1 / 2

 

Helmikuu vaihtui ihan huomaamatta ja pian on jo ensimmäinen viikko takana! Aivan hullua miten nopeasti aika meneekään eteenpäin. Tammikuu oli sen verran vauhdikas, että se hurahti ohi yhdessä silmänräpäyksessä. Nyt kun helmikuu on jo täällä, niin valonmäärän pitäisi lisääntyä huomattavasti…en malta odottaa! Asujakin saa paljon helpommin kuvattua, kun ei tarvitse odotella viikonloppua. Tammikuussa asut olivat vielä hyvinkin talvisia, mutta kuun lopussa esittelin muutaman keväisemmän asun. Vaaleammat värit näyttää jotenkin ekstra raikkailta näiden tummien asujen rinnalla. Harmi, että nämä pakkaset palasivat, sillä olin jo niin odottanut lumen sulamista ja kevyempien vaatteiden käyttöä…ehkä sitten maaliskuussa? Mikä näistä tammikuun asuista oli teidän suosikkinne?

Meillä on ollut iso urakka muuttolaatikoiden purkamisessa ja eilisen vietin vapaalla ja yritin saada laatikoita hieman tyhjennettyä. Tänään olen taas töissä normaaliin tapaan, joten saa nähdä miten saan sovitettua yhteen muutosta aiheutuvan duuniin ja blogityöt. Siihen päälle sitten vielä näytöissä ravailu ja seuraavasta muutosta stressaaminen…saa nähdä miten tästä selvitään! Onneksi sentään kiire ei ole, joten voimme kaikessa rauhassa etsiä sitä täydellistä omaa kotia, joten eiköhän se stressi tästä vielä rauhoitu!

 

January passed unnoticed and I can’t believe we are almost one week into February already! It’s insane how fast time goes by, but I can’t complain, because each day we are getting closer to spring…and lighter days. My January outfits were very wintry, but I showed you some spring looks from Andiata and these outfits were my personal favorites. Which one did you like the best?

Yesterday I had a day off, so that I could organize around the house. To be honest, it’s been a big mess and super stressful, but now the place starts looking better and there’s not a million moving boxes all over. So slowly, but surely it’s coming along…until the next move that is and then we start from scratch again! Can’t wait, heh.

 

3 / 4

5 / 6

7 / 8

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

2 comments

Reply

Näitä kollaaseja on kiva katsella. Mun suosikkeja 5 ja 7. Seiskassa on ihanat ja lämmittävän näköiset kerrokset!

Reply

Hei, kiva kuulla! 🙂 Seiska oli myäs yksi omista suosikeistani juuri sen takia, että asu oli oikeasti niin ihanan lämmin!

Aurinkoista sunnuntaita sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *