andiata pitsimekko 6

 

Olen harvinaisen kovapäinen ja usein malttamaton, mutta onneksi toinen puoliskoni on meistä se chillimpi, sillä välillä tarvitsen juuri tätä hänen luonteenpiirrettään rauhoittamaan omaa menoani. Ranskassa muutenkin otetaan iisimmin asioiden kanssa ja siellä olen oppinut stressaamaan vähemmän ja saanut hitusen pidemmän pinnan (pakostakin).

Mielestäni nettipalstat voisi sulkea kokonaan ja etenkin siellä kirjoittelevat ihmiset, jotka luulevat anonyyminä voivansa kirjoitella mitä mieleen tulee, voisivat keksiä hieman kehittävämpää ajanvietettä. On aika surullista, että viha ja katkeruus tuntemattomia kohtaan voi olla niin suurta.  Itse olen säästynyt näiden keskustelupalstojen kynsistä, mutta pahaa tekee kuulla muutamien blogiystävien kokemuksista. Tai no kerran sain vihiä keskustelusta minkä yhteydessä nimeni oli mainittu ja keskustelunaihe oli se, että miksi suomalaiset naiset ovat ranskalaisten miesten kanssa, koska yleinen tietohan on, että he kaikki pettävät. Mitä tähän enää muuta lisäämään.

Ranskalaisista miehistä puheen ollen, omani kanssa olen ollut syksyllä jo seitsemän vuotta. Pitkä aika, mutta samalla tuntuu, että vastahan me tapasimme. Jos parin vuoden sisällä menemme naimisiin, niin haaveissa ovat pienet häät (vain lähipiirin kanssa) ilman stressiä ja vuosien suunnittelua. Oli häät sitten kuinka pienet tahansa, niin hyvästä hääkuvaajasta emme tinkisi.

Tilasin nyt Ellokselta sen kristallikruunun mistä puhuin jo aikoja sitten (tämän*) ja yritän saada sen mukaani Ranskaan. Toivon, että se on pakattu suhteellisen kompaktisti tai muuten tämä meneekin mielenkiintoiseksi. Laitamme sen joko olohuoneeseen tai makuhuoneen puolelle.

Kuunnelkaa tämä biisi; Perttu – Waves. Ei ihan heti uskoisi suomalaisen kaksikon kappaleeksi! Täällä tykätään! Myös Alman Karma on kova biisi. Hyvä te suomalaiset nuoret lupaukset!

Kesäinen Helsinki <3

 

At the moment I’m loving Helsinki (the most beautiful summer city) and I can’t believe these amazing songs, Waves and Karma are from two young Finnish talents. Watch out world! Maybe Finland will become the next Sweden, when it comes to music…Fingers crossed!

You May Also Like

8 comments

Reply

Upea kuva! Ja minustakin on surullista miten paljon huonosti voivia ihmisiä Suomesta löytyykään. Kun omassa elämässä menee kaikki huonosti, alkaa varmasti etsimään vikoja kaikista muista tunteakseen oman tilanteensa tällä vertailuasetelmalla jotenkin paremmaksi. Sen sijaan voisi totisesti keskittyä kehittämään omaa elämäänsä 🙂

Reply

Kiitos Erica! 🙂 Niin, sanos muuta. Surullistahan se on ja jos on tarve käyttää edes hetki omasta elämästä muiden kritisoimiseen anonyyminä netissä, niin kaikki ei voi olla hyvin. Negatiivinen ilmapirii vain lisää negatiivisuutta ja luulisi heilläkin olevan entistä raskaampi olo tuollaisen jälkeen? Juuri sen takia mielestäni kaikki keskustelupalstat voisi surutta pistää ikuiselle jäähylle.

Reply

Netin keskustelupalstat on kyllä jotain ihan omaa luokkaansa. Valitettavasti.
Varmasti ikävää jos joutuu itsestään ilkeyksiä lukemaan, mutta toisaalta ne palstat kannattaa kiertää kaukaa. Parempi varmaan jättää lukematta kun pahoittaa mieltänsä. Sinne kirjoittelevat ihmiset kun näillä teksteillään kertovat enemmän itsestään ja omasta ajatuksenjuoksusta tai sen puutteesta. Olen tullut siihen tulokseen, että kateus ja tyytymättömyys omaan elämään täytyy olla sen takana. Ei kukaan omasta elämästä nauttiva ja tyytyväinen ihminen saa mitään tyydytystä toisten julkisesta lynkkauksesta. Jotkut ihmiset eivät vaan ole vielä oppineet, että nostamalla toisia voi nostaa itseäänkin, mutta polkemalla toisia alaspäin, ei kyllä nouse itsekään, eikä se omaa oloa ja negatiivista ajattelua poista ainakaan pitkäksi aikaa.

Kiva jos sinä olet pahimmilta säästynyt.

Reply

Suurin osa näistä isommista bloggareista on varmasti jo niin turtunut siihen, että heistä kirjoitellaan, että se ei enää tunnu missään, mutta kamalaa, että kirjoittelut eivät vain koske heitä itseään. Mm. poikaystävien tietoja (asunnon osoitteita) etsitään ja levitellään julkisesti, niin siihen täytyy jo puuttua. Sen takia heidänkin pitää olla edes jollain tasolla tietoisia siitä, että mitä siellä kirjoitellaan, jotta ne pahimmat keskustelut saadaan poistettua. Omaa ulkonäköä ruotivat keskustelut menevät heillä sitten jo yhdesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Mutta sekin on uskomatonta, että siihen pitää tottua, että omaa ulkonäköä pilkataan netissä armottomasti. Sairasta.

Ja niinhän se juuri on, että jakamalla positiivista energiaa ja ottamalla muita huomioon, saa sitä samalla mitalla takaisin.

Olen monesti sanonut, että itselläni on aivan parhaat lukijat ja olen edelleen sitä mieltä. Sekin kertoo jo kaiken, että kukaan lukijoista ei koe tarpeelliseksi mennä aloittamaan itsestäni keskusteluja yhtään mihinkään. Jos sisältö ei enää kiinnosta tai joku toinen asia ärsyttää, niin viisaat osaavat sulkea ruudun ja poistaa blogini lukulistalta.

Reply

Nuo kertomasi asiat on kieltämättä aika hurjia ja olen samaa mieltä että niihin täytyy puuttua. En tiennytkään, että meno siellä voi yltyä noin hurjaksi. Ei ole tullut koskaan lueskeltua, mutta olen kyllä kuullut, että kaikenlaista höpönlöpöä siellä kirjoitellaan ja pahin on kuulemma vauva-palsta. Mutta ymmärrän kyllä, että tuollaisiin mainitsemiisi asioihin tulee puuttua ja niiden takia on sitten varmaan kuitenkin hyvä olla ainakin vähän tietoinen siitä mitä siellä kirjoitellaan.

Reply

Joo, aika hurjaa settiä olen kuullut…valitettavasti! Ja ainakin suurin osa näistä kuulemistani tapauksista on sattunut juurikin siellä vauva-palstalla. Sanoin kerran ystävälleni, että olisi mahtavaa tehdä valokuvanäyttely näiden anonyymien naamoista, sillä siellä ruudun toisella puolella on pakko olla aikamoisia valioyksilöitä, kun on kerran varaa arvostella muita niin kovalla kädellä. Olisi erittäin mielenkiintoista 😉

Reply

Wow… this is so beautiful! <3

xo Vanessa from http://www.TheTrendique.com

Reply

Thanks dear! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *