andiataskinnyscarf1

 

Ballerinat on nyt korkattu, eli kevät on vihdoin täällä! Kaappini ballerina tilanne on kyllä lähes säälittävä, sillä sieltä löytyy tasan kaksi paria, mutta kolmatta paria enemmän haluisin sinne yhdet loaferit. Tod’sin kiiltonahkaiset ovat edelleen listallani ykkösenä, mutta niiden hinta jarruttaa itseäni joka vuosi. Kuten olen sanonut, laukkuun satsaaminen on järjelleni ihan ok juttu, mutta heti kun puhutaan kalliista kengistä, niin silloin se järki puuttuu peliin (ei kovin loogista – tiedän). Se onkin varmasti suurin syy siihen miksi koko vaatekaapissani on noin 15 pari kenkiä yhteensä. Nämäkin Chloén ballerinat löysin tuurilla hyvällä alennuksella ja ilman sitä ne olisivat varmasti jääneet ostamatta. Haavelistaltani löytyy kyllä muutaman klassinen malli (esim. Chloén Susanna bootsit ja Aquazurran korot), mutta saa nähdä tuleeko niitä ikinä hankittua…Laukkulistani on sitten sitäkin pidempi ja itse asiassa huomenna laukuista taas asiaa. Uuden hankinta on nimittäin edessä, sillä Chanelin WOC sai uuden kodin. Siitä lisää huomenna!

Pahoittelut, että lähes joka toisessa asussa näkyy tämä Andiatan sama musta neule, mutta siitä on tullut yksi suosikeistani. Lyhempi malli, ylellinen materiaali ja musta väri ovat vain niin toimiva yhdistelmä minkä tahansa asun kanssa, että neule valikoituu päälleni lähes huomaamatta. Samoin kuin tämä skinny scarf…

Aloitan tämän viikon erityisen hyvällä fiiliksellä, sillä muutaman päivän päästä lennän taas Suomeen. Miten ihanaa onkaan tulla käymään! Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

 

The ballerina flats are finally out! It’s a real sign of Spring when you can walk around in flats and a leather jacket. I have to say I have exactly two pairs of ballerina’s in my closet (so not very many), but now I would like to find a pair of black loafers. The patents leather ones from Tod’s are still on my wish list, but for some reason my mind is too logical when it comes to expensive shoes. Too bad this isn’t the case with bags, heh! And talking about bags…tomorrow I’ll share with you some thoughts about my new possible baby.

As you can see, I’m totally obsessed with this black knit from Andiata, as I tend to wear it all the time. The shorter cut and the luxurious material just makes me want to wear it with every outfit. And don’t get me even started on this skinny scarf…

I’m starting this week with an extra good mood, as I’m flying back to Helsinki soon. I’m so happy to see my friends and family again and enjoy the Helsinki vibe (I love that city). So let’s make this week a good one!

 

andiataskinnyscarf2

andiataskinnyscarf14

andiataskinnyscarf10

andiataskinnyscarf13

andiataskinnyscarf7

andiataskinnyscarf4

Pics: Thomas D.

Leather jacket / Selected Femme (here*)

Knit / Andiata*

Scarf / Andiata*

Jeans / Zara

Bag / Céline

Shoes / Chloé

Sunnies / Vintage Luxottica

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

3 comments

Reply

Itse olen onnistunut löytämään kahdet ihan uudenveroiset Tod’sin loaferit käytettyinä. SUOSITTELEN! Ihan älyttömän mukavat ja varmasti joka pennin arvoiset. Minulla on ne samat Chanelin espadrillokset, jotka sinulta on ainakin joskus löytynyt, ja pakko sanoa että niiden laatuun olin puolestaan super pettynyt.
Täytyy pitää mielessä Andiatan neuleet, minullakin on tapana jämähtää niihin kaikista mukavimpiin viikkokausiksi, heh.. 🙂 Hauska kuulla millaisia laukkumietteitä on tulossa!

Reply

Mun äidillä on Tod’sin kenkiä monet kaapissa ja itsellänikin on kerran ollut yksi pari, mutta malli oli väärä ja ne oli aivan super epämukavat jalassa! Tiedän, että se oli vain huonoa tuuria koska mutsin kengät tuntuu kun aamutossuilta On kyllä ihan hyvä idea katsoa jos löytäisin niitä käytettynä…ainut ongelma on, että ne koot vaihtelee rajusti mallien välillä, joten niitä pitäisi päästä sovittamaan…tai sitten otan vaan lennot esim. Firenzeen ja meen outlet shoppailemaan merkin myymälään, heh.

Andiatan neuleita voin kyllä suositella ja odotan jo syksyn mallistoa ja sieltä tulevaa yhtä ihanaa neuletakkia…

Reply

Niin ja piti vielä sanoa, että mä petyin myös Chanelin espadrillosten laatuun! Siksi laitoin ne kiertoon. Olihan ne super mukavat jalassa, mutta eihän niissä varsinaisesti jalalle mitään tukea ole. Toinen oli se, että se kumipohja alkoi kulumaan todella nopeasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *