picks-3

Coat / Max & Co.   Skirt / Filippa K.   Coat / Hunkydory

Knit / Tiger of Sweden   Pants / Max & Co.   Coat / Part Two

Dress / Filippa K   Knit dress / Samsoe & Samsoe   Knit / Sofie Schnoor

 

Jos teillä on jäänyt jokin tuote Booztin valikoimasta mietintään, niin nyt se kannattaa napata, sillä lähes koko valikoimasta (myös aletuotteista) saa tämän päivän aikana 20% alennusta koodilla BESTDEAL (min. summa 108€). Itselläni on jäänyt montakin tuotetta pyörimään mieleeni ja voisin laitta tilaukseen esimerkiksi kaikki tässä viimeviikkoisessa postauksessa näkyneet tuotteet. Pankkitili ei välttämättä tykkäisi siitä tempusta, joten jos jotain tuotetta jään pähkäilemään, niin se on tätä Hunkydoryn* lampaankarvatakkia. On se vain upea ja nyt saisin siitä vielä tuntuvan alennuksen…the struggle is real people!

Perjantaina olimme tosiaan viettämässä ystävämme syntymäpäiviä Orléansin ulkopuolella ja kokoonnuimme hänen tyttöystävänsä perheen kakkoskotiin. Se oli oikeasti keskellä korpea, mutta aivan upea paikka. Itse ajoin vielä yöllä kotiin, vaikka eläimiä on (ja niitä olikin) paljon tiellä. Rakastan vain herätä aamulla omasta sängystä, joten valinta oli helppo. Siellä sysipimeän metsän keskellä yöllä ajaessani tuli kuitenkin muutaman kerran mieleen, että olisiko sittenkin kannattanut jäädä sinne yöksi, heh. Onneksi pääsin kuitenkin perille yhtenä kappaleena ja aamulla oli ihana herätä kotoa! Eilinen meni sitten rennoissa tunnelmissa (miten se onkaan niin, että jo pelkkä valvominen vaikuttaa kroppaan lähes krapulan lailla? Ikä?) ja tänään suunnitelmissa on nauttia ulkoilmasta, suunnitella Barcelonan reissua ja tehdä vähän töitäkin. Rentoa sunnuntaita sinne!

 

Today Boozt has a special campaign and with the code BESTDEAL you can get 20% off most items. Already last week I caught myself drooling over that lamb fur coat from Hunkydory, so maybe I should finally get it. The fashion struggle is real people, heh!

This weekend has been fun and since on Friday we celebrated a friends birthday, yesterday was all about relaxing. Today I’ll try to enjoy the sunshine, plan for the Barcelona trip and get some work done for next week. Enjoy your Sunday everyone!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Such a great selection dear!
I absolutely love the Filippa K skirt and the Tiger of Sweden knit❤️
/Cecilie

http://WWW.BYKROG.DK

Reply

Glad you like it! 🙂 Enjoy your Sunday!

Reply

Hei Anna Sofia, tämä kommentti nyt ei liity aiheeseen, mutta ajattelin kommentoida että tätä nykyä lumia-puhelimellani on todella vaikea lukea blogiasi. Vasempaan laitaan ei jää marginaalia ollenkaan vaan teksti alkaa niin sivusta, että joutuu ihan tiiraamaan ekaa kirjainta. Tykkään blogistasi kovasti ja sulla on huippu tyyli, mutta harmittavan usein tekstiin ei em. syystä oikein pysty paneutumaan ja tulee vain selattua kuvat. Toivottavasti tämän saa korjattua 🙂 Kivaa syksyn jatkoa sinne Ranskaan! Terkuin, Mia

Reply

Heippa Mia! Kiitos kommentistasi ja ehdottomasti tämä menee korjaukseen 🙂 Toivottavasti saadaan tämä fiksattua mahdollisimman pian. On kieltämättä hiukan vaikeaa lukea tekstiä kun se on noin kiinni reunassa.

Kiitos vielä tästä parannusehdotuksesta ja ihanaa syksyn jatkoa myös sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *