Vuosi 2017 vetelee viimeisiään ja se oli meille poikaystäväni kanssa monella tapaa uuden alku. Suurimpana tietenkin muutto takaisin Suomeen ja tänne sopeutuminen. Pelkäsin vähän, että miten blogin käy, kun aloitin täysiaikaisessa työpaikassa, mutta ihmeen hyvin sain pidettyä kaikki palikat pystyssä. Blogi ei siis kaatunut päivätyöni takia ja sain julkaistua asukuviakin ihan kiitettävästi. Asukuvien taustat toki muuttuivat Ranskan vanhoista kaduista Helsingin keskustan maisemiin, mutta ehkä sekään ei niin haitannut? Valitsin vuoden ensimmäisen puoliskon lempiasuni ja kaikki ovat sellaisia mitä voisin laittaa päälleni vaikka heti. Ihan hyvää inspiraatiota itsellenikin, kun nyt on tullut hengailtua olovaatteet päällä jo pari päivää putkeen.

 

Tammikuu

Pitkä villakangastakki ja pehmeät mohairneuleet sopivat kivasti yhteen. Nahka on myös sellainen elementti mitä yhdistän usein asuihini. Hyvät nahkahousut ovat kyllä yksi suosikki vaatekappaleeni ja kestävään pariin kannattaa satsata. Acnen harmaan neuleen sain syntymäpäivälahjaksi ja sitä onkin tullut käytettyä urakalla koko vuosi.

 

Helmikuu

Tykkään vieläkin niin paljon tästä Balmuirin mohairhuivin vihreästä sävystä – se on ihan täydellinen! Perfecto tällaiselle väriallergikolle, joka kuitenkin joskus haluisi pukeutua muuhunkin kuin perus harmaaseen, mustaan tai valkoiseen. Tämä oliivinvihreä sävy taittuu kuitenkin sen verran tuttuun harmaaseen, että se tuntuu vielä kuitenkin omalta.

 

Maaliskuu

Kuten näkyy, nahkahousut ovat olleet kovassa käytössä. Tykkään tämän asun rentoudesta ja voisin pukeutua siihen keväällä uudemman kerran. Takki on kyllä mennyt jo vaihtoon, mutta sen tilalle tuli hyvin samantyylinen, joten se korvaisia kyseisen Gannin-version. Rakastan myös tennareita ja niitä tulen varmasti taas käyttämään keväällä paljon!

 

Huhtikuu

Se fiilis kun sai taas kaivaa nahkatakin kaapin perältä! Muistan kyllä, että ilmat eivät todellakaan olleet vielä niin lämpimät, mutta taisimme asua vielä vanhemmillani tähän aikaan, eli tämä oli perus “autoilevan ihmisen” asu. Neule oli tämän vuoden uusi hankinta ja se on ollut niin ihana, että voisin hankkia sen vielä toisessakin värissä jos sitä olisi vielä All Saintsin valikoimassa.

 

Toukokuu

Tässä asussa menin äitienpäivälounaalle ja muistan, että jalassani oli uudet hohtavan valkoiset tennarit. Näitä Geoxin kenkiä tuli käytettyä todella ahkeraan koko vuoden ja odotan sitä hetkeä, kun kevät on siinä pisteessä, että voin ottaa ne taas uudestaan käyttöön. Chanelin uusi laukkukin taisi olla tässä neitsytmatkallaan ja se oli kyllä koko vuoden ehdottomasti paras ostokseni. Täytyy muistaa tänäkin vuonna, että mielummin muutama laadukas hankinta – niitä mitä tulee sitten vaalittua vielä vuosienkin päästä.

 

Kesäkuu

Koko kesä oli harvinaisen kylmä ja sateinen, mutta se ei meikäläistä niin haitannut (ainakaan pukeutumismielessä), sillä suosin bleisereitä, farkkuja ja neuleita kesälläkin. Tämä Mangon pellavableiseri on ollut yksi parhaista hankinnoistani kesägarderoobiini ja se päällä on aina viimeistelty fiilis. Täydellinen kaupunkiin, kun lämpöasteet pysyttelevät parinkympin tiennoilla.

 

My favorite outfits of each month in 2017 from January until June. I could easily wear all these outfits again and they actually give me needed inspiration, as I’ve been hanging in my PJs for the last two days, heh. Need to try to get myself up and running latest tomorrow…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *