Screen Shot 2017-01-22 at 20.48.56Olen vannoutunut kasvoöljyjen käyttäjä ja niitä onkin tullut kokeiltua monia. Käytän öljyä aina kosteusvoiteen alla ja etenkin nyt talvella se on tärkein askel ihonhoidossani. Ihoni kuivuu nopeasti, joten kylmällä ilmalla öljyt ovat pelastaneet kasvojeni kunnon ja tänä vuonna ihoni on pysynyt yllättävänkin hyvässä kunnossa ja uskon suurimman tekijän olevan juurikin näiden kosteuttavien öljyjen. Tässä kolme suosikkiani:

Jurlique – Antioxidant Facial Oil – n. 50€

Olen käyttänyt tätä Jurliquen tuotetta puoli vuotta ja purkki vetelee vasta nyt viimeisiään. Öljy hoitaa ja kosteuttaa ihoa harvinaisen hyvin ja tästä on tullut suosikkini. Tuote imeytyy hyvin ja sopii myös meikin alle, minkä takia käytänkin sitä aamuin illoin kosteusvoiteen alla. Korkeasta hinnasta (n.50€) huolimatta tätä voin suositella lämmöllä.

Nuori – Perfecting Facial Oil – n. 58€

Sain tämän tuotteen testiin blogin kautta ja ihastuin paitsi tähän minimalistiseen pakkaukseen, niin myös itse tuotteeseen. Nuorin tuotefilosofia on todella mielenkiintoinen, sillä merkin tuotteet ovat erittäin tuoreita ja hyvin tehokkaita sen lyhyen ajan kun ne ovat käytössä. Kaikissa tuotteissa on nimittäin kaksi tärkeää päivämäärää. Yksi kertoo milloin tuote on viimeistään otettava käyttöön ja toinen on viimeinen käyttöpäivä. Tämä sen takia, että tuotteet ehtii käyttämään loppuun ennen niiden pilaantumista, sillä niissä ei ole mitään säilöntäaineita (ne eivät siis kestä kuukausitolkulla). Oma purkkini piti käyttää kolmen kuukauden sisällä ja koko oli juuri täydellinen siihen ajanjaksoon. Öljy on aivan ihana ja se ravitsee ihoa kunnolla. On vaikea valita voittajaa tämän ja Jurliquen väliltä.

Cattier – Vegetable Oil Evening Primrose – n. 12€

Tämä on uusi tuttavuus, jota hyvä ystäväni suositteli. Kokeilin tätä hänen luonaan ja ihastuin saman tien. Purkkini odottaa kaapissa avaamistaan (Jurliquen öljyä on vielä vähän jäljellä), mutta uskallan suositella tätä jo nyt. Hinta-laatusuhde on näistä kolmesta paras ja lopputuloksena tuote tekee ihosta ihanan pehmeän. Oma kuiva ihoni imi tämän öljyn hetkessä ja aamulla ihon pinta näytti erityisen hehkuvalta. Loistava tuote siis tämäkin ja huokeasta hinnasta iso plussa!

 

I love facial oils and use them every morning and evening under my regular cream. Especially during winter my skin gets extremely dry, so these oils are real life saviors. Above you can see three of my favorite facial oils – all of them are great and something I can warmly recommend for all of you. My skin is very sensitive, but these oils are something that really calms my skin and makes it glow!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Heippa,

Osaatko sanoa saako tuota Cattierin öljyä jostakin Suomesta?

Reply

Heippa Minna! Omani ostin Pärnun reissulla, mutta bongasin tätä merkkiä Stockalta (samasta kerroksesta missä apteekki). En tosin tiedä onko heillä valikoimassa tätä öljyä, mutta toivotaan niin! Tässä vielä tuotekuvaus merkin omilta sivuilta: http://en.cattier-paris.com/products/face-care/vegetable-oils/categories/vegetable-oils/products/organic-evening-primrose-vegetable-oil.html

Loistava tuote, joten kannattaa kyllä kokeilla! 🙂

Reply

Minna, kannattaa kysellä Ruohonjuuresta tai muista vastaavista liikkeistä, jos Stockalta ei löydy.

Anna Sofialle kiitos suosituksista. Olen käyttänyt nyt parina vuotena Estelle&Thild merkin öljyä talvi-ihon pelastuksena ja tykännyt, mutta Cattier menee ehdottomasti testiin. Merkin kasvovesi ja misellivesi kaapista jo löytyy.

Reply

Hei Liinu! Kiitos avustasi 🙂 Hyvä tietää, että Cattierin öljyä saattaisi löytyä Ruohonjuuresta. Olen ollut öljyyn niin tyytyväinen, että ainakin tuota kasvovettä on pakko kokeilla seuraavaksi. Hinta-laatusuhde on ainakin tuossa öljyssä lyömätön!

Reply

Kiitos, pitääpä pistää Cattier-öljy korvan taakse. Käytän saman sarjan puhdistusvaahtoa ja rauhoittavaa kasvovettä enkä voi kuvitella vaihtavani niitä johonkin toisiiin tuotteisiin -kerrassaan erinomaisia kumpikin.

Reply

Kiitos näistä vinkeistä! Täytyy kokeilla niitä seuraavaksi, koska ainakin tuo öljy vakuutti itseni tästä merkistä. Ja hinta on kohdillaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *