Ja vuorossa olisi taas viikon paras päivä! Tasan vuosi sitten vetelin Pariisin muotiviikoilla ja nyt vietämme rentoa koti-iltaa vanhempieni asunnossa Espoossa, heh. Vuodessa voi moni asia muuttua! Tällä viikolla saimme hyviä uutisia ja löysimme täydellisen keskusta-kodin, eli kuukauden päästä on taas muutto edessä. Muutaman kuukauden sisään on sitten mahtunut kolme isoa muuttoa, joten toivottavasti tämän jälkeen ei ihan heti tarvitse pakata tavaroitaan. Olen muuten Espoosta kotoisin, enkä ole ikinä asunut keskustassa, joten kiva päästä sekin kokemaan (landelainen täällä hei!). Rehellisesti sanottuna viihtyisin vanhempieni luona loppuelämäni (meillä on täällä hyvä meininki, heh), mutta ehkä tästä on nyt aika liikkua. Kesällä voimme hyvin asua täällä osittain, sillä vanhempani ovat landella. Silloin työpäivän jälkeen voi hyödyntää pihaa, terassia ja merimaisemaa. Voi myös olla, että jos jäämme Suomeen pidemmäksi aikaa, niin jossain vaiheessa muuttaisimme takaisin Espooseen…mutta nyt fiilistelemme tulevaa kotia ja keskustaa!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

TGIF! A year ago I was in Paris for the fashion week and now I’m back in Espoo with my parents, heh. Many things can change in a year! This week we got some good news, as we found a perfect home in the center of Helsinki and got it. This means our long search is over and next month we’ll be moving for the third time this year. Hopefully it’s the last move for a while…

Have a great weekend everyone!

 

Photos/Thomas D.

Jacket / Dolce & Gabbana (similar here*)

Shirt / Stella McCartney (similar here*)

Jeans / Mango (similar here*)

Boots / & Other Stories

Bag / Chanel

*Commercial links.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Onnea uuteen kotiin 🙂 Oma army green-takki roikkuu jo kaapissa, mutta aamulla oli pakkasta… eli se saa odottaa vielä lämpimämpiä päiviä. Ihanaa viikonloppua!

Reply

Kiitos Elisa! 🙂 Täälläkin on vielä ihan talvi, mutta kuvista jätin päällystakin sivuun. Niitä päiviä odotellessa, kun tällä pärjää yksinään….Kiitos ja samaa sinne!

Reply

Fantastic army jacket and that Chanel brooch just gave the perfect touch of glamour! 🙂
Have a great weekend beauty!

http://lartoffashion.com

Reply

Thank you Natali and enjoy your weekend! 🙂

Reply

Looks great! So stylish!

http://chicglamstyle.com

Reply

Thank you Rachel, so kind of you! 🙂 Have a great weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *