wishlist

Silk blouse / Ralp Lauren   Velvet dress / Samsoe & Samsoe   Coat / Tiger of Sweden

Wool dress / Wolford   Knit / Weekend Max Mara   Top / Tiger of Sweden

Knit / Wolford   Pants / Tiger of Sweden   Parka / Filippa K

 

Barcelonassa tuli shoppailtua hieman tai kävin oikeastaan nappaamassa Zarasta muutamat etukäteen katsotut jutut. Espanjassa hinnat ovat vähän alhaisemmat, joten halusin säästää nämä ostokset Barcelonaan, vaikka samat tuotteet ovat täällä Ranskassakin myynnissä. No, tulipa säästettyä muutama kymppi jos ei muuta! Yksi näistä hankinnoista on harmaa villakangastakki, joka on periaatteessa samanlainen, kuin tämä vanha beige versio, eli se menee nyt myyntiin. Harmaa on kuitenkin enemmän mieleeni ja koska sille pitää tehdä tilaa, niin beige saa lähteä! Kävin muuten taas kokeilemassa niitä Urban Outfittersin kiiltonahkabootseja, joita kävin kuolaamassa jo Tukholmassa ja laitoin ne vihdoin tilaukseen. Poikaystäväni hermot meinasivat jo palaa kun sanoin, että menen vielä kerran kokeilemaan niitä. Hän sanoi, että koska olemme nyt kahdessa kaupungissa käyneet niitä katsomassa, niin parasta on, että laitat ne nyt tilaukseen. Tein työtä käskettyä, heh. Kuvia niistä sitten kun ne saapuvat postitse!

Tänään vuorossa on Pariisin muotiviikot ja omalla kohdallani Marimekon presentaatio. Saa nähdä miltä tämän kotimaisen merkin kevätmallisto 2017 näyttää. Paikan päältä sitten juttua ensi viikolla täällä blogissa. Huomenna starttaa myös syksyn toinen Andiata-viikko, eli pysykää kuulolla. Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

 

I did some shopping in Barcelona or more like went to buy a few things I had looked online before from Zara. In Spain the prices are lower than in France, which is why I decided to save these shopping’s for Barcelona. I bought this grey wool coat, over the knee boots and one more jacket. Now I’m definitely Fall ready, so all I need is for it to arrive!

Today I’ll be going to Paris for the FW and I’ll be attending the Marimekko show. I’m curious to see how the SS 2017 collection will look like. To follow me in Paris, join me on Snapchat (styleplaza). Have a relaxing Sunday everyone!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

Save

You May Also Like

2 comments

Reply

Hei, tiedustelisin mihin laitat takin myyntiin? Täällä olisi halukas ostaja nimittäin! 🙂

Reply

Heippa Maarit! Ajattelin laittaa sen huuto.nettiin parin viikon kuluttua 🙂 Tulen kuukauden päästä Suomeen, niin toisin sen sitten mukanani, jotta postikulut psysyisivät jotenkin kurissa (täältä lähetettynä pelkkä postitus olisi n. 17€).

Ilmoitan kyllä kun takki ja muutama muu juttu on lisätty nettiin 🙂 Hyvää sunnuntain jatkoa sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *