anna-sofia-helsinki-snow-chanel-bag-black-beanie-2

 

Tuntuu niin hyvältä asua taas Suomessa. Helsinki on todella kaunis kaupunki ja elämä on täällä jotenkin ihanan toimivaa. Joka paikkaan on lyhyet etäisyydet, ruuhkat eivät ole ongelma (ainakaan samassa mittakaavassa, kuin suurkaupungeissa) ja kauppaan pääsee lähes vuorokauden ympäri. Kävimme eilen Herkusta hakemassa tulevan viikon safkat ja olimme poikaystäväni kanssa aivan fiiliksissä siitä, että ruokakauppaan pääsee myös sunnuntaina. Puhumattakaan tavarataloista ja ostoskeskuksista. Antaahan se vapautta päättää milloin tekee mitäkin ja etenkin kun arki menee pitkälti töissä, niin viikonloppuna pystyy sitten hoitamaan muut asiat.

Nyt kun paukkupakkaset ovat ohi, niin kerrospukeutumisen kautta voi kaivaa ne kevyemmätkin takit kaapista. Tämä harmaa villakangastakki oli alkusyksyn tuliainen Barcelonan Zarasta ja se ollut päälläni siitä asti todella usein. Takin pituus on täydellinen ja laadussakaan ei ole ollut mitään moitittavaa. Liivin kanssa sitä voi käyttää muutaman asteen pakkasillakin, vaikka takissa itsessään ei ole vuorta ollenkaan. Kerrospukeutuminen siis jälleen kerran kunniaan!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

 

It feels so good to be back in Finland. Life here is so functional (no wonder the quality of life here is usually voted to be one of the best in the world) and Helsinki is just stunning. Everything is close, the traffic is not a problem (at least compared to Paris) and you can do your groceries even on a Sunday. Freedom from little things. Yesterday we did the grocery shopping for the upcoming week and it’s great to have everything ready for a new week.

Now that the crazy freezing temperatures have gone down, I took out this lighter wool coat. I layered it with this vest to be sure I wouldn’t get cold and it served me well. The grey coat is a purchase I made in Barcelona last Fall and it’s been my loyal companion ever since. I just love this coat and with a bit of layering I can almost wear it all year around.

Have a great new week everyone!

 

anna-sofia-helsinki-snow-chanel-bag-black-beanie-5

anna-sofia-helsinki-snow-chanel-bag-black-beanie-6anna-sofia-helsinki-snow-chanel-bag-black-beanie-3Photos/ Thomas D.

Coat / Zara (similar here*, here*)

Vest / MJM (similar here*)

Leather pants / H&M (similar here*)

Cashmere turtleneck / Andiata* (similar here*)

Cashmere beanie / & Other Stories (similar here*)

Boots / Tod’s (similar here*)

Bag / Chanel

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

6 comments

Reply

Hei tervetuloa takaisin Helsinkiin, ihana kuulla että olette kotiutuneet tänne! Toivottavasti törmätään joskus keväällä kun tulen itse taas Vaasasta takaisin 🙂 Tuota kauppojen sunnuntaiaukioloa tuli kyllä muuten Ranskassa ikävä, oli ärsyttävää sunnuntaisin yrittää etsiä edes joku pieni aukioleva ruokakauppa.

Ihana on asukin, sorruin myös ostamaan tuon takin loppusyksystä mutta oli kyllä sen arvoinen! Täydellinen pituus ja harmaan sävy 🙂 Kivaa maanantaita sinne!

Reply

Heippa Jonna ja kiitos tuhannesti! Ja ehdottomasti – kun olet taas stadissa, niin laita viestiä. Heh, se oli kyllä raivostuttavaa, kun sunnuntaina olisi halunnut käydä ruokakaupassa, mutta eihän mikään ollut auki. Pariisissa oli sentään jotain pieniä kulmakioskeja, mutta Orléansissa ei toivoakaan, että mikään olisi auki. Paitsi itse asiassa…meidän alakerran leipomo oli aina muutaman tunnin auki sunnuntai aamupäivisin…sieltä jonotettiin sitten tuoreitea croisantteja muun kaupungin kanssa 🙂 Niitä leipomotuotteita on kyllä ikävä…

Kiitos – tämä takki on ihana, joten oli hyvä ostos 😉 Kiitos ja sitä samaa sinne Vaasaan!

Reply

Absolutely LOVING the way you’ve styled and layered up this outfit! Your coat is such a classic piece!

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks dear! 🙂

Reply

Tykkään asustasi (taas) tosi paljon. Tuo liivi tuossa takin päällä näyttää tyylikkäältä, mutta silti siinä on jotain uutta.

Reply

Kiitos Mankka! 🙂 Ja liivi piti myös lämpimänä, eli tätä kevyempää takkia pystyy käyttämään myös tähän aikaan vuodesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *