andiata nessi knit

 

Te jotka olette seuranneet blogiani pidempään tiedätte, että lempivaatteeni on laadukas neule. Monta kuukautta sitten näin Andiatan syysmalliston etukäteen ja katseeni kiinnittyi heti tähän Nessi-nimiseen kashmir ja merinovillaiseen neuleeseen. Rento istuvuus, täydellinen sävy ja ylelliset materiaalit. Mitä sitä voisi vaatteelta enää enempää toivoa? Tähän kun kuuluu vielä ihanat olohousut (asua tästä viikonloppuna), niin aletaan hipoa jo täydellisyyttä. Nyt ymmärrätte varmasti miksi olenkin odottanut tätä mallistoa niin kovasti.

Tästä samasta sävystä ja materiaalista löytyy myös useampi toinen kaunis neule ja valikoiman voitte tarkistaa tästä. Myös värivaihtoehtoja on useampia! Neulehullu kun olen, niin jokainen näistä iskee minuun täysillä. Syksy on kyllä ihanaa aikaa, kun voi taas kietoutua näihin ihanuuksiin!

 

As you know, I love knits, but I’m very picky about them. They have to be from natural fibers (cashmere is my favorite) and I prefer a relaxed cut. So no wonder I fell for this Nessi knit, which is super relaxed, yet made from merino wool and cashmere. Luxurious, but cool! The tone is also perfect and I could have chose any of the knits in this collection. Best materials and timeless colors! Can’t wait for Fall to get going, so I can wrap myself in this beauty again.

 

J’adore les tricots – surtout ceux en fibres naturelles. Pas étonnant que je sois tombé amoureuse de ce tricot Nessi, qui est fabriqué à partir de cachemire et de laine mérinos. J’aime aussi sa coupe détendue, qui le rend si confortable , mais  en même temps chic. En fait, tous les tricots de cette collection sont parfaits, donc vous me verrez  porter l’un d’eux au cours des prochains mois.

 

andiata nessi knit

andiata nessi knit

andiata nessi knit

Photos: Karoliina Jääskeläinen /Valoon

Knit / Nessi

Pants / Dania

*Postaus toteutettu yhteistyössä Andiatan kanssa.

Enregistrer

You May Also Like

10 comments

Reply

Luen blogisi yleensä bussissa töihin körötellessä puhelimellani ja mobiilin kautta lukiessa kuvat pomppailevat sivuilla miten sattuu, banneri on välillä keskellä sivua ja eri postauksen kuvat ovat sekaisin. En tiedä onko muilla tätä ongelmaa, mutta ajattelin ilmoittaa kuitenkin! 🙂 ihana neule ja asu jälleen kerran!!

Reply

Voi höh :/ Kiitos kun vinkkasit asiasta, sillä pitää ehdottomasti selvittää, että mistä tuo johtuu! Itselläni kun ei ole vastaavaa ongelmaa, niin en olisi muuten saanut tietääkään tästä, eli iso kiitos. J

a kiitos Elsa! 🙂 Tämä neule on kyllä perfect!

Reply

I’m also very picky/ specific about my knits and always invest only in the great quality pieces like this one is. 🙂

http://www.lartoffashion.com/2016/08/15/zaful-dress/

Reply

I’ve always been super material focused when it comes to knits, but I guess it’s just because I want them to feel as soft and comfortable as possible! But yeah, this ones a winner 🙂

Reply

Ihan täydellinen neule, oi että!! Muutenkin tuo asu sopii sulle upeasti ja näytät niin kauniilta <3

Reply

Tämä on kyllä niin onnistunut malli! Juuri tällainen sopivan rento ja materiaalit aivan ykkösiä 🙂
Kiitos Anne <3

Reply

This bag is everything! LOVE <3

xo Vanessa from http://www.Trendique-Magazine.com

Reply

It’s an old favorite of mine! Works everytime 🙂

Reply

Love this!! And the shorter sleeve would be perfect for us in warmer climates

Reply

Isn’t it gorgeous! And yes, it definitely would 🙂 Miss you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *