wl3

Rahi   /   Pöytälamppu   /   Tuoli

Pellavalakanat     Sängynpääty   /   Sängynpeite

Sohvapöytä   /   Matto     Tiimalasi

 

Yksi sisustusprojekteistani on itse asiassa Suomessa, sillä meidän kesäpaikan vierastalo on vihdoin valmistunut. Kävin siellä viimeksi vuoden lopulla, mutta huonon valon takia en saanut ollenkaan kuvia napattua. Ensi kuussa käyn taas paikan päällä ja silloin toivottavasti kuvien otto onnistuu paremmin! Mökki ei ole mikään iso, eli siihen kuuluu vain yksi makuuhuone ja olohuone. Halusimme siihen paljon lasipintaa, eli mökin etupuoli on lähes kokonaan lasia. Ulkoa se on väriltään musta ja sisältä taas valkoinen (sama väritys kuin päämökissämme).  Katto on suhteellisen korkea (pulpettikatto) ja jo suunnitteluvaiheessa päädyimme kattovalaisimia miettiessämme spotteihin. Sen lisäksi tilasimme sinne saman Furninovan New York sohvan kuin aikoinaan päämökkiinkin. Olemme olleet siihen äärettömän tyytyväisiä, joten päätimme valita tutun ja turvallisen kulmasohvan!

Kyseessä on siis meidän perheen kesäpaikka, eli sisustuksen pitäisi miellyttää viittä ihmistä. Onneksi meillä kaikilla on samantyylinen sisustusmaku, mutta siitä huolimatta olen aika varma, että kaikki ehdotuksiani ei oteta avosylin vastaan, heh. On siis hyvä aloittaa suunnittelu tässä vaiheessa, jotta saan ylipuhuttua muut ideoistani (I wish) ja kesään mennessä vierastalo olisi täysin valmis. Värimaailma tulee ainakin olemaan valkoinen, beige ja ripaus mustaa. Pellavalakanat ovat myös ehdottomat ja tuo pellavapäiväpeite Elloksen valikoimasta on myös korkealla listalla. Onneksi tällä kertaa pystyn oikeasti tilaamaan tuotteita Elloksen valikoimasta, sen sijaan, että hakisin sieltä pellkkää inspiraatiota (tuo sängynpääty menee tilaukseen heti kun saan vihreää valoa perheeltäni). Tästä se siis lähtee!

 

One of my interior projects at the moment is a guesthouse, which was just built at our holiday home in Finland. I went to see the construction end of last year and next month I’m heading back to see the end result. It’s not a big house, but it has one bedroom and a living room. The front of the house is mainly glass, so that you can admire the lake view from inside the house. Besides this, the ceiling is quite high and the inside is all white. It’s very light and airy, which is what I love most about it.

The main colors are going to be white, beige with a hint of black. Linen is such a great material for the summer and I’m drooling over the white linen blanket (in the picture). But I can’t wait to visit the new house and start decorating it so it will be ready for summer. Here I go!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

You May Also Like

4 comments

Reply

Kaikki nuo kollaasin tavarat näyttävät todella kivoilta. Itse haluaisin nojatuolin kotiin. Sellaisen ihanan pehmeä, jonne voisi vain vajota hyvä kirja kädessä. Ainoa ongelma on se, ettei sellainen nojatuoli mahdu tällä hetkellä meidän kämppään 😀 Ehkä sitten joskus kun meillä on pienempi sohva tai enemmän tilaa…

Reply

Mä olen niin tilaamassa ton sängynpäädyn heti kun saan muut perheestä innostumaan siitä yhtä paljon! 😉 Toi tiimalasikin on ihana mun mielestä….Me ollaan etsitty nojatuolia meidän makkariin, koska haluisin sinne pienen lukunurkan, mutta hyvää tuntuu olevan vaikee löytää. Se meidän nurkkaus ei just ole mikään kovin iso, joten sen pitäisi olla siro, mutta kuitenkin muhkea, heh. Mission impossible?

Reply

Kai se vähän on mission impossible! Himoan siskoni luona olevaa Vepsäläisen nojatuolia, jonka vanhempani ostivat 70% alennuksesta(!!). Siihen tuoliin voisi oikeasti nukahtaa 😀 Ehkä sitten jossain vaiheessa innostun etsimään meille sitä yhtä oikeaa nojatuolia. En itse halua siroa, haluan sellaisen luokseen kutsuvan pehmeän unelman 😀

Reply

Sitä mä vähän pelkään! Oh 70% alennusta Vepsäläisen tuolista…aika hyvä tuuri! Vanhemmat kävivät juuri tilaamassa sen Furinovan sohvan Vepsäläiseltä ja saivat 15% alennusta…kuullosta nyt varsin säälittävältä tuohon 70 pinnaan 😀 Toivotaan, että unelmien nojatuolit löytää tiensä kummankin kotiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *