chanel flap bag 112

 

Nämä farkut on ollut jalassani siitä lähtien kun ostin ne ja ehdin hankkimaan jo toisenkin parin varastoon. Täydelliset suoralahkeiset farkut ja hintakaan ei kirpaise. Silloin kun voin lämpötilojen puolesta käyttää farkkuja, niin vedän nämä jalkaani varmaan koko kesän ja syksyn ajan. Siksi onkin hyvä, että kaapista löytyy jo toinen pari jos satun kuluttamaan nämä jossain vaiheessa puhki.

Kerroin muuten eilen, että täällä on ollut ilmat vähän sekaisin, mutta enköhän sitten herännyt auringon paisteeseen ja ihaniin lämpötiloihin. Onneksi ostin siis nyt muutaman hellemekon, jotta ei tarvitse paahtua farkut jalassa koko kesää (vaikka kuinka tästä parista tykkäänkin).

Olin eilen hoitamassa muutamia asioita kaupungilla ja samalla kävin nappaamassa kauppahallista tryffelijuustoa kotiin. Se on maailman parasta juustoa, eli jos ette ole vielä kokeilleet, niin käykää hakemassa sitä kokeiluun. Sen jälkeen paluuta ei enää ole! Tryffelijuusto on sen verran kallista, että meidän taloudessa sitä ei voi ihan päivittäin ostaa, mutta herkuksi aina silloin tällöin. Aurinkoista päivää kaikille!

 

These jeans were the best sales purchase of this summer. I have been wearing them non-stop since I bought them and I even got another pair just in case something happens to this one. These are definitely the perfect straight cut jeans and the price (especially now) is more than affordable.

The weather has not been too good in France (a lot of rain), but yesterday was such a beautiful and warm day. Well okay, the grey clouds did return in the evening, but after a nice day it just cooled down the air perfectly. Yesterday I did some errands and after went to the market to get us some truffle cheese. My favorite cheese and it’s just amazingly good. It’s quite expensive, so it’s more of a “once in a while” kind of treat, but because of that, it tastes even better. High recommend you to try if haven’t already!

 

chanel flap bag 116

chanel flap bag 117

chanel flap bag 118

chanel flap bag 114

Jeans / Mango*

Linen shirt / Gina Tricot (similar here*, here*, here*)

Flats / Flattered (similar here*)

Sunnies / Vintage Luxottica (similar here*)

Bag / Chanel

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

You May Also Like

8 comments

Reply

Kiva yhdistelmä! Onko tuo GinaTricotin paita nykyisestä mallistosta, näyttää nimittäin todella kivalta 🙂

Reply

Kiitos Elisa! Ostin tämän jo keväällä, eli hyvällä tuurilla voisit löytää tämän nyt alesta 🙂 Tämä on kyllä ihana ja pellava niin täydellinen materiaali aina kesällä!

Reply

Tulipa tuosta paidasta mieleen että tilasin niitä mainitsemiasi Uniqlon pellavapaitoja. Ihan mahtavia! 🙂 kiitos vinkistä!

Reply

Loistavaa, että vinkistä oli apua! Ne Uniqlon paidat on kyllä ihan huippuja. Olen käyttänyt niitä ihan luvattoman paljon ja pessyt saman verran, mutta ne tuntuu vaan paranevan ja pehmenevän 🙂

Reply

We had a great, super sunny day in Hki too! I like the way you’ve styled this outfit and I think that you found a perfect new bag! 🙂

http://www.lartoffashion.com

Reply

The weather in Helsinki has been way better than here this month, so enjoy 🙂 Thanks Natali!

Reply

Such a classy and daytime wearable outfit! <3

Love it.

xo Vanessa from http://www.Trendique-Magazine.com

Reply

Thanks dear! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *