pfw7

 

Terveisiä Pariisista näin jälkijunassa! Vietin tämän päivän tuossa vanhassa kotikaupungissani ja olipa ihana käydä siellä taas kääntymässä. Marimekon näytöksessä tuli törmättyä vanhoihin tuttuihin ja tavattua uusiakin naamoja (terveisiä kaikille!). Olen aina yhtä innoissani, kun pääsen puhumaan omaa kieltäni täällä Ranskassa ja muutenkin Marimekon näytöksessä on niin kotoisa tunnelma, että ihan kuin Suomessa olisi. Näytöksen jälkeen nautimme pitkän lounaan ja sen jälkeen kuvasimme muutamia asuja Andiata-viikkoa varten. Nyt muuten ilmat ovat viilentyneet hieman ja tänään syksy tuoksui jo ilmassa. Vihdoin ja viimein! Olen lähes kateellisena katsellut ystävieni lähettämiä kuvia aurinkoisista ja raikkaista syyspäivistä siellä Suomessa. Kun voi pukeutua syystakkiin ja huiviin, mutta silti aurinko pitää kuivana. Mitä täydellisin syyssää!

Huomenna on luvassa asukuvia näytösasustani ja illemmalla enemmän juttua Marimekon kevätmallistosta. Seasta löytyi muutama todellinen helmi ja vaatteiden leikkaukset sen kuin paranevat. Tämä oli Anna Teurnellin kolmas ja mielestäni tähän asti paras mallisto tälle kotimaiselle merkille. Lisää suosikeistani siis huomenna. Hauskaa illanjatkoa kaikille!

 

I spent today in Paris and it was great to be back in my old home city. I attended the Marimekko show and it was great to see some familiar faces, as well as meet new people. I love the Marimekko show, because it takes me back to Finland every time. This collection was also my favorite so far and I love what Anna Teurnell is doing to the brand. Today was also the first day the weather felt a bit chilly and how I’ve missed that. Now I can finally take my Fall gear out!

Tomorrow evening I’ll show you my favorite looks from the collection and in the morning I’ll show you what I wore to the show and at the same time it’s the start of the second Andiata week. Great looks coming up, so stay tuned. Enjoy your evening everyone!

 

pfw3

pfw1

pfw5

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

wishlist

Silk blouse / Ralp Lauren   Velvet dress / Samsoe & Samsoe   Coat / Tiger of Sweden

Wool dress / Wolford   Knit / Weekend Max Mara   Top / Tiger of Sweden

Knit / Wolford   Pants / Tiger of Sweden   Parka / Filippa K

 

Barcelonassa tuli shoppailtua hieman tai kävin oikeastaan nappaamassa Zarasta muutamat etukäteen katsotut jutut. Espanjassa hinnat ovat vähän alhaisemmat, joten halusin säästää nämä ostokset Barcelonaan, vaikka samat tuotteet ovat täällä Ranskassakin myynnissä. No, tulipa säästettyä muutama kymppi jos ei muuta! Yksi näistä hankinnoista on harmaa villakangastakki, joka on periaatteessa samanlainen, kuin tämä vanha beige versio, eli se menee nyt myyntiin. Harmaa on kuitenkin enemmän mieleeni ja koska sille pitää tehdä tilaa, niin beige saa lähteä! Kävin muuten taas kokeilemassa niitä Urban Outfittersin kiiltonahkabootseja, joita kävin kuolaamassa jo Tukholmassa ja laitoin ne vihdoin tilaukseen. Poikaystäväni hermot meinasivat jo palaa kun sanoin, että menen vielä kerran kokeilemaan niitä. Hän sanoi, että koska olemme nyt kahdessa kaupungissa käyneet niitä katsomassa, niin parasta on, että laitat ne nyt tilaukseen. Tein työtä käskettyä, heh. Kuvia niistä sitten kun ne saapuvat postitse!

Tänään vuorossa on Pariisin muotiviikot ja omalla kohdallani Marimekon presentaatio. Saa nähdä miltä tämän kotimaisen merkin kevätmallisto 2017 näyttää. Paikan päältä sitten juttua ensi viikolla täällä blogissa. Huomenna starttaa myös syksyn toinen Andiata-viikko, eli pysykää kuulolla. Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

 

I did some shopping in Barcelona or more like went to buy a few things I had looked online before from Zara. In Spain the prices are lower than in France, which is why I decided to save these shopping’s for Barcelona. I bought this grey wool coat, over the knee boots and one more jacket. Now I’m definitely Fall ready, so all I need is for it to arrive!

Today I’ll be going to Paris for the FW and I’ll be attending the Marimekko show. I’m curious to see how the SS 2017 collection will look like. To follow me in Paris, join me on Snapchat (styleplaza). Have a relaxing Sunday everyone!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

Save