paivan asut on oikeasti sita (tai ainakin voisi kuvitella) eika mitaan “seison tassa nilkat paljaana lumisateessa mun rakastamissa, ihanissa Adidas-lenkkareissa, jotka on niin mukavat jalkaan (etta teidankin kantsis harkita naiden ostamista jos ne ei olis loppuunmyyty kaikkialta!)”. Siis nain karjistettyna 🙂 Tykkaan kylla lukea naitakin mutta Adidas-lenkkarisivuja on jo niin monta! Mulla myos kiinnostuksen ykkosena on Ranska-jutut, voisit tehda sellaisia city guideja Pariisiin ja Orleansiin jossa otat kuvia yhdesta alueesta kaupungissa ja mita siella voi tehda/nahda/syoda/pienia vinkkeja untuvikolle, vaikkapa ihan muodin nimissa tai vaan natteja kuvia etta voi ruutumatkailla! Asuin itse vuosikaudet etela-Ranskassa joten esim. Orleans on ihan tuntematon. Myos kultturellierot kiinnostaa, tiedan etta nama unohtaa aika akkia kun on jo asunut vuosia, mut silti on kiinnostavaa lukea esim. miten ja mihin aikaan ranskalaiset kay illallisella verrattuna Suomeen (pukeutuuko paremmin?) tms tajuat varmaan pointin. Suomimuoti vs Ranskamuoti, “miten tulla ranskalaiseksi” jne. Kiinnostaisiko sua tehda esim joku muotihistoria-sarja? Vaikka miten pikkumustan muoto on vaihdellut tai “sen oikean korkkarin” karki on muuttunut pyoreasta stilettoon ja sit teravakarkiseen (taa on vaan esim, en tieda muodista mitaan :D), miten Loubotinista tuli niin suosittu (ja muita tallasia markkinointimenestyksia, eiko tama liittynyt sun opiskeluihinkin? Myos muut muotimarkkinointijutut ja vaikka miten blogimaailmaa liittyy siihen).

Myos sun ranskan kielen opiskeluista, en ole vielakaan ihan tajunnut missa opiskelet tai milla metodilla, jos haluat paljastaa. Moni varmaan ainakin haaveilee kielen opiskelusta (esim mun pitais nyt opiskella portugalia niin kiinnostaa haha). Ehka myos etikettisaannoista, mita mikakin pukukoodi tarkoittaa ja miten pukeutua tallaiseen tilanteeseen (tahan syssyyn voisit laittaa esimerkiksi niita tuotetumpia postauksia ja itse poseerata, paasisit tallaytymaan:), mika on sun mielesta “sopivaa”/tyylikasta pukeutumista vaikka rantaravintolaan, museoon, lentokoneeseen, tyohaastatteluun, kesapukeutumisen abc, mita pakata mukaan viikonloppumatkalle/mokille/cityreissulle…lentokoneeseen! Aina heraan siella kentalla etta hitto oon taas niin homssuisen nakoinen ja kasimatkatavastakin puuttuu tama ja tama, miten ne muut osaa :).

Apua mika kommentin pituus, sori paasin vahan vauhtiin. Taalla odotellaan sun inspiksien tuloksia!

Reply

Heippa Elina ja kiitos pitkästä kommentista! Tiedätkö sain tästä niin paljon hyviä ideoita, että osa menee aivan varmasti toteutukseen. Moni tykkää nimenomaan kulttuuriin liittyvistä jutuista, joten niitä pitää tehdä enemmän. Sitä aina välillä miettii, että kiinnostaako ne ketään, mutta selvästi!

Opiskelen siis ranskan kieltä Orléansin yliopistossa, jossa on osasto ulkomaalaisille kielen opiskelijoille. Kyseessä on siis intenssiivikurssi, eli päiväni täyttyvät opiskeluista ja siellä panostetaan nimenomaan kokonaisvaltaiseen kielen oppimiseen (on kursseja ranskan kielen kirjoittamisesta, kurssi ääntämisestä, kurssi suullisesta kielestä, kieliopista jne.). Vaikka osasin jo puhua jonkin verran ennen opiskeluita, niin kielioppi ja kirjoittaminen ovat täysin uusia asioita itselleni ja niitä vaikeimpia…Mutta pikkihiljaa sitä alkaa tajuamaan asioita enemmän ja enemmän, joten eiköhän tämä tästä 😉 Voin kyllä kirjoittaa tästäkin enemmän kun se näyttää kiinnostavan!

Heh, mä olen itseasiassa lähdössä kaukomatkalle ensi kuussa ja itse mietin juuri, että mitä sitä laittaisikaan päälleen. Tuntuu, että itsekin olen aina aikamoinen räjähdys, joten ehkä tällä kerralla voisin petrata, heh. Juttua siis tulossa!

Kiitos vielä kaikista vinkeistä (ne on itselleni tosi arvokkaita) ja ihanaa viikonloppua!

Reply

Myöhäiset synttärionnittelut!

Blogisi on todella kaunis. Ja teet todella hyvää työtä sen kanssa, kiitos sinulle siitä! Minun suurin intohimoni on käsilaukut, ja katselisin mielelläni enemmänkin kuvia kokoelmistasi ja kuulisin laukkumuotiin liittyviä aatteitasi.

Reply

Kiitos Jensu synttärionnitteluista ja mieltä lämmittävästä palautteesta! 🙂 Oh, meillä sama intohimo! Olen aikaisemmin tehnyt postauksen kaikista Célinen laukuistani (https://www.style-plaza.com/2014/11/celine-bags.html), mutta voisin tehdä vaastaavan kaikista vaatekaappini laukuista (ei niitä kyllä niin montaa ole). Rentouttavaa sunnuntaita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *