Andiata Gayla blouse

 

Valitsin Andiatan syksyn mallistosta lempiasujani ja haluan nyt tämän viikon ajan esitellä niitä teille. Tästä alkaa siis varsinainen Andiata-viikko! Yksi asu per päivä pelkkiä suosikkejani. Miltä kuulostaa? Puhuin aikaisemmin siitä, että syksyn uutuudet tulevat kauppoihin jo niin aikaisin, että siinä vaiheessa kun ne olisivat ajankohtaisia ilmojen puolesta, niin kokoja voi olla enää vaikeasti saatavilla. Tästä syystä esittelenkin nämä syksyiset asut nyt näin ennakkoon!

Aloitetaan tällä kokomustalla asulla, jonka juju on tuo ihana Gayla-pusero, sekä Jacki-liivi. Ihastuin paidan yksityiskohtiin ja siihen, että se on perus puseroa eloisampi. Tässä yhdistin sen siistimpiin housuihin, mutta omassa arjessani näkisin sen toimivan yhtä hyvin farkkujen kanssa. Pusero toimii myös yhtä hyvin juhlassa, kuin työpukeutumisessakin. Tämä pitkä liivi on taas kiva lisä mihin tahansa ja sen avulla saa luotua kivaa kerroksellisuutta asuun. Sopii juuri tähän aikaan vuodesta, kun illat alkavat hämärtyä ja viilentyä!

 

I have told you about Andiata’s Fall collection and how I fell in love with it. This week I’ll be showing you my favorite looks from the collection, so it will be a real “Andiata week”. It would be a shame to show you these looks later in the Fall, as some of the pieces might be sold out by then. So this way you’ll see my favorites at first glance before Fall has actually arrived.

So let’s start with this all black look, which I built around the Gayla blouse. I love the details of this blouse and I think it will work just as well with jeans. As you know, I like pieces that can be worn on any occasion and this one is definitely one of those pieces.  I can see myself wearing it with jeans, with a skirt for a party or then to a business meeting. This vest also brings a nice layering effect to this look or what do you think?

 

 Cette semaine, je vais vous présenter une de mes marques finlandaise préférée Andiata. Lors de cette « Andiata Week » je porterai chaque jour une tenue de leur nouvelle collection d’automne. Commençons par cette jolie blouse Gayla, qui fonctionne presque pour toutes les occasions. J’adore les détails ! Qu’en pensez-vous ?

Andiata Gayla blouse

Andiata Gayla blouse

Andiata Gayla blouse

Andiata Gayla blouse

Andiata Gayla blouse

Andiata Gayla blouse

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon

Blouse / Gayla

Vest / Jacki

Pants / Dania

*Postaus toteutettu yhteistyössä Andiatan kanssa.

Enregistrer

Enregistrer

You May Also Like

16 comments

Reply

Oh my , you’re looking like a Hollywood movie star, so classy and feminine! That blouse is an amazing piece, I love classic piece like that one. 🙂

http://www.lartoffashion.com/2016/08/15/zaful-dress/

Reply

Thanks dear! It’s definitely the clothes that have that effect 😉

Reply

Kivan erilainen asu, ihanan dramaattinen. Tykkään! 🙂

Reply

Kiva, että tykkäät ja syksyä kohden kun mennään, niin nämä kokomustat asut on taas sallittuja, eiks je? 🙂

Reply

Aivan ihana tuo pusero! Olin jo menossa nappamaan omani, mutta 169€ VISKOOSI-paidasta ! Jos olisi ollut silkkiä, olisin vaikka maksanut tuplahinnan. Mutta 100% viskoosi-paidasta en maksaisi kyllä edes 20€ :/ Tosi harmi. Voitko laittaa Andiatalle tästä vähän palautetta? 🙂 Kiitos 🙂

Reply

Pusero on kyllä aivan ihana ja malliin ihastuin! Olen kyllä samaa mieltä kanssasi siitä, että luonnonmateriaalit ovat vain niin paljon parempia. Harmi, että paita ei tosiaan ole silkkisenä, mutta laitan siis palautetta eteenpäin Andiatalle. Ehkä seuraavasta syysmallistosta voisi löytyä sellainen? Fingers crossed!

Reply

Extra sensuelli ja elegantti asu-ja kantajansa vaan kaunistuu,pidempi tukka on ihana

Reply

Voi kiitos! Kiva kuulla, että tykkäät 🙂 Hassua, että hiukseni kiinnittivät sinun huomiosi (positiivisessa mielessä), sillä olen potenut pahinta hiuskriisiä sitten aikoihin. Jotenkin en viihdy tässä pidemmässä tukassa sitten ollenkaan…Kiva kuitenkin kuulla, että ulkopuolisen silmissä se ei näytä pahalta!

Reply

Woowww!!! This is all black perfection! <3

xo Vanessa from http://www.Trendique-Magazine.com

Reply

You know me, I love these all black combos <3 Glad to hear you like it too!

Reply

Bonsoir Sofia,

Such a beautiful all black outfit, very chic’! And now i continue writing in French…
…Félicitations pour ton résumé en français, c’est parfait 🙂
Ça me fait très plaisir de te lire dans ma langue, même si je sais que le français est un apprentissage assez difficile! Bravo pour ton courage!!

Bonne soirée,
Je t’embrasse,
Sophie

Reply

Bonsoir Sophie,

Merci beaucoup, je suis contente que tu aimes ma tenue. Pour être honnête mon copain m’a aider pour écrire ce petit résumé 😉
Déjà que ce n’est pas facile de parler français, c’est presque impossible à l’écrit!

Je vais faire de mon mieux cette semaine pour écrire en français 🙂

Bonne soirée à toi aussi!

Je t’embrasse

Reply

Aivan ihana pusero ja asu! Menin heti Andiatan sivuille kurkkimaan ja olihan siellä muutama vaate, jonka voisin heti kotiuttaa 🙂 Sun hiukset on kasvanut muuten tosi kivasti!

Reply

Kiitos Henna ja sieltä kyllä löytyy ihania juttuja 🙂 Kaikki tuotteet ei ole nettisivuilla esillä, eli myymälästä näkee kattavammin koko malliston (tosin kaikki uutuudet ei ole vielä esillä), mutta myyjiltä kannattaa kysellä jos joku tietty juttu kiinnostaa!

Hiukset on kasvanut vähän liiankin nopeasti, mutta ensi kuussa pätkäisen ne taas polkaksi 🙂

Reply

Hei, oli pakko tulla kommentoimaan vanhaa juttua, kun muistelin nähneeni tuon pitkän liivin täällä blogissasi. Kokeilin sitä eilen Andiatalla ja kun vaihdoin vielä korot jalkaan, niin olihan se ihan mahtavan upea. Joudun syömään siis sanani, sillä kaksi (vai jo kolme?) vuotta sitten kun pitkiä liivejä näkyi lehdissä toii paljon, taisin suureen ääneen ihmetellä, mitä järkeä on pitkässä, hihattomassa takissa 🙂 Näin se mieli joskus muuttuu…

Reply

Heippa Satu! Tuo liivi on aivan ihana 🙂 Kiva, että kävit kokeilemassa sitä, koska tuo vaate pitää todella nähdä päällä ja livenä, että siitä saa kaiken irti! Alkusyksystä sitä voi hyvin käyttää myös neuleen kanssa (seuraava yhdistelmäni), joten kyllä sille käyttötapoja keksii 🙂 Itsekin kävin muuten eilen Espan myymälässä, joten onpa harmi, että ei törmätty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *