Nyt kun nämä pakkaset palasivat, niin ei auta muu kuin pukeutua taas kunnon talvivarusteisiin. Onneksi ostin nämä järeämmät kengät viime vuoden puolella, sillä ne ovat olleet jalassani päivittäin. Tuntuu, että tyylikkäitä ja lämpimiä talvikenkiä (kunnon pohjalla) on todella vaikea löytää, joten hyvä, että kaapistani löytyvät sentään nämä yhdet. Alennusmyynneistä voisi vielä tehdä löytöjä, mutta ajatukseni ovat vahvasti keväässä! Alan jo olla niin täynnä näitä talvitakkeja ja talvipukeutumista ylipäätänsä, enkä malta odottaa, että voin kaivaa trenssin ja nahkatakin kaapista. Ranskassa vietettyjen vuosien jälkeen sitä on ehtinyt unohtaa kuinka pitkältä talvi voikaan tuntua (ja nyt olemme vasta helmikuussa…). Onneksi sentään aika menee niin nopeasti eteenpäin, että kyllä se kevät (ja kesä) sieltä vielä tulee! Kuivat kadut, lokkien kirkuna ja maan tuoksu – siinä ovat ne asiat mistä kevään tunnistaa. Aurinkoista päivää kaikille!

 

Now that the freezing temperatures returned, I’ve had to wear proper winter gear again. I’m so happy that I bought these winter boots last year, since I’ve worn them pretty much daily since. I think it’s super hard to find good looking winter shoes, but these do the trick. I have to admit, that I’m so done with winter at this point and wouldn’t mind skipping the next month all together. I guess I just have to keep my mind on spring and believe that it’s going to arrive – at some point anyway. I kind of forgot how it feels to live in a place with a proper winter, because my seven years abroad I was able to skip this part altogether. I’m just happy that time passes fast and soon I don’t have to see snow for a while again!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Tuskailin itsekin kunnon pakkaskelikenkien kanssa kunnes löysin Aaltosen ja heidän turkisvuoriset saappaat. Mallistosta ei miellyttänyt kuin pari mallia mutta se riitti eikä tarvitse kulkea Sorelit tms jalassa.

Reply

En ole ikinä kuullutkaan tästä merkistä, eli kiitos vinkistä! Täytyykin käydä tarkistamassa valikoima ja se on ihan totta, että jos edes yksi miellyttää silmää, niin se riittää. Hyvää viikonloppua!

Reply

Perfect look for winter!

http://chicglamstyle.com

Reply

Thank you Rachel! Enjoy your weekend 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *