Famous last words: “nyt ei todellakaan ole oikea aika ostaa uutta laukkua”. Niinpä niin…Heti kun olin tehnyt postauksen seuraavista laukkuhaaveistani, niin törmäsin tähän mustaan Cityyn, joka oli myynnissä käytettynä ja hyvään hintaan. Mietin alkuun, että seuraava laukku olisi harmaa, mutta tylsä mikä tylsä ja päädyin taas mustaan. Musta on vaan siitä niin hyvä, että se ei ikinä riitele muun värin kanssa, eikä siihen ikinä kyllästy. Etenkin näiden arvokkaampien laukkujen kohdalla on pakko miettiä käytännöllisyyttä ja sitä, että se on helppo kaivaa kaapista ja yhdistää mihin tahansa asuun.

Tämä City-laukku on ollut omistuksessani nyt muutaman viikon ja tästä on tullut ihan suosikkini! Tämä on juuri sopivan rento, särmikäs ja kooltaan täydellinen. Sinne mahtuu 13″ läppäri, mutta se näyttää hyvältä vaikka sinne ei olisikaan änkenyt koko omaisuuttaan. Laukku on siis todella helppo ja vaivaton. Siinä on myös olkahihna, mikä oli yksi työlaukkuni tärkeimmistä kriteereistä. Olenkin käyttänyt tätä laukkua jo työmatkoilla, enkä keksi siitä mitää huonoa sanottavaa. Päinvastoin, ihmettelen miksi Balenciagat eivät ole aikaisemmin kolahtaneet. Tämä tuo juuri sopivaa vastapainoa laukkukokoelmaani, sillä tämä on ehdottomasti rennoin kaikista omistamistani. Huomenna näette miltä tämä näyttää asun parina!

P.S. Eilen blogissa oli jotain häikkää ja edellistä postausta ei pystynyt kommentoida ollenkaan. Sen lisäksi osa kuvista katosi johonkin, mutta sain lisättyä ne uudestaan illalla ja kommentointikin saatiin kuntoon…

 

Famous last words: “now is not the time to buy a new bag”. Yeah sure…As soon as I said those words, the perfect City bag came on sale. Isn’t that how it always goes? I found this second hand for a great price, so I decided to go for it. I was planning to get it in grey, but then again black is always a safe bet. It goes with everything and you never get bored of a black bag. I tend to use some reason when purchasing these more expensive items (although my boyfriend might disagree) and that’s why I always for for the black color.

I’ve had this bag for a few weeks now and I’ve been using it daily. It has really become a favorite of mine! I love the relaxed feel and it’s edgier than any of my other bags. It also fits my laptop and everything else, so it’s the perfect work bag. I actually can’t think of anything negative about it…Now I’m just wondering how come I haven’t bought a Balenciaga before this, heh? Tomorrow I’ll show you how it looks in action!

P.S. Yesterday something weird was happening on my blog and you couldn’t even comment on my previous post. Also half of the english text vanished and some pictures too. Hopefully today is a better day…

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Minulta löytyy Rebecca Minkoffin Regan Satchel- laukku oliivinvihreänä ja tajusin vasta nyt, että se muistuttaa todella paljon tuota Cityä 😀 Tuo on varmaan vähän isompi kuin tämä omani, tykkään itsekin tuosta mallista ja käytännöllisyydestä.

Reply

Joo, se onkin muuten samaa tyyliä, kuin tämä! Ja tämä malli on niin käytännöllinen, eikä tässä oikeastaa näy naarmut sun muut mitenkään, kiitos tämän hieman röpelöisen pinnan. Loistava arkilaukku siis! 🙂

Reply

Mä tykkään näistä Balenciagan laukuista, kun ovat pysyneet tyylille uskollisena! joidenkin muiden laukkumerkkien uusia malleja ei enää tiedä, mitä ja kenen ovat.. :O Itse tykkään Balenciagan laukuista, mutta jostain syystä en ole hankkinut vielä, ehkä joskus 🙂 Kiva nähdä asukuvia tämän kanssa! Onnittelut hienosta löydöstä!

Reply

Niin, totta! Tämä City alkaa olemaan jo suhteellisen vanha malli, mutta kuitenkin tarpeeksi klassinen, että se on kestänyt aikaa näin hyvin 🙂 Ja kiitos Henna!

Reply

Tykkään!
Mistä ostat käytettyjä laukkuja? En ole uskaltautunut tilaamaan mistään.

Reply

Tämän olen ostanut Design Cornerista, eli FB kirppikseltä! Voin suositella – siellä todella hyvää tavaraa ja tarkka ylläpito, eli sitä kautta olen uskaltanut ostaa (toki varovainen kannattaa olla aina, mutta sitä voin suositella) 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *