sunset-helsinki-ice-3-copie-jpg

 

Tämän viikon ilmat ovat olleet lievästi sanottuna masentavat, mutta onneksi kuvien kautta voi palata takaisin viime viikon satumaisiin tunnelmiin. Olen aina ollut sitä mieltä, että kova pakkanen on inhottavinta mitä voi olla, mutta nyt otan sanani takaisin. Inhottavinta on esimerkiksi eilinen harmaa sää höystettynä sillä jäätävällä viimalla. Hyvä kun pystyssä pysyi ja näpit jäätyivät heti kun ulos pääsi, vaikka lämpötila oli nollassa. Takaisin siis paukkupakkaset ja nämä satumaiset maisemat, kiitos!

Täällä on ensimmäinen työviikko kohta paketissa ja nyt viikonloppuakin osaa arvostaa ihan uudella tavalla, kun arki menee muualla, kuin kotitoimistolla. Ihana fiilis oikeastaan, kun vapaa tuntuu oikeasti vapaalta. Toki omassa tapauksessani viikonloppuun kuuluu blogihommia, mutta tämä on kuitenkin hyvää vastapainoa päivätyölleni. Viikonloppuna kilistelen myös ihanille uutisille – yksi läheisimmästä ystävistäni on Jenkki, mutta pitkän välimatkan takia en ole nähnyt häntä vuosiin. Nyt hän suunnittelee matkaa Kaliforniasta Helsinkiin kesällä, enkä voisi olla enemmän innoissani. Nyt pidän siis sormet ristissä, että pääsen esittelemään hänelle kesällä asuinmaani!

Energistä loppuviikkoa kaikille!

 

This week the weather has been far from this winter wonderland day, but luckily these pictures take me back to last weekend. I’ve always said that -20 degree weather is the worst thing ever, but I have to take my words back. The worst is actually these +0 degree temperatures combined with grey skies and freezing cold wind, so it actually feels like it’s -30. At least the snow made everything light and beautiful, so arctic weather please return!

My first work week is almost done and I’m super excited for the weekend. The weekends feel so much better now that I’m working a regular work week. Of course this blog keeps me busy, but weekends are still “me time”. Yesterday my American friend sent me a message telling me that she might be able visit me in Finland next summer. It was the best news of this week, so I’m crossing my fingers that she can actually come!

 

sunset-helsinki-ice-2-copie-jpgsunset-helsinki-ice-copie-jpgsunset-helsinki-ice-4-copie-jpgPhotos/Thomas D.

You May Also Like

2 comments

Reply

Vau, maagisia kuvia! En voisi olla kanssasi enemmän samaa mieltä – ennemmin kovat pakkaset kuin tämä synkkyys ja viima. No, onneksi ollaan taas lähempänä kesää.
Onnea paljon myös uudesta työpaikasta ja uusista haasteista! 🙂 Olisi mielenkiintoista kuulla niistä lisää! Lupasin itselleni, että tänä vuonna hyppään arkailematta rohkeasti uusiin seikkailuihin ja haasteisiin, joten nyt vaan odottelen mitä vuosi tuo tullessaan..

Reply

Kiitos Elsa! 🙂 Saa nähdä kerronko täällä uudesta työpaikasta mitään – jotenkin tuntuu siltä, että blogi on ihana pitää täysin erillään siitä “oikeasta arjesta” ihan niinkuin tähänkin asti…tosin voi olla, että fiilis tästäkin vielä muuttuu! Ja hei samoin – mietin, että tänä vuonna täytyy rohkeesti hypätä uusiin juttuihin ja katsoa mitä elämä tuo tullessaan! Tsemppiä siis uusiin haasteisiin meille molemmille 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *