rightnow1

Mistä olen tällä hetkellä eniten fiiliksissäni?

  • Tuoreista kukista.

Tai no milloin en intoilisi tuoreista kukista? Tällä kertaa valitsin hieman väriä kotiimme, vaikka normaalisti suosin valkoisia kukkia. Kevään tulon ja lisääntyneen valon vuoksi värit tuntuivat raikkaalta vaihtoehdolta. Viikon loppupuolella täytyy ostaa uusi kimppu ja valita mukaan keltaista pääsiäisen kunniaksi.

 

rightnow8

  • Omasta pienestä työnurkkauksestani.

Teen töitä pääsääntöisesti olohuoneessa, mutta haluan saada työhuoneen pian valmiiksi, jotta siellä viihtyisi paremmin ja saisin työt siirrettyä täysin sinne. Tähän tilaan pitäisi löytää joku muhkea matto, jotta tilasta tulisi kutsuvampi.

 

rightnow5

  • Kevätkengistä.

Viikonloppuna tepastelin jo näillä Chloén ballerinoilla, mutta se taisi olla hieman aikaista. Kylmä tuuli nimittäin rokotti lämpötiloja, joten olin aivan jäässä nämä jalassa. Vielä pitäisi siis hetki odotella. Kevätkengät on kuitenkin kaivettu kaapin perältä, joten ne ovat odottelemassa heti kun ilmat lämpenevät!

 

rightnow4

  • Valosta.

Meidän ylimmän kerroksen asunnosta on upeat näköalat ja auringon nousu aina aamuisin on niin kaunis, että sitä voisi jäädä tuijottamaan pidemmäksi aikaa. Kun on kerran asunut ylimmässä kerroksessa, niin tulee tiukkaa asua joskus alemmassa kerroksessa. Täällä kun on täysin oma rauha, upea näköala ja mikä tärkein; valon määrä on huikea.

 

At the moment…

  • I’m loving these flowers that I bought last week. Normally I go for all white, but the sunny weather made me pick up some color as well. This week I need to buy yellow flowers to celebrate Easter.
  • I’m excited about my little work corner, even though I need to find a carpet for this room to make it more cozy.
  • Spring shoes. Could the weather please get warmer so that I can finally wear my Spring shoes?
  • I’m loving light after a dark winter. Our last floor apartment is filled with light and that’s what I love most about it!

You May Also Like

4 comments

Reply

Mä niin odotan että saan vaihtaa kaikki talvikengät ja vaatteet kevätvaatteisiin. Ei tätä jaksais enää yhtään, tuntuu että kaapissa ei ole enää mitään päällepantavaa 😀
Meillä on tuo sama Ikean pöytä vierashuoneessa, hyvä sivupöytä ompelulle 🙂

Reply

Tämä on aina se aika vuodesta kun talvikamat tulee korvista ulos 😀 Täällä on ollut muutama ihanan lämmin päivä, mutta missä ne kunnon kevät ilmat on? Ja kun katoin juuri säätiedotusta niin perjantaista eteenpäin on luvattu sadetta jokaiselle päivälle…happy easter indeed 😉 Ehkä sitten sen jälkeen kevät vihdoin saapuu kunnolla?

Toi pöytä on kyllä kätevä pieneen tilaan!

Reply

Tänne luvataan perjantaihin asti sadetta tai lunta mutta sitten pitäisi parantua – me karataan Prahaan perjantaiksi ja lauantaiksi. Pilvinen ja +10 sopii ihan hyvin. sunnuntaiksi Salzburgiin luvataan 20 astetta?! Ensi viikolla tulee sitten varmaan taas lunta ja lämpötila nollassa… who knows 😀

Reply

Praha kuullostaa ihanalta – hyvää reissua! Ja niin kuullostaa myös Salzburgin +20 asteet sunnuntaiksi…jos Itävalta olisi yhtään lähempänä niin mehän ajettaisiin sinne viikonlopuksi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *