Olen farkkujen suurkuluttaja, mutta alkuvuodesta olen käyttänyt lähinnä nahkahousuja ja mustia suoria housuja. Nyt kun ilmat ovat aurinkoisempia, niin halu käyttää sinisiä farkkujakin on taas suurempi. Ei taida olla keväisempää komboa, kuin farkut ja valkoinen yläosa? Tähän vielä trenssi ja avokkaat, niin voilà! Avokas-kelejä saa kyllä vielä odotella, mutta tällä asulla voi jo hyvin aloitella! Tai ainakin vielä viikonloppuna pystyi, mutta tänään on taas luvattu lisää lunta, joten eihän niistä toppatakeista pääse vielä eroon. Jos jotain hyvää kuitenkin, niin ensi viikolla olemme jo maaliskuussa!

Ihanaa päivää kaikille!

 

I used to wear jeans on a daily bases, but since I moved back to Finland I’ve worn almost only leather pants and black trousers. I guess it’s due to the dark and cold weather and skinny leather pants work well with my winter boots. Now that we’ve seen the sun much more, I’ve started wearing my favorite blue jeans again. I don’t think there’s a more springy combo, than blue jeans and a white top. I should have added a trench coat and flats and then it would have been full on a spring look. Unfortunately the weather forecasts promise more snow for tonight, so I guess trench coats are still out of the question, but we are slowly moving towards spring…

Have a great day everyone!

 

Photos: Thomas D.

Coat / Zara

Silk top / Andiata*

Jeans / Mango

Boots / Urban Outfitters

Bag / Chanel

*Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

12 comments

Reply

hei, farkut näyttää kivalta. Mikä Mangon malli on kyseessä?

Reply

Heippa! Ostin nämä jo viime keväänä, joten mallin nimeä en valitettavasti muista (enkä löytänyt farkuistakaan mitään nimi-merkintää, kun äsken yritin katsoa). Ihastuin näihin itsekin sen verran, että ostin kesän aleista vielä toiset! Toivottavasti näitä tulisi taas valikoimaan 🙂

Reply

Ihana, keväinen asu! Eikö ole jännä, miten valo heti vaikuttaa ja saa kaipaamaan kevättä! Mä olen myös tykästynyt Mangon farkkuihin. Just hankin ihana, vaajaamittaiset harmaat, ja voi, miten tykkään!

Mukavaa viikkoa!

Reply

Kiitos Marjukka ja älä muuta sano! 🙂 Heti kun on aurinkoista, niin sieltä kaapista tulee kaivettua jotain muutakin, kun vain niitä kokomustia asuja. Mangolla on kyllä todella hyvinistuvia farkkuja ja laadussakaan en ole huomannut mitään moitittavaa!

Kiitos ja sitä samaa sinne (nauti hiihtolomasta)!

Reply

Ihana asu.
Minulle kevät merkitsee pukeutumisen suhteen myös sinisiä farkkuja ja valkoista/vaaleansinistä paitapuseroa, sekä pinkkiä huulipunaa. Odotan myös keväisin sitä hetkeä, kun saan sujauttaa Tod’sin mokkasiinit jalkaani.

Reply

Kiitos Reetta! Ja juuri näin. Kuinka raikkaalta juuri tuo kombo (farkut, kauluspaita ja mokkasiinit) tuleekaan näyttämään talven jälkeen 🙂 Onneksi tämä kausi on vasta tuloillaan – ihanaa!

Reply

Ah, rakastan noita kiiltonahkaisia kenkiä! Olin lähellä ostaa kiiltäviä myös itselleni, mutta päädyin sitten lopulta mokkanahkaisiin. Superkivat farkut myös! Ihanaa, että hippimuoti tulee takaisin ja pääsee hetkeksi eroon epämukavista pillifarkuista 😀 Kahmin itselleni muutamat Leviksen bootcut farkut San Franciscossa käydessäni. Voi juku niitä Leviksen liikkeitä siellä – liikkeen sisällä erikseen poistomyyntihuone, jossa farkkuja parilla kympillä..

Ihanaa viikonjatkoa!

Reply

Me too! Nämä on sellaiset mitä mietin pitkään ja kävin sovittamassa niitä UB:n myymälässä Tukholmassa ja Barcelonassa, mutta pienestä pähkäilystä huolimatta onneksi laitoin ne lopulta tilaukseen. Mä muuten rakastan leveälahkeisia farkkuja ja käytän niitä oli ne sitten muodissa tai ei (ehkä kymmenen vuoden päästä katson kuvia ja mietin “what were you thinking” :D), mutta toistaiseksi ne on tullut jäädäkseen mun kaappiin. Ja hippimuodista puheenollen…Andiatalta on tulossa yksi sairaan hieno mokkanahkainen hapsutakki ensi kuussa ja sitä olen kuolannut siitä asti, kun näin sen. Se on kyllä tosi hippi, mutta ainakin omaan tyyliini se tuo kivaa rentoutta!

Kiitos Elsa ja samaa sinne!

Reply

Täälläkin ilmat heittävät ihan häränpyllyä. Huomiseksi luvataan +15 mutta lauantain vastaisena yönä voi sataa lunta! Farkut kyllä odottavat omassakin kaapissa, käyttelen niitä kyllä ympäri vuoden. Kylläkin tummempia talvella ja kevättä kohden vaaleiden käyttö lisääntyy 🙂

Reply

Juuri kun innostuu keväästä, niin sitten lunta sataa päin näköä! Täällä tänään juuri sellainen ilma. Aamulla vielä ihan jees, mutta iltapäivällä hyvä kun näin eteeni, kun ajoin kotiin. Lunta sataa ja tuuli on niin kova, että ei mitään järkeä. Talvi teki siis ryminällä paluun, mutta eiköhän tämä tästä…

Mukavaa illanjatkoa sinne! 🙂

Reply

Once again, styled to perfection!!! Beautiful blouse and fantastic coat!

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks dear! 🙂 Enjoy your evening!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *