Sain viime vuoden puolella Nuorilta heidän kasvoöljynsä kokeiluun ja siitä kirjoitinkin jo täällä. Tykästyin tähän merkkiin sen verran paljon, että otin innolla vastaan kolme muutakin tuotetta (kaikki saatu blogin kautta kokeiluun). Nuori-sarjan kaikki tuotteet ovat tuorekosmetiikkaa, mikä tarkoittaa sitä, että tuotteita valmistetaan tasaisesti kolmen kuukauden välein ja kaikissa purkeissa on aina kaksi päivämäärää; ota käyttöön viimeistään ja viimeinen käyttöpäivä. Näin kaikki raaka-aineet ovat mahdollisimman tuoreita koko käytön ajan. En sitten tiedä, että kuinka paljon tällä tuorekosmetiikka-kulmalla on tekemistä asian kanssa, mutta ihoni on ollut harvinaisen hyvässä kunnossa tämän kolmen viikon testijakson ajan. Näitä tuotteita voin siis ainakin suositella Nuorin valikoimasta:

Vital Foaming Cleanser

Tämä vaahtoava putsari levitetään kuivalle iholle ja se muuttuu hiljalleen öljymäisemmäksi. Todella ihanan ja ylellisen tuntuinen kasvoilla ja jopa niin tehokas, että kaikki meikit lähtevät. Käytän normaalisti aina Bioderman meikinpoistovettä ennen putsaria, mutta se loppui juuri samaan aikaan kun aloitin tämän puhdistusvaahdon käytön. Yllätyin siis tuotteen tehoasta ja sillä lähtee kaikki silmämeikistä alkaen. Tämä oli näistä kolmesta tuotteesta suosikkini! Hintaa tällä on 28€, mikä on mielestäni kohtuullinen näin hyvästä puhdistustuotteesta.

Vital Facial Cream

Tämä kevyt, mutta kosteuttava voide on miellyttävän tuntuinen kasvoilla ja se sopii hyvin meikin alle. Tähän aikaan vuodesta tämä ei riitä yksinään kosteuttamaan super kuivaa talvi-ihoani, mutta laitan alle aina öljyn, jolloin iho saa riittävän kosteuden. Tyylikkäästä lasipullosta plussaa, mutta kovasta hinnasta taas miinusta (65€).

Vital Eye Cream

Tämä silmänympärysvoide on ihana tuote, joka on kosteuttanut tuon ohuen silmänympärysihoni niin hyvin, että kevyet juonteet ovat tasoittuneet. Tässä tuotteessa on hyaluronihappoa, aloe veraa, C-vitamiinia, B-vitamiinia ja shea voita vaikuttavina ainesosina. Tuote on hyvin riittoisa, joten siitä plussaa! Tämäkin on kova hinnaltaan (58€), mutta sen verran hyvä, että tähän panostaisin.

 

Just a short translation this time! I’ve tried these three Nuori products for a few weeks now and I liked all of them, but my absolute favorites were the foaming cleaners and eye cream. Both are excellent and this natural cosmetics brand has an interesting brand philosophy. All the products are extremely fresh, as new batches are made every 12 weeks (all of the products have a “open by” and “expires by”-dates). You can read more about their concept here!

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Kiitos vinkistä, foaming cleanserin voisin ottaa kokeiluun. Madaran puhdistusvaahtoon voi aina palata, mutta kiva kokeilla välillä jotain muutakin tuotetta 😉

Reply

Sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla! 🙂 Mä olen käyttänyt Madaran putsaria jo useamman vuoden ja se on edellen ihan huippu, mutta tämän Nuorin on aavistuksen ylellisempi (vaahto muuttuu öljyiseksi ja jättää ihon niin pehmeäksi).

Reply

Ur snyggt! Kram från Switzerland, //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

Reply

Dessa produkter är riktigt bra! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *