m15

 

Perjantaina olin Pariisissa Balmuirin kuvauksissa ja sunnuntaina oli sitten vuorossa Marimekon FW16 näytös. Koska tämä presentaatio oli sunnuntaina, päätimme kutsua poikaystäväni kanssa pariisilaisen ystäväpariskunnan lounaalle ennen näytöstä ja paikaksi valikoitui Monsieur Bleu, joka sijaitsee Palais de Tokyossa, eli samassa rakennuksessa kuin itse Marimekon näytös. Ei ollut ollenkaan hullumpi idea, sillä oli ihana aloitella päivää hyvän ruoan ja viinilasillisen merkeissä. Siitä matka jatkui sitten itse näytökseen. Ulkosuomalaisena oli ihanaa nähdä niin monia suomalaisia yhdessä tilassa ja nauroinkin, että ihan kuin olisi ollut Helsingissä, sillä tuttuja tuntui olevan joka puolella.

Itse näytös oli upeasti toteutettu, mallisto oli kaunis ja tykkäsin erityisesti asujen stailauksesta (rakastuin etenkin näytöksen kenkiin). Myös mallien meikki kolahti! Kuten tiedätte, aivan kaikki Marimekon tuotteet eivät uppoa, mutta tämä mallisto on ehdottomasti suosikkini kaikista aikaisemmista. Mallisto oli sopivan moderni, joukossa oli meille harmaan ja mustan ystäville yksivärisiä vaatekappaleita, sekä seassa oli myös sopivin määrin Marimekon printtejä ja väriloistoa.

Valitsin tähän suosikkiasuni näytöksestä. Suosikkivaatekappaleeni olivat taas tuo harmaa teddy-takki (sitä olenkin hehkuttanut jo monesti), nahkaiset culottes-housut, harmaa neule ja mokkaiset bootsit. Näen jo itseni tuossa kombossa kävelemässä pitkin Orléansin katuja. Aika ylpeänä saisi astella kotimaisen merkin vaatteet yllään!

Miten teihin kolahti tämä mallisto? Tällä viikolla ajattelin vielä laittaa kehiin muutamia kuvia näytöksen takahuoneesta, sekä muista näytösvieraista jos teitä kiinnosta? Iso kiitos vielä Marimekolle kutsusta!

 

On Sunday I had the pleasure to attend Marimekko’s FW16 show in Palais de Tokyo. This collection was my favorite so far (ever from them) and I loved how even a minimalist like me could find things to wear. The collection was more modern and contemporary than before, but they still were easily recognizable as Marimekko. I chose my favorites below and I guess nobody is surprised by what color palette was closest to me liking. I’m now dreaming of this grey teddy coat (my absolute favorite of the entire collection), those leather culottes, that grey knit and the black suede boots. Beautiful!

What did you think about this collection? Thank you Marimekko for having me!

 

mar1

mari2

mar3

mar4

marm5

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *