anna-sofia-helsinki-sunny-snow-3

 

Omistan Chanelin rintaneulan, jolla tykkään maustaa asujani. Olen solminut sen milloin mihinkin, mutta mielestäni pipossa se on aina ollut vähän turhan iso. Niinpä päätin käyttää yhtä korviksistani tässä samassa tarkoituksessa. Mielestäni tuo korvis sopii koonsa puolesta loistavasti myös vaatteeseen kiinnitettäväksi ja jos haluisi vielä näyttävämmän lopputuloksen, niin pipoon voisi kiinnittää molemmatkin. Toki se perinteinen rintaneulakin toimii ja tästä näette miten olen aikaisemmin käyttänyt omaani asuissani;

Koruja ja etenkin korviksia kannattaa myös kokeilla muuallakin, kuin vain korvissa. Isommat sopivat kauniisti vaikka neuleenkin pariksi! Oletteko aikaisemmin kokeillut samaa?

 

I have one Chanel brooch, which I use to spice up my outfits. Through the links above you can see the different ways I’ve attached it to my outfits. I’ve worn the brooch on my beanie before, but it’s a bit too big for that use, which is why I tried one of my earrings for this purpose. I think it works well as the size is small enough, yet not invisible. To have glam the beanie up even more I could have attached the other pair as well. What do you think about attaching jewelry to outfits? I actually kind of like it!

You May Also Like

4 comments

Reply

Loistava idea ja tulee enemmän käyttöä korviksellekin 😉 Omaan makuuni Chanelin useimmat korvikset ovat korvaan liian suuria, mutta näin käytettynä näyttää täydelliseltä!!

Reply

Niin, totta – tämähän on hyvä syy ostaa niitä lisää, eikö? 😉 Olen samaa mieltä siitä, että osa on korvaan hieman liian suuria, mutta silloin ei muuta, kuin vaatteeseen tai asusteeseen kiinni, niin ne korvikset käy rintakorusta!

Reply

Todella kivannäköinen ja hyvä idea!
Minulla ei ole kyllä ollenkaan korvareikiä, joten korvakoruja en käytä, joten sikäli en voi ottaa koppia tästä ideasta. Mutta Chanelin broocheja olen nyt miettinyt aika kauan. Ongelmani on vaan se, että haluaisin niitä kerralla käyttää useampaa “röykkiöittäin”, jolloin niitä pitäisi olla aika monta. Pelkään että yksittäin sellainen olisi liian tätimäinen ja taas röykkiönä saa vaatteet helposti roikkumaan, joten toistaiseksi on menty ilman 😀

Tykkäsin muuten jo silloin tuosta broochista hihansuussa, ja edelleen se saa minulta pisteet! Tosi kiva idea, jos kuljettaa laukkua kädessä.

Reply

No sulla on ainakin hyvä syy kiertää Chanelin korvisvalikoima kaukaa, heh! Mä tykkään broocheista todella paljon, mutta tuntuu, että hyvää sellaista on vaikea löytää (etenkin Chanelin valikoimasta). Onneksi omani on musta, joten se hieman häviää tummien vaatteiden sekaan, mutta sellaiset ylisuuret bling bling versiot eivät säväytä mua. Mieluummin sitten vaikka useampi pieni yhdessä (pieniä rintakoruja Chanelilta on vaan tosi vaikea löytää?)…

Joo, brooch hihassa on aika kiva! Vähän erilainen paikka, kun laittaa se aina siihen takinkaulukseen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *