PicMonkey Collage

 

Taas ne ovat vahvasti ajatuksissani…laukut nimittäin. Ostin Célinen belt bagin muutama vuosi sitten ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani aina siitä asti. Mielestäni se on muotokieleltään yksi tyylikkäimmistä laukuista markkinoilla. Kun ostin omani, malli oli juuri lanseerattu, joten siitä oli vain yksi koko tarjolla. Noin vuosi sitten mallistoon tuli sama laukku pienempänä ja vielä olkahihnalla varustettuna. Tiesin heti, että se olisi omiin tarpeisiini parempi. Jätin ajatuksen kuitenkin hautumaan, mutta nyt kesällä laitoin vanhan laukkuni myyntiin, joten uuden hankinta on ajankohtainen. Tiedän siis, että haluan saman, mutta pienempänä, joten ensi viikolla kipaisen Pariisista sen hakemaan.

Mikä on kuitenkin aiheuttanut hieman enemmän mietintää on pienempi Chanelini. Harkitsen vakavasti sen myyntiä, sillä kaipaisin ehkä kuitenkin sen sijaan arkisempaa crossbody-laukkua. Jotain mikä sopisi kaiken kanssa ja minne mahtuisi ne pakolliset asiat. Yhtenä vaihtoehtona on Célinen trio, jota ajattelin ainakin sovittaa Pariisissa. Onko kenelläkään teistä tätä kyseistä laukkua? Entä suosittelisitteko sitä muille?

 

Bags, bags, bags. I’m definitely a bag lady, because I’m obsessed with these things. I only have a few in my closet, but in bags (as in life general) I always choose quality over quantity. I’ve tried to build a timeless collection. I’ve had Céline’s belt bag ever since it was launched, but as you know, now they have a smaller one with a shoulder strap on the market. As it’s better for me, I sold my old one just to change to that one. Next week, I’ll be heading to Paris to get it.

Another bag on my mind has been the Céline trio, which is a perfect casual bag for every occasion. I have a small bag from Chanel, but the gold details don’t really make it an everyday bag. I have been using it a lot, but would like something more neutral (if that can be said). So, does any of you have the trio bag? Would you recommend it?

 

*Photos: Pinterest.

You May Also Like

6 comments

Reply

Hetkeen ei ole tehnyt mieli uutta laukkua, mutta viime viikkoina se himo on taas hiipinyt useinkin. Niin montaa kivaa mallia mielessä, että täytynee vielä hieman jalostaa ajatuksiani 🙂

Reply

I know the feeling! Uskon, että laukkuja kannattaa käydä sovittelemassa useaan otteeseen, niin kyllä se voittaja siitä sitten selviää. Itse ostin sen Chanelin WOCin viime vuoden lopussa ja vaikka luulin sen koon riittävän omiin tarpeisiini, niin toisin kävi. Nyt mietin siis entistä tarkemmin mihin päädyn, koska se vaihto/myyntrumba on sekin aikamoinen, heh.

Reply

Minulla on kolmivärinen Trio ja se on ihan suosikkilaukkuni. Sinne mahtuu uskomattomasti tavaraa ja se on helppo sujauttaa isompaan laukkuun esim matkoilla.

Reply

Kiitos Leena kun jaoit käyttökokemuksiasi 🙂 Juuri sitä mietinkin, että se on tarpeeksi tilava kaikelle “pakolliselle”, mutta kuitenkin kätevän kokoinen juurikin matkustellessa yms. Täytyy ensi viikolla käydä sovittelemassa sitä Pariisissa!

Reply

Minulla ei ole Trioa, mutta olen sitä monesti miettinyt sen yksinkertaisen muotonsa vuoksi. Todella näyttävä!

Oletko miettinyt Boy Chanelia? Senhän saisi crossbodyksi ja sekä old medium että new medium on kivan kokoisia. Minusta sopisi myös hyvin sinun tyyliisi 🙂 . Minä olen täysin ihastunut Boy malliin, enkä Chaneleissa juurikaan muuta mallia käytä (klassikot liian “tätimäisiä” tyyliini), ja ehkä siitä syystä muut merkit ovat jääneetkin vähän taka-alalle (paitsi Hermès 🙂 ). Toki Hermèsin Evelyne laukkukin on ihana pienessä koossa… Valinnanvaraa on siis paljon…

Reply

Mikä ihastuttaa siinä Triossa on juuri se arkisuus, mutta sitten se menee kuitenkin siistimmänkin asukokonaisuuden kanssa mainiosti!

Tiedätkö, taidan olla oikea outolintu, mutta Chanelin Boy ei ole oikein kolahtanut siinä määrin, että näkisin sen itselläni. Täytyy kyllä myöntää, että FB Chanel Lovers-sivut ovat saaneet pääni hiukan käännettyä (kiitos kaikkien siellä vilahtavien herkkujen). Ja sinulla nyt mikä tahansa laukku näyttää upealta!

Jep, Hermèsin Evelyne on myös kiva, mutta muotokieleltään tykkään enemmän siitä minimalistisesta Triosta. No mutta, nämä ovat taas näitä “vuosisadan ongelmia”, eli onneksi on tällainen positiivinen dilemma menossa, heh. Eiköhän se oikea laukku löydy sovitteluiden ja ajan kanssa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *