Headboard / Ellos   Candle / Balmuir   Sheets / Ellos

Chess / Balmuir   Chandelier / Halens   Hand soap / Balmuir

Mirror / Ikea   Bench / Ellos   Towels / Balmuir

 

Uusi kotimme on huomattavasti pienempi, kuin edellinen Ranskan kotimme, mutta ihastuimme sen moderniin ja raikkaaseen ilmeeseen. Avokeittiö on kaunis ja pieneen olohuoneeseen mahtuu kaikki tarpeellinen. Makuuhuoneeseen mahtuu hyvin isompikin sänky ja kaappitilaa on runsaasti. Kylpyhuone on maailman pieni, mutta siitäkin saa tyylikkään ylellisillä pyyhkeillä ja Balmuirin käsisaippuapullolla (rakastan tätä heidän luonnonkosmetiikkasarjaa).

Hyvä puoli tuossa 50 neliön koossa on se, että sinne ei tarvitse hankkia mitään turhaa. Kun muutimme Ranskasta, myimme vuokranantajallemme suurimman osan huonekaluistamme  ja arvokkaimmat asiat jätimme poikaystäväni vanhempien luokse säilöön. Haluisin tähän uuteen kotiin anoppini tekemän maalauksen, mutta sen lähettäminen hieman arveluttaa ison koon takia. Huonekaluista tarvitsemme tähän uuteen asuntoon vain sängyn, sohvan, sohvapöydän ja ruokapöydän. Niistä on sitten helppo päästä eroon, kun meillä on taas aika jatkaa matkaa.

Sisustusesineistä kuolaan tuota Balmuirin shakkilautaa (should I?) ja tämä Elloksen sängynpääty on pakko hankkia. Se löytyykin jo landelta ja on käytössä koettu mitä parhaimmaksi (hintaan nähden ihan mieletön löytö), joten sen laitan ainakin tilaukseen. Samoin ehkä tuon penkin, kunhan pääsen mittaamaan jos se mahtuu sängyn eteen…

 

Our new home is a lot smaller than our previous, but we fell in love with the modern and fresh outlook. The open kitchen is beautiful and we’ll fit all essential in the living room (couch and coffee table). The bedroom is spacious enough, as it fits a good sized bed and there’s a lot of closet space. The bathroom is the smallest ever, but I think we’ll manage.

Above you can see some of my picks for the new home. I love the chess table from Balmuir and the headboard is something we need to get. We have the same one at our summerhouse and we love it!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Tuo shakkilauta on kyllä yksi kauneimmista sisustuselementeistä mitä oon nähnyt! Niin upea 🙂

Reply

Eikö olekin?:) Mun mielestä se on aivan ihana..nyt pitäisi alkaa shakinpelaajaksi, niin tämän hankinta voisi mennä poikaystävälleni läpi, heh!

Reply

Löysin ihan täydellisen Boknäsin nojatuolin meidän kotiin mutta en saa ostaa mitään, koska olisi tarkoitus muuttaa uuteen kotiin tänä vuonna. Pysytään onneksi ihan samassa kaupungissa 😀 Itse en enää jaksaisi sisustaa kotia ajatuksella, että joutuisin myymään kalusteet. Se tuli tehtyä kolme kertaa ja ne riittivät minulle. Enkä kyllä suostuisi enää luopumaan meidän sängystä, kallis mutta niin rahan arvoinen!

Reply

Meillä on vielä toiveissa asua jonkin aikaa ulkomailla, joten tiedän, että tämä seuraava koti ei sekään tule olemaan mikään loppuelämän koti. Ehkä se asenne onkin sitten sellainen, että ei halua ostaa mitään mihin kiintyisi niin paljon, ettei siitä voisi luopua. Poikaystäväni vanhemmille Ranskaan jäi jotain pientä, mutta voi olla, että olisi tullut sanomista, jos oltaisi kaikki huonekalut dumpattu heille 😀

Sänky on kyllä tärkeä, mutta mulle se sijauspatja on paras osuus! Sen saa onneksi mukaan, vaikka runkopatja menisikin myyntiin 🙂

Reply

Voi petari sentään, täällähän ei ihmisillä ole yleensä petaria sängyissä. Eli nää nukkuu patjalla!? Kun oli aika ostaa uusi sänky, oli petari kyllä pakko saada 😀 kulttuuriero, jota en vaan ymmärrä…

Reply

Haha, itsekin tutustutin petarit poikaystävälleni ja nykyään hän ei pärjää ilman 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *