andiata skinny scarf

 

En tiedä huomaatteko, mutta olen aivan jäässä näissä kuvissa. Kuvittelin, että koska lämpötila oli reilut kymmenen astetta, niin ulkona pärjäisi ilman kunnon takkia. Arvatkaa vaan kirosinko asuvalintaani kun pysähdyimme nappaamaan nämä kuvat. Naama kohmeessa ja nenä punaisena yritimme saada asukuvat purkkiin mahdollisimman nopeasti. Kunnon hymyä ei siis irronnut tällä kertaa! Voitte kuvitella oman vastaukseni kun poikaystäväni  ohjeisti kameran takana, että lisää hymyä…Taisi saada niin vihaisen murahduksen takaisin, että ei maininnut hymystä enää sanallakaan, heh. Eniten kyllä säälitti hääpari, ketä kuvattiin samalla hetkellä tuolla puistossa. Oli kylmää kyytiä! Onneksi ilmat ovat vihdoin lämmenneet kunnolla, eli nyt voin huoletta pukeutua kevyempään takkiin.

Tämä viikko on tuntunut menevän eteenpäin jotenkin todella hitaasti ja meno yliopistolle on ollut vaivalloista. Tuntuu, että en saa kursseista enää samalla tavalla irti kuin viime lukukaudella ja se on kieltämättä syönyt motivaatiotani. Se, että opimme kuvailemaan taidetta ei välttämättä ole prioriteettilistallani ykkösenä. Tuntuu, että olen siinä pisteessä, että opin eniten lukemalla ranskalaisia lehtiä/kirjoja ja katsomalla ohjelmia. Siksi yliopistolle raahautuminen tuntuu vaikealta, mutta lupasin itselleni, että vedän opiskeluni kunnialla loppuun asti, joten nyt tsemppi päälle. Onneksi kaikkea kivaa on tiedossa (mm. työmatka Helsinkiin ensi kuussa), joten saan pian taas vaihdettua maisemaa ja tauon opiskeluista.

Energistä keskiviikkoa kaikille!

 

The weather was freezing when we took these pictures, but luckily now it’s getting warmer. Yesterday was the first day when it actually felt like Spring and I’m loving this time of the year. Even though the sun is giving me lots of energy, I’ve had a tough time getting myself motivated for my classes. I feel that some of my courses are just not useful at all (so being there feels like a waste of time) and at this stage, I feel like I’m learning the most by just reading French, watching local shows and actually speaking the language. I only have a few months left of Uni, so I’m going to take everything I can from this time and after I’ll have more time for work and everything else. I can do this (something I tell myself every morning)!

Wishing you all a great day!

 

andiata skinny scarf

andiata skinny scarf

andiata skinny scarf

andiata skinny scarf

andiata skinny scarf

Coat / Zara (similar here*, here*)

Knit / Andiata* (similar here*)

Shirt / Andiata* (similar here*)

Scarf / Andiata* (similar here*)

Leather pants / H&M (similar here*, here*)

Sneakers / Paul Green

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

4 comments

Reply

Perfectly layered outfit! You’re looking so elegant and stylish! I like your bag and skinny scarf very much. 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks dear! 🙂

Reply

Voi mulla on ihan sama olo tällä viikolla, tää viikko kestää ikuisuuden. Eikä paljonkaan auta kun töissäkin pitää istua pitkää päivää! Tänään oli ihan torstai-fiilis mutta ajellessa kotiin tajusin että voi elämä – huomennahan on vasta torstai. Kunhan viikonloppukin kuluisi yhtä hitaasti!! Pitää todeta sama kuin viime viikolla, noi Zaran takit sopivat sulle todella hyvin

Reply

Eih, se on nihkein fiilis kun luulee, että viikko on jo lopuillaan ja sitten muistaakin, että on vasta keskiviikko. Itselleni käy usein näin! Ja samaa toivon minäkin – voi kun viikonloppu kuluisi yhtä hitaasti. Todennäköisesti se kyllä menee taas hetkessä ohi (hyvä kun perjantai on edes ohi ja sitten tuntuu, että herää taas maanantaiaamuun), mutta yritetään silti ottaa viikonlopusta kaikki ilo irti! 🙂 Kiitos Elisa, tämä on varmaan kuusi vuotta vanha, mutta edelleen suuri suosikki!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *