paris-1

 

Saavumme Pariisiin aina Porte d’Orléansin kautta ja siitä ajamme kuudennen, eli vanhan asuinalueellemme läpi kohti keskustaa. Matkan varrella on aina taktisesti lempitavarataloni, joten pakollinen pysähdys Le Bon Marchéssa on aina paikallaan. Tällä kertaa tein täsmäiskun tavaratalon Célinen myymälään ja viidessä minuutissa taisin jo olla ulkona kasseineni.

Moni teistä ei varmaan tiedä, mutta LBM kanta-asiakaskortti on saatavilla, vaikka ei asuisikaan Ranskassa. Se kannattaa hankkia, sillä kun on kerännyt 500 pistettä (1€=1 piste), niin voit valita yhden päivän, milloin kaikista sinä päivänä tehtyjen ostoksien yhteissummasta saa 10% takaisin lahjakortin muodossa. Lahjakortin voi sitten käyttää missä tahansa osastolla tavaratalon sisällä. Jos päädyn tuohon Célinen Trion, niin tiedän mistä sen hankin! Tämän kantiskortin saa haettua tavaratalon ylimmästä kerroksesta, jos oikein muistan.

 

Our first stop in Paris was of course at Le Bon Marché, which is located in my old neighborhood. LBM is my favorite departement store in Paris, as it’s way calmer than the others and the selection is so tasteful. Not to mention my all time favorite grocery store La Grande Épicerie. I ran straight to the Céline store where I did some shopping in about give minutes (that’s what happens when you are accompanied by two men).

You might not know this, but you can get the LBM loyalty card even though you don’t live in Paris (or France). The benefits are quite good, so I suggest you get the card next time you’re there.

 

costes

 

Hotel Costes on yksi lempipakoistani pysähtyä syömään ja nauttimaan lasit roséta. Normaalisti tilaan aina lasin Minutya, mutta tällä kertaa kokeilin Pétale de Rosea, joka oli oikeastaan vieläkin parempi. Jos siellä on siis rosén ystäviä, niin suosittelen kokeilemaan. Jälkkäriksi kannattaa valita tuo suklaakakku…nam!

 

A sunny and warm day always means a lunch stop at Hotel Costes. Their courtyard terrace is picture perfect. I always tend to order rosé there and instead of Minuty (my favorite) we had the Pétale de Rose, which was actually even better. Highly suggest you try it, if you’re into rosé! And this chocolate cake was just as good as it looks…

 

paris-5

 

Lounaan jälkeen kävelimme & Other Stories myymälään, jossa ihastuin tuohon käsikoruun. Lähes samanmoinen kuin mitä ranteistani jo löytyy, mutta siinä on kiva Célinemäinen viba. Olin liian laiska jonottamaan kassalle, joten koru jäi vielä kauppaan. Onneksi nettiputiikki toimittaa ostoksen kotiovelle jos alkaa kaduttamaan!

Bongasin sattumoisin Coletten läheltä ihanan vintage-myymälän nimeltä WK Accessoires. Liike oli pieni, mutta todella siisti ja tavara oli huolelle valittua. Luksusmerkit olivat hyvin edustettuina ja mm. Hermèsiltä löytyi niin Birkiniä, kuin kuvassa näkyvä Kelly. Myymälä sijaitsee osoitteessa 5 Rue du Marché Saint-Honoré, 75001 Paris.

 

After lunch I stopped at & Other Stories and this bracelet caught my eye. It’s very similar to what I already have, but I love the “Céline vibe” of it. I left it in the store (was too lazy to wait in line to pay), but luckily they ship home if I start regretting not getting it.

I also spotted a great vintage boutique called WK Accessoires. They sell pre-loved luxury goods and even though the store is small, it’s very clear and simple, which means all the items are easy to spot. They have also been selected in good taste. I wouldn’t mind that Hermès Kelly on my arm! You can find this boutique on 5 Rue du Marché Saint-Honoré, 75001 Paris.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

20 comments

Reply

Yay! So glad that you had great time in Paris and did some shopping! Can’t go wrong with black Celine trio, it’s such a cute and versatile bag!

http://lartoffashion.com

Reply

I actually got the belt bag and just tried the trio! Still thinking about it 🙂 Enjoy your weekend dear!

Reply

Hyviä vinkkejä, kiitos! Vielä kun pääsisi Pariisiin 😉

Reply

Toivottavasti näistä on hyötyä sitten kun se päivä tulee, kun Pariisi taas kutsuu! 🙂
Hyvät viikonloput!

Reply

Oi mikä kaipuu Pariisiin ja Ranskaan aina iskeekin näistä sun kuvista ja postauksista! Uusi laukkusi on varmasti ihana, kovasti odotan jo asukuvia sen kanssa. 🙂

Reply

Meillä oli vielä hyvä tuuri sään kanssa Pariisissa! Kyllä kelpasi istuskella terassilla, mutta nyt ilma tosiaan kääntyi hieman syksyisempään suuntaa. Mutta Pariisi on kyllä niin kaunis kaupunki – siitä ei pääse mihinkään!

Kotiin lähti belt bag pienempänä ja siitä asukuvia ensi viikolla 🙂

Hyvää viikonloppua!

Reply

Pariisikuume pääsi taas nostamaan päätään kun katsoin ensin sun snapit ja nyt tämän – argh täältä ei nyt vaan ihan niin helposti Pariisiin enää matkatakaan!

Reply

Pariisi on kyllä niin upea kaupunki! Ja nyt siitä nauttiikin eri tavalla, kun ei enää asu siellä. Silloin ei nimittäin käyty Hotel Costesissa joka päivä lounaalla ja shoppailemassa Célinellä viikoittain 😉 Nyt sinne voi mennä vähän lomafiiliksellä, mikä on ihanaa!

Totta, sun etäisyys Ranskaan muuttui nyt muuton myötä, mutta jos jotain hyvää, niin ei ainakaan tarvitse painia hirveän aikaeron kanssa, joka kerta kun tulette käymään kotona 🙂 Ihanaa viikonloppua sinne!

Reply

beautiful pictures

hugs<3
http://camillaesi.se

Reply

Thanks dear! <3 Have a great weekend!

Reply

Kivoja vinkkejä! Sinun suosituksesta Hotel Costes on noussut myös minulle Pariisi -ruokapaikaksi ja viimeksi siellä tulikin käytyä syömässä muutamaan otteeseen. Melkein jo hihkaisin, että nytkö löysit Trion, mutta taisit “vaihtaa” Belt bagin pienempään (vai suurempaan… huono muisti.)

Kiitos vintage -putiikki vinkistä, täytyy pistää korvan taakse. Huh, kun kuvassa näyttää tuo Kelly kivalta. Pitäisikin kaivaa oma esille naftaliinista, mutta kun en osaa sitä käyttää. Vähän liian täti omaan makuun. Noh, sitten kun olen täti-iässä niin on laukku valmiina 😉

Reply

Hotel Costes on kyllä ihana (vaikkakin aivan ylihintainen ruoan laatuun nähden), mutta se miljöö on kyllä joka pennin arvoinen!
Jep – mallailin tuota Trioa ja mukaan lähti se Belt Bag siinä pienemmässä kossa. Itselläni oli juurikin se isompi aikaisemmin, mutta kaipasin siihen tätä olkahihnaa, joten laitoin sen kiertoon ja vaihdoin tähän pienemään. Koko on nyt oikein passeli omiin tarpeisiini!

Kannattaa käydä tuossa vintage-liikkeessä seuraavan kerran kun olet Pariisissa. Siellä oli aikamoisia herkkupaloja ja useampia Hermèsin ihanuuksia, sekä tietysti Chanelia. Ja valikoima hyvällä maualla valittua, eli sieltä olisi löytynyt vaikka mitä…
Heh, jos omasta kaapistani löytyisi Kelly, niin se olisi varmasti koko ajan menossa mukana 😉

Ihanaa viikonloppua sinne!

Reply

Voi ihana Pariisi ja ah, Celine ! Voi kun ehtisi vielä piipahtamaan tämän vuoden puolella Pariisissa <3
Ja triolle kyllä iso peukku, se on mahtava pieni iso laukku 🙂

Reply

Joulu on aika ihanaa aikaa Pariisissa, kiitos kaikkien jouluvalojen ja tunnelman!

Trio vaikuttaa kyllä oikein mainiolta pikkulaukulta ja tilavalta sellaiselta. Nyt täytyy vaan ottaa rauhassa näiden laukkuasioiden kanssa, etten taas se samaa virhettä, kuin Chanelin WOCin kanssa (se meni nopeasti vaihtoon, sillä koko olikin liian pieni omaan käyttööni). Nyt siis käyn vaikka kymmenen kertaa sovittamassa, jos se sitä vaatii 😉

Hyvää viikonloppua sinne!

Reply

Looks like the perfect trip if you ask me!

xx,
Chels
http://www.chelseaasoflate.com

Reply

It was a good trip indeed! 🙂

Reply

The pics are gorgeous, I love Paris so much! x

Ariadna || RAWR BOWS

Reply

Thank you dear and yes, Paris is amazing! 🙂

Reply

I love your pics and seeing Paris through your eyes, even though I live also here haha !

http://www.pardonmyobsession.com/

Reply

Thanks Caroline! Heh, I guess you didn’t get any new tips from this post 😉 I’ve lived in Paris for almost two years, but still I tend to always choose the same “well known tourist” places every time I go visit hah…Not very original!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *