picmonkey-collage2

 

Barcelona on vain lyhyen lentomatkan päässä Pariisista, mutta jostain ihmeen syystä sinne ei ole ikinä tullut lähdettyä. Nyt asiaan on tulossa muutos, sillä suunnittelemme muutaman päivän pyrähdystä tuohon suosittuun matkakohteeseen! Olen itse siis täysin noviisi mitä tulee kaupungin tarjontaan, minkä takia kyselenkin teiltä vinkkejä esimerkiksi hyvistä ruokapaikoista ja niistä “must see”-nähtävyyksistä. Aikaa on melkeinpä kolme kokonaista päivää, mutta emme halua rynnätä paikasta toiseen hätäpäissä, vaan nauttia Barcelonan menosta ja meiningistä rennolla tavalla. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että kaupungissa on paljon nähtävää, eli mitkä kohteet ovat sellaisia mitä ei voi missata näin ensikertalaisena? Entä mistä löytyy kaupungin paras rooftop baari? Antakaa palaa! Kaikki vinkit otetaan erittäin kiitollisena vastaan.

 

Barcelona is only a short flight away from Paris, yet I have never visited this beautiful city. That is about to change, as I’m planing a trip there! So I need your help, as I have no idea where to dine, have drinks or which places/sights are worth visiting for a first timer? We have almost three complete days there, so let me know which places I can’t miss! Also tell me, which rooftop bar is the best in town? I’m already planning to visit the one at Mandarin Oriental, but are there others? Thanks a ton for your help!

 

*Images: Pinterest.

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

8 comments

Reply

Breathtaking pictures and amazing tips!

<3 | X ALY | Aly In Wanderland | Aztec Bodycon Dress

Reply

Well I didn’t really give any tips in this article did I, but glad you found it to be helpful 😉

Reply

Kävin Barcelonassa vuosi sitten ensimmäistä kertaa ja ihastuin kaupunkiin. Toki ensikertalaisena kierrettyä tuli kaikki turistipaikat. Parhaiten mieleen jäivät: Montjuïc kukkula, jossa sunnuntai-iltana järjestettiin suihkulähde-valoshow. Muutenkin paikalla oli ihana tunnelma kun ihmiset kokoontuivat yhteen. La Boqueria ruokamarkkinoilta tuli haettua tuorepuristettuja mehuja useampana päivänä. Ja Park Güell on vaan niin kaunis ja vaikuttava, että sielä kannattaa käydä. Muiden suosituksesta ostimme liput etukäteen, jolloin vältyimme paikanpäällä jonotukselta.

Reply

Voi kiitos! Näistä on paljon apua 🙂 Siellä on varmasti paljon nähtävää, mutta kun kaikkea ei ehdi tehdä kolmen päivän aikana, niin tästä sai hyviä vinkkejä siihen, että mitä kannattaa ensikertalaisena nähdä! Täytyykin heti ostaa netistä liput sinne Park Güellin puistoon, niin ei tarvitse jonotella muiden jatkeena.

Ihanaa viikonloppua!

Reply

Suosittelen paikallisten suosimaa rustiikkista cava baaria: Can Paixano. Sopii mainoisti rantsupäivän/kävelyn väliskumpille & tapaksille ☺️

Puistoista suosikkini on tunnelmallinen, Gaudin suunnittelema Park Guell.

Reply

Jeee, kiitos vinkeistä! 🙂 Näistä on paljon apua ja tuonne puistoon on pakko mennä! Myös tuo baari laitetaan listalle, eli toivottavasti päästään testaamaan sitä.

Hyvää viikonloppua 🙂

Reply

Heippa! Tässä postaus josta jo puhuinkin, http://jonnamaista.com/2016/01/tips-for-barcelona/. Ainakin kannattaa laittaa mieleen näköalojen kannalta tuo “Bunkkeri”, sekä pari loistavaa aamupalapaikkaa 😉 Mahtavaa reissua!

Reply

Kiitos Jonna! <3

Loistavaa, näistä vinkeistä on paljon apua!

Ihanaa viikonloppua 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *