chanel1

 

Arkena tykkään käyttää todella kevyitä meikkivoiteita ja kaappini viimeisin tulokas on Chanelin Perfection Lumière Velvet. Se on kevyt koostumukseltaan, mutta iholla muuttuu lähes samettiseksi. Usein sekoitan sitä ja Lumenen CC-voidetta keskenään ja se on ollut itselleni toimiva kombo. Lumenen meikkivoide tuo hehkua ja Chanelin meikkivoide tuo aavistuksen mattaisemman lopputuloksen, kuin mitä Lumenen voide yksinään. Nämä kaksi siis tasapainottavat toisiaan ja siksi ne sopivatkin niin hyvin yhteen!

Tämä Chanelin meikkivoide on hyvin juoksevaa, eli pakkausta kannattaa ravistella hyvin ennen käyttöä. Muuten tykkään sen pienestä ja kevyestä pakkauksesta, joka ei vie tilaa meikkipussissa juuri ollenkaan ja joka on kuitenkin riittoisa. Voin suositella tätä voidetta etenkin niille, jotka toivovat meikiltään luonnollista ja mattaista lopputulosta. Tämä ei siis ole kovinkaan peittävä, mutta tasoittaa ihon sävyä ja luo kauniin pinnan. Aurinkosuojakerroin saisi olla korkeampi, mutta kesällä alle kannattaa laittaa korkeammalla suojakertoimella varustettu voide, jotta kasvojen iho pysyy hyvin suojattuna auringolta.

Itselläni on vielä hakusessa se täydellinen peittävämpi meikkivoide, joka sopisi etenkin iltatapahtumiin ja miksi ei arkeenkin silloin kuin kaipaa hieman peittävämpää lopputulosta. Nykyään markkinat tuntuvat olevan tuotteita niin pullollaan, että sieltä purkki-viidakosta tuntuu olevan mahdotonta löytää sitä parasta vaihtoehtoa itselleen. En edes tiedä mistä aloittaisin. Siksi kysynkin teiltä, että mikä meikkivoide on teidän ehdoton suosikkinne?

 

During the day, I like to keep my make-up very natural looking, so I prefer very light foundations. The newest item in my make-up bag is Chanel’s Perfection Lumière Velvet foundation. It’s super light and transforms the skin by giving it a  matte finish and an almost velvet-like look. I actually like to mix it with another light foundation of mine, as I think the combination works best for me. The other one brings glow and this one tones it down just the right amount.

This foundation is very liquid, so I advice you to shake the bottle well before using it. I do love the light packaging, as it doesn’t take too much space and is light to carry. I wish it had a higher SPF, but it’s definitely a great product for someone who is looking for a very natural result.

I’m still searching for the perfect foundation with higher coverage for evening use, but it seems to be an impossible task. Nowadays the offer is so wide, that I don’t know even where to start looking. Any ideas? What is your favorite foundation?

 

chanel4chanel5chanel3

You May Also Like

10 comments

Reply

Tuo meikkivoide kuuluu minunkin suosikkeihin! Ihon pinta tosiaankin jää samettiseksi ja lopputulos on pitkäkestoinen. Ainoa miinuspuoli on värivalikoima. Vaaleinkin sävy on minulle himpun verran liian tumma ja keltainen:(
Omiin peittävimpiin suosikkeihin kuuluu Lumene Matt Control meikkivoide. Ei kuivata ihoa vaikka onkin ”matta”. Suosittelen käyttämään Beauty Blenderiä niin meikkivoide jää ”heleämmäksi” 🙂

Reply

Joo, se on kyllä totta, että värivalikoima saisi olla kattavampi! Itsellänikin on usein tosi vaikeeta löytää tarpeeksi vaalea sävy omalle iholleni. Tuo Chanelin meikkivoide ei itsellenikään väriltään ihan täydellinen, mutta tarpeeksi läheltä liippaa heh!

Kiitos vinkistä! Tykkään paljon Lumenen tuotteista niin tuon voisin ostaa kentältä kun palaan Ranskaan 🙂

Reply

Mä käytän arkena Cliniquen Superdefense CC-meikkivoidetta, tasoittaa mun mielestä hyvin ihon värivirheet ja iso plussa korkeasta suojakertoimesta (30). Toi jättää ihon hieman kuultavaksi, eikä tee sellaista “pakkelimaista” kuorta ihon päälle, Iho hengittää tosi hyvin eikä kuivu päivän aikana. Mulla on talvisin todella kuiva iho ja monet muut meikkivoiteet ovat vaan kuivattaneet mun ihoa lisää.
Jos haluan oikein hyvän pohjan, käytän Vichyn Dermablendiä. Sitä ei vaan saa levittää koko naamalle koska se peittää niin hyvin että naamasta tulee äkkiä eloton 😀

Reply

Mä en ole kuullutkaan tuosta Cliniquen CC-voiteesta, mutta kuullostaa hyvältä! Etenkin arkena tykkään, että iho ei näytä liian meikatulta, joten tuo voisi olla kokeilemisen arvoinen. Kiitos siis vinkistä! 🙂 Ja täytyy käydä myös kokeilemassa tuota Vichyn tuotetta!

Reply

Suosittelen lämpimästi tota Cliniquen meikkivoidetta 🙂 Mulla on kanssa tosi kuiva iho ja aikasemmin myös tosi herkkä. Käytän ainoastaan Cliniquen rasvoja (Dramatically different moisturising ja Superdefenseä talvella, kun iho on ihan rutikuiva) , ne ovat just sopivat tälläselle kuivalle iholle. Apteekin rasvat kun ei saa mitään aikaiseksi kun niissä ei ole mitään 😀
Cliniquen kaikki tuotteet on just dermatologisesti testattuja, ainoa miinus Suomessa on se että ne on hirmukalliita. Mä tilaan omani tsekkiläisestä nettikaupasta, jossa just Cliniquen tuotteet ovat parhaimmillaan puolet Suomen hinnoista. Heidän huulikiillot ja huulipunat on kans tosi hyviä, onnistuvat jopa kosteuttamaan mun kuivia huulia.

Tulipa kauhee markkinointiviesti 😀

Reply

Sold! Sait mut kyllä vakuuttuneeksi, eli tämä menee kokeiluun 😉 Mun täytyykin tarkistaa mitä Cliniquen tuotteet maksaa Ranskassa…

Reply

Etsin myös täydellistä värivoidetta todella pitkää !!! Kokeile Guerlanin Lingerie de peau ei liian paksu ja levittyy tosi hyvin.

Reply

Kiitos vinkistä! Mulla on tainnut joskus olla Guerlainin vastaava joka oli kyllä hyvä, mutta miksiköhän en sitten uutta purkkia enää ostanut? Täytyykin palata Guerlainin tiskille ja kokeilla uudemman kerran 🙂

Reply

Heippa! Vuodesta toiseen palaan talvi-/iltameikissä Kanebon Fluid Finishiin, sävy FF202. Peittää mutta tekee ihosta samalla terveen ja kuulaan näköisen:)

Reply

Heippa! Kiitos Laura vinkistä, kuullostaa hyvälle 🙂 Täytyy lisätä tämäkin “to test”-listalleni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *